Adrian Alexandrov, despre relația dintre Elena Udrea și fiica lor: ”A pierdut cei mai frumoși ani. Nu au conexiunea, nu au relația de mamă-fiică”

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de mulți ani de zile, iar în anul 2018 fostul ministru a adus pe lume o minunată fetiță, într-o maternitate din Costa Rica. La doar 2 săptămâni după ce a devenit mamă, Elena Udrea a fost arestată și acuzată de evaziune fiscală. După câteva luni, a fost adusă în țară și încarcerată. A ieșit de după gratii o perioadă scurtă, iar de circa doi ani este din nou în pușcărie, după ce a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Fiica ei, Eva Maria, are 6 ani și, deși tatăl ei i-a fost mereu alături, i-a vorbit mereu despre mama ei și a dus-o în vizită la penitenciar, cele două nu au o relație mamă - fiică. 
Alina Costache
21 oct. 2024, 10:03
Adrian Alexandrov, despre relația dintre Elena Udrea și fiica lor: ”A pierdut cei mai frumoși ani. Nu au conexiunea, nu au relația de mamă-fiică”
Adrian Alexandrov, despre relația dintre Elena Udrea și fiica lor: ”A pierdut cei mai frumoși ani. Nu au conexiunea, nu au relația de mamă-fiică”

Adrian Alexandrov a vorbit în cadrul podcast-ului MIȘTO by Bursucu despre mai multe aspecte legate atât de viața sa profesională, cât și de viața personală. Acesta a vorbit inclusiv despre relația cu Elena Udrea și despre legătura cu fiica lor. Adrian Alexandrov a mărturisit că Elena Udrea și fiica ei ”nu au conexiunea, nu au relația de mamă-fiică”.

”Cred că vrea multă liniște, cred că vrea să stea lângă fetița ei și să încerce să recupereze timpul pierdut pe care nu i-l va da nimeni înapoi, și… știi ce se întâmplă? Ea a pierdut cei mai frumoși ani din viața copilului. Un copil, vârsta ei cea mai frumoasă, e până la 7 ani, de ce? Că ei se schimbă de la an, la an, la an, după șapte ani ei sunt cam… știi? (…) Da, e de la un an, la doi, la 3 că începe să meargă, începe să vorbească, începe să spună anumite întrebări.

Citește și: De ce a renunțat Adrian Alexandrov la bona care îi creștea fetița lui și a Elenei Udrea: „Mi-am dat seama că timpul meu petrecut cu ea începea să fie limitat”

vorbește stâlcit, cu lucrurile alea nu o să se mai întâlnească Elena, nici nimeni nu-i va da toți anii ăștia pierduți înapoi. Având în vedere că se vede atât de puțin cu fetița ei,, nu știe cum e acasă, nu poți s-o cunoști cu adevărat, decât dacă stai în fiecare seară cu ea, o piepteni, o adormi, îi faci baie, o duci la grădi, o iei de la grădi, o întrebi ce a făcut. Ea nu are momentele astea cu ea, în 2 ore când merge în vizită, doar se joacă și atât, adică nu… nu ai o discuție un pic cu ea, să poți să-i pui niște întrebări, să vezi cum îți răspunde. (…) E străină de copilul ei, da, de fetița ei și sigur și fetița de mama ei. Adică nu ai când, nu știu dacă m-am exprimat bine… Înțelegi ce vreau să zic! Nu au conexiunea, nu au relația de mamă-fiică, nu au cum! ”, a declarat Adrian Alexandrov, în cadrul podcast-ului.

Citește și: Adrian Alexandrov a dat totul din casă. Adevărul despre câți bani dădea Elena Udrea pe haine: „A fost asumată de la început. Pe ea și hainele ieftine devin scumpe”

DailyBusiness
Când pică sărbătoarea de Crăciun și Revelion în 2024-2025
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare! „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”
Fanatik.ro
Cum a reușit un proprietar de Tesla să plătească o sumă incredibilă pentru factura de curent electric: „Prima dată în 12 luni”
Capital.ro
Elena Udrea e distrusă. Adrian Alexandrov a făcut anunțul trist: Ea a pierdut....
Playtech.ro
PANICĂ! Regele Charles, luat de urgență de la un eveniment. Ce se întâmplă cu monarhul, care este starea lui acum
DailyBusiness
Alertă meteo! ANM anunță zile cu -8 grade în România
Adevarul
Misterul atacului mafiot, neelucidat de 20 de ani. Interlopii care au ucis un tânăr în 2004 nu au fost găsiți
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Schimbare drastică la YouTube. Milioane de utilizatori, afectați
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență
Cancan.ro
De ce nu au fost prezenți Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu Sterp. S-a aflat adevărul!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
StirileBZI
Toți șoferii trebuie să știe asta! Nu mai fă greșeala să apeși acest buton când vine frigul!
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Rezultate copleșitoare anti-UE în Găgăuzia: 95% împotriva aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană
MediaFlux
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Legende din piaţa financiară: Culoarea cravatei şefului Federal Reserve şi dobânzile dolarului