Adina Samson, iubita lui Gheorghe Nichita: Sper ca fiica mea să trăiască altfel şi de aceea am decis să lupt

Adina Samson, fosta iubită a primarului Gheorghe Nichita, a fost hărţuită, urmărită şi agresată de acesta pe o perioadă de cel puţin un an de zile. A fost urmărită de poliţia locală, a fost ameninţată de interlopi şi chiar de edilul Gheorghe Nichita. Astfel, Adina Samson a povestit într-un interviu pentru Adevărul că este decisă să se implice în campanii care să le protejeze pe femeile din România de violenţă şi nedreptate. Citeste mai mult: adev.ro/no0imo este decisă să se implice în campanii care să le protejeze pe femeile din România de violenţă şi nedreptate. Citeste mai mult: adev.ro/no0imo este decisă să se implice în campanii care să le protejeze pe femeile din România de violenţă şi nedreptate.
Iulian Tudor
08 mai 2015, 06:33
Adina Samson, iubita lui Gheorghe Nichita: Sper ca fiica mea să trăiască altfel şi de aceea am decis să lupt

Fosta iubită a edilului Iaşului a anunţat că doreşte să se ţină departe de anchetă şi deşi în trecut a fost nevoită să depună o plângere împotriva lui Gheorghe Nichita, acum nu mai vrea să facă astfel de demers în justiţie.

Citeşte şi: Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în PSD

„Tot ce pot să spun acum este că nu am de gând să depun o plângere împotriva domnului Nichita, în primul rând pentru că vreau să închei acest capitol al vieţii mele şi, în al doilea rând, pentru că nu vreau să se creadă că doresc vreun avantaj de pe urma acestei situaţii.

Las justiţia să îşi facă treaba. Momentan, doresc doar să trec cu bine peste acest moment dificil din viaţa mea”, a declarat Adina Samson pentru adevărul.ro

Dovezile dosarul lui Gheorghe Nichita indică faptul că Adina Samson a fost hărţuită permanent, timp de peste un an de zile, de echipe complexe de spionaj, ameninţată de interlopi şi împiedicată să-şi trăiască viaţă.
 
În plus, a fost lovită de mai multe ori de Gheorghe Nichita, ameninţată cu violul sau cu ruperea picioarelor. Stresul permanent la care a fost supusă a condus-o de mai multe ori la spital şi i-a deschis ochii în legătură cu situaţia femeilor abuzate din România. A ajuns să depună plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru că s-a simţit ameninţată cu moartea, chiar dacă ştia că orice plângere are şanse mici să fie anchetată, într-un oraş controlat de către Gheorghe Nichita.

Citeşte şi: Declaraţii ULUITOARE ale primarului Gheorghe Nichita: „Trebuie să te dezbraci în Piaţa Unirii” VIDEO

„Cred cu putere că situaţia femeii din România trebuie schimbată prin legi care să o protejeze cu adevărat de violenţă şi de nedreptate. Doresc să mă implic, în viitor, în astfel de proiecte. Dacă mai multe femei ar avea curajul să facă asta, am trăi într-o ţară mai bună! (…)

Sper ca fiica mea să trăiască altfel şi, de aceea, am decis să lupt, cu preţul sănătăţii, a imaginii mele terfelite şi a durerii părinţilor mei. Poate, într-o zi, voi putea spune mai multe lucruri public, însă acum vreau să mă retrag din zona de cancan, din zona de amantlâc sordid, penibil”, a declarat Adina Samson.

Fosta iubita a lui Nichita regretă ce i s-a întâmplat şi a a ajuns să fie trădată chiar ţi de cele pe care le credea prietenele ei.

„Din păcate, eu am fost trădată chiar de cele pe care le credeam prietene, care ştiau ce se întâmplă, care erau complicele lui (ale primarului Gheorghe Nichita – n.r.), îl încurajau şi îmi spuneau că şi ele şi-ar fi dorit să fie iubite aşa. Deci, totul porneşte de la lipsa de educaţie, de la lipsa unor valori morale şi civice solide”, ne-a mai declarat Adina Samson.

Ea a mărturisit că Nichita a împiedicat-o chiar şi să îşi găsească un alt loc de munca, atunci când a încercat să părăsească primăria unde îi este subordonată.

Încă şefa a unei serviciu din cadrul Primăriei Iaşi, Adina Samson a încercat încă din toamna anului trecut să-şi găsească un alt loc de muncă. Potenţialul angajator a fost apelat chiar de către primarul Nichita care i-a indicat „să se liniştească”.

CITEŞTE ŞI: Părinţii Adinei Samson, iubita lui Gheorghe Nichita, declaraţii uluitoare: A îmbolnăvit-o psihic, nenorocitul!

Ulterior, edilul PSD i-a transmis: „În Iaşi nu ai ce căuta, nu te angajează nimeni!” Tânăra este hotărâtă să-şi refacă viaţa şi să aibă un copil, mesaj pe care i l-a transmis şi primarului în septembrie 2014, moment în care a fost lovită violent.

Procurorii DNA au dispus în 30 aprilie, începerea acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a primarului Iaşiului, Gheorghe Nichita, pentru instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii care nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată (cinci acte materiale), abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, acces ilegal la un sistem informatic şi operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.
 
Vineri, 8 mai, se judecă la Curtea de Apel recursul înaintat de către procurorii DNA, care cer arestarea preventivă a primarului de Iaşi.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
De ce ți se pare că arăți mai bine când te uiți în oglindă decât într-o fotografie făcută telefonul mobil. Motivul te va surprinde cu adevărat
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
OpenAI zguduie piața. Ce știe să facă noul chatbot
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
În România, la fel de cald ca în Filipine? Reacția unei filipineze la valul de caniculă din țara noastră: „Sufăr aici în România…”
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Marile companii aeriene americane au oprit zborurile din cauza problemelor de comunicații
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'