ADMITERE LICEU 2017. Vezi ce spune REGULAMENTUL şi cum se calculează media, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a

ADMITERE LICEU 2017. Inspectoratul Școlar al Municipiului București a publicat pe site (ismb.edu.ro) Broșura pentru admiterea în învățământul liceal și profesional, inclusiv dual.
Filip Stan
20 iun. 2017, 11:56
ADMITERE LICEU 2017. Vezi ce spune REGULAMENTUL şi cum se calculează media, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a

Materialul cuprinde informații referitoare la admiterea în învățământul liceal, învățământul profesional, învățământul dual și reprezintă un ghid util atât pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru părinții acestora, în vederea orientării școlare pentru clasa a IX-a. VEZI AICI BROŞURA ADMITERE LICEU

Broșura este editată de IȘMB prin Comisia de admitere a municipiului București și va fi distribuită gratuit absolvenților clasei a VIII-a din anul școlar 2016- 2017.

„În sprijinul informării cât mai exacte a elevilor și a părinților acestora cu privire la oferta educațională existentă la nivelul unităților de învățământ liceal, de stat și particulare, Inspectoratul Școlar al Municipiului București împreună cu Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret, organizează în perioada 16- 19 mai, între orele 16,00- 18,00, în Parcul Tineretului (intrarea Colegiul Național „Gheorghe Șincai”), Târgul Oferta Educațională. La sesiunile de informare vor fi prezenți membrii Comisiei Municipale de Admitere care vor răspunde solicitărilor participanților”, precizează sursa citată.

ADMITERE LICEU 2017. Calendarul admiterii la liceu în anul şcolar 2017-2018

3 – 6 iulie 2017 Absolventii de gimnaziu si parintii acestora vor completa optiunile in fisele de inscriere, asistati de diriginti. Absolventii de gimnaziu din alte judete vor completa fisele de inscriere la centrul special desemnat din judetul pentru care solicita inscrierea.
3 – 6 iulie 2017 Introducerea datelor din fisele de inscriere in baza de date computerizata (aplicatia informatica computerizata) .
4 – 7 iulie 2017 Candidatii si parintii vor verifica fisele editate de calculator si vor corecta eventualele greseli din baza de date. Afisarea listelor corectate in aplicatia informatica computerizata.
8 iulie 2017 Ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de inscriere la centrul de admitere judetean / al municipiului Bucuresti. Comisia din centrul de inscriere va preda fisele de optiuni originale catre centrul de admitere judetean / al municipiului Bucuresti.
9 iulie 2017 Centrele de admitere judetene / al municipiului Bucuresti vor transmite Centrului National de Admitere baza de date prin confirmarea finalizarii operatiunilor specifice, in aplicatia informatica centralizata.
10 iulie 2017 Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetene / a municipiului Bucuresti vor verifica, corecta si ulterior transmite baza de date catre comisia nationala.
11 iulie 2017 Corectarea erorilor si confirmarea incheierii modificarilor in aplicatia informatica centralizata .
12 iulie 2017 Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor claselor a VIII-a care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2017-2018.
13 iulie 2017 Unitatile de invatamant gimnazial vor afisa listele cu absolventii repartizati din scolile respective si lista cu locurile neocupate din unitatile de invatamant liceal de stat din judet/municipiul Bucuresti.
13 iulie 2017 Fiecare unitate de invatamant liceal va afisa lista candidatilor repartizati in acea unitate.
13 – 17 iulie 2017 Depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care au fost repartizati candidatii.
18 iulie 2017 Unitatile invatamantului liceal de stat vor transmite situatia locurilor ramase libere in urma neinscrierii candidatilor admisi in aceasta etapa de admitere.
19 – 21 iulie 2017 Comisia judeteana de admitere va rezolva situatiile speciale aparute dupa etapa de repartizare computerizata, repartizarea candidatilor care nu si-au depus dosarele de inscriere in termen, a candidatilor care nu au participat si a celor care au participat dar nu au fost repartizati in etapa repartizarii computerizate.

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Drumul superb din România de care foarte puțini știu. Ofertă peisaje de vis, cu păduri dese, lacuri cristaline, iar șoferii se vor simți ca în al nouălea cer pe el
Capital.ro
România e în lacrimi. A murit marea campioană olimpică la gimnastică a țării
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
ANUNȚ important pentru pensionari. Au termen 45 de zile!
Adevarul
Orașul din România care „fierbe” după ce o gașcă de golani a snopit în bătaie un olimpic. Șeful Poliției face declarații revoltătoare
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Orașul din România care se închide. E pericol! Măsura a intrat în vigoare
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
„Era lumina familiei” O fetiță de 6 ani a murit în mod tragic în timp ce se dădea în leagăn. Cum s-a produs tragedia
Capital.ro
Cutremur în TV. Demisie de răsunet la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Marea vedetă a spus adio
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Tânără voluntară americană împușcată mortal de soldați israelieni în Cisiordania
MediaFlux
SE DAU BANI pentru activități casnice. Ce reguli trebuie respectate
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...