ADMITERE POLITIE 2018: Se anunţă concurenţă acerbă

ADMITERE POLITIE 2018 – 2019. Peste 10.000 de tineri vor să ocupe unul din cele 1.600 de locuri disponibile în şcolile de poliţie din cadrul Ministerului Administraţiei si Internelor (MAI). Admiterea la şcolile de poliţie va avea loc la sfârşitul lunii august şi începutul lui septembrie.
Filip Stan
13 iul. 2018, 08:09
ADMITERE POLITIE 2018: Se anunţă concurenţă acerbă

ADMITERE POLITIE 2018 – 2019. Astfel, la Şcoala de Agenţi ‘Vasile Lascăr’ din Câmpina s-au înscris peste 8.200 de candidaţi pe cele 1.300 de locuri, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Totodata, la Şcoala ‘Septimiu Mureşan’ din Cluj-Napoca peste 2.100 de elevi pentru cele 300 de locuri. Cei mai mulţi candidaţi sunt băieţi, dar sunt şi fete care vor susţine examenul.

Admiterea la şcolile de poliţie se va desfăşura la sfârşitul lunii august şi începutul lui septembrie.

ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE 2018, noi reguli

Persoanele care au obţinut în timpul liceului premii sau menţiuni la olimpiadele naţionale şi internaţionale nu mai trebuie să susţină probele scrise, arată regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” în 2018.

„Candidaţii care în perioada studiilor liceale au obţinut distincţii (premiile I, II, III, menţiune) la olimpiadele şcolare internaţionale recunoscute de Ministerul Educaţiei Naţionale (denumit în continuare M.E.N.) beneficiază de dreptul de a se înscrie, fără susţinerea probelor scrise de evaluare a cunoştinţelor, pe locurile finanţate de la bugetul de stat, dacă au fost declaraţi „apt” sau, după caz, „promovat”, la probele eliminatorii şi îndeplinesc celelalte condiţii legale şi criterii specifice pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale M.A.I”, se arată în regulament.

Totodată, aceeaşi prevedere se aplică şi candidaţilor care în perioada studiilor liceale au obţinut distincţii, respectiv premiile I, II, III, menţiune, la olimpiadele şcolare naţionale recunoscute de Ministerul Educaţiei Naţionale, la disciplinele din cadrul probelor de evaluare a cunoştinţelor pentru facultăţile unde se înscriu, precum şi copiii poliţiştilor/ personalului militar rănit sau decedat într-un accident de muncă.

Potrivit regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” în 2018, publicat pe site-ul instituţiei, concursul de admitere la Facultatea de Poliţie, Facultatea de Poliţie de Frontieră, Facultatea de Jandarmi va avea loc în perioada 31 iulie – 24 august 2018. Concursul are două etape: proba eliminatorie care constă în evaluarea medicală şi evaluarea performanţei fizice şi probele scrise.

 

 

 

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Proiectul ambițios al lui Ceaușescu care a rămas de izbeliște. Lucrarea de infrastructură ar fi pus România în rând cu Italia sau Franța
Capital.ro
Avertisment pentru toți clienții Digi. Te lasă fără bani în contul bancar. Nu răspunde la telefon!
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
Lovitură de proporții: România depășește toate așteptările!
Adevarul
Orașul din România care „fierbe” după ce o gașcă de golani a snopit în bătaie un olimpic. Șeful Poliției face declarații revoltătoare
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Încă o escrocherie ne poate lăsa cu conturile goale. Metoda ingenioasă a hoților
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depuneriea dosarelor
Capital.ro
România e în lacrimi. A murit marea campioană olimpică la gimnastică a țării
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Comisar-șef din IGPR anchetat de DNA pentru instigare la fals
MediaFlux
SE DAU BANI pentru activități casnice. Ce reguli trebuie respectate
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...