Adrian Alexandrov atacă dur sistemul penitenciar după ce Elenei Udrea i s-a interzis să meargă în prima zi de școală a fiicei sale: ”Interlopii sunt mai favorizați decât mamele”

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului și Dezvoltării, continuă să își ispășească pedeapsa în închisoarea de la Târgșor, în timp ce suferă cumplit din cauza separării de fiica sa, Eva. În acest context, Adrian Alexandrov, partenerul său de viață, face eforturi considerabile pentru a proteja pe cea mică de impactul emoțional al acestei situații delicate.
Mircea Filipescu
30 aug. 2024, 17:56
Adrian Alexandrov atacă dur sistemul penitenciar după ce Elenei Udrea i s-a interzis să meargă în prima zi de școală a fiicei sale: ”Interlopii sunt mai favorizați decât mamele”

Deși Eva este prea mică pentru a înțelege pe deplin ce se întâmplă cu mama ei, Elena Udrea, Adrian Alexandrov își dorește să o țină cât mai departe de informațiile negative care ar putea să o afecteze.

Adrian Alexandrov a povestit cum a reușit să îi ofere Evei o vară frumoasă, departe de realitățile dure ale vieții.

„Vara aceasta am petrecut-o în mare parte în Delta Dunării, la bunici, în Sulina. Evei i-a plăcut foarte mult în Deltă. A insistat să revenim. Am fost, cred, de 3-4 ori vara aceasta. Am plimbat-o cu barca pe lacuri. Am dus-o în pădurea Letea să vadă caii sălbatici. A stat la plaja din Sulina. Chiar s-a bucurat de toată fauna din zonă. Nu a scăpat nicio broască nepupată sau vreun pește sau meduză neatinsă și neexplorată de cea mică”, a declarat Adrian Alexandrov, descriind momentele speciale petrecute alături de fiica sa.

Pregătirile pentru școală, în lipsa Elenei Udrea

Toamna aceasta aduce o schimbare majoră în viața Evei, care urmează să înceapă clasa pregătitoare.

„E normal să aibă emoții. Urmează clasa 0 pentru ea. Se va schimba grupa de copii și colegi cu care a crescut. Nu de puține ori a plâns știind că nu vor mai fi educatoarele ei cu care a fost obișnuită până acum. Dar e un pas normal, firesc. Am avut grijă să îi explic exact ce se va întâmpla din septembrie. Pare că s-a obișnuit cu ideea”, a spus Adrian, explicând că micuța se pregătește pentru această nouă etapă din viața ei, deși simte profund lipsa mamei sale.

Citește și: Sorin Oprescu, în vacanță în Halkidiki, Grecia, deși este condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare în România

În acest context, Adrian Alexandrov a menționat și eforturile Elenei Udrea de a obține măcar o zi de permisie pentru a fi alături de fiica ei.

„Elena tot încearcă să obțină o zi de permisie și să fie alături de ea de Sărbători, de ziua ei sau măcar în prima zi de școală. Se pare că nu e voie! În timp ce interlopii României primesc zile libere, permisii și toate cele… Elena Udrea nu are voie să vină o singură zi acasă. Nu are voie să stea cu fetița ei și să o ducă de mânuță în prima ei zi de școală, care e atât de importantă! De doi ani și jumătate nu a primit nici măcar o singură permisie să poată veni acasă, să doarmă lângă cea mică.”, a mai spus acesta, potrivit Fanatik.

Adrian Alexandrov a mărturisit că una dintre cele mai dificile părți ale acestei perioade este necesitatea de a-i ascunde Evei adevărul despre situația mamei sale.

„Cel mai greu mi se pare că trebuie, zi de zi, să o mint. Trebuie să îi spun că mama ei va veni în curând acasă. E prea mică să înțeleagă ce se întâmplă. E suficient de mare încât să îi simtă lipsa. Nu e zi în care nu mă întreabă de ea. Nu e noapte în care nu plânge după ea. Asta mi se pare cel mai greu… să o văd cum suferă. Eu nu pot face absolut nimic să îi alin acest dor!”, dezvăluie partenerul Elenei Udrea.

Adrian este determinat să o protejeze pe Eva de orice informație care ar putea să o afecteze negativ.

„Mereu am grijă să nu se uite la TV sau la știrile cu și despre politică. Pe viitor, când va fi destul de mare să înțeleagă prin ce a trecut mama ei și cât de puternică a fost de a reușit să treacă prin așa ceva. Cred că o va aprecia. Sunt convins că o va iubi mai mult!”, a spus Alexandrov.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, iar această pedeapsă îi îngreunează foarte mult relația cu fiica sa. Cu toate acestea, Adrian Alexandrov continuă să lupte pentru a menține un echilibru în viața Evei, asigurându-se că micuța crește într-un mediu cât mai ferit de traume.

Citește și: Ioana Tufaru, nevoită să strângă cureaua după ce a pierdut apartamentul de la Gigi Becali: ”Ne descurcăm la limita supraviețuirii”

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cum pregătești, de fapt, sticlele pentru reciclare. Anunț oficial pentru toți românii. Așa o să-ți iei garanția de 50 de bani negreșit și aparatul SGR nu o să-ți mai refuze niciodată ambalajele
Capital.ro
Vladimir Putin, arestat?! Cutremur la Kremlin: Totul s-a pregătit cu atenție
Playtech.ro
ȘOC! Ramona Gabor, transformată de operațiile estetice. E altă persoană acum
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
De ce e Dacia o marcă extrem de vândută în Europa de Vest. Mihai Bordeanu, director general Dacia: „Avem o rețetă inimitabilă”
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Cel mai greu moment pentru Elena Udrea: Plânge în fiecare noapte
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Imagini din casa părintească a prezentatorului de la ProTV! Familia îşi ia ADIO de la tatăl lui Cătălin Măruţă
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Motivul incredibil pentru care un om a servit urșilor miere în boluri! A surprins tot momentul pe înregistrare
Capital.ro
Ungaria e blocată. Lovitura care a paralizat totul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
substantial.ro
Ana Maria Bărbosu, desemnată cetăţean de onoare al Focşaniului
MediaFlux
LEGEA PENSIILOR. Articolul care DISCRIMINEAZĂ femeile
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...