Adrian Cioroianu explică ce căuta Emilia Șercan la Biblioteca Națională! Legătura dintre teza de doctorat a lui Mircea Geoană și războiul dintre cei doi. „O mârșăvie incalificabilă”

Războiul dintre Adrian Cioroianu și Emilia Șercan continuă. Sătul de toate acuzațiile nefondate pe care jurnalista ”creatoare de fake-news” le-a lanast în spațiul public, istoricul a dezvăluit ce făcea, de fapt, aceasta la Biblioteca Națională, la temperaturi de 16,6 grade și anume, studia teza de doctorat a lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.
Alina Costache
29 feb. 2024, 19:51
Adrian Cioroianu explică ce căuta Emilia Șercan la Biblioteca Națională! Legătura dintre teza de doctorat a lui Mircea Geoană și războiul dintre cei doi. „O mârșăvie incalificabilă”

Adrian Cioroianu explică ce căuta Emilia Șercan la Biblioteca Națională! Deși s-a plâns în spațiul public de condițiile inumane pe care sunt nevoiți să le îndure studenții, Emilia Șercan s-a întors joi la Biblioteca Națională, înarmată bineînțeles cu un termometru pentru a le arăta fanilor săi pe rețelele de socializare că nu minte.

Citește și Emila Șercan, prinsă cu minciuna! Adrian Cioroianu șterge pe jos cu jurnalista ”creatoare de fake-news”. ”Ar trebui să vă fie rușine, deși n-aș paria că aveți astfel de scrupule”

Adrian Cioroianu explică ce căuta Emilia Șercan la Biblioteca Națională!

Însă, nu acesta i-a fost scopul jurnalistei” creatoare de fake-news”, după cum a numit-o Adrian Cioroianu, și nici nu o putem suspecta că o interesa foarte tare soarta studenților care fac țurțuri la nas la 16,6 grade Celsius în Biblioteca Națională, ci pentru cu totul și cu totul altceva.

Motiviul reîntoarcerii Emiliei Șercan în Biblioteca Națională a fost devoalat chiar de către directorul instituției.

Sătul de toate acuzațiile și aberațiile pe care jurnalista le-a aruncat în spațiul public atât la adresa sa, cât și a instituției pe care o conduce, Adrian Cioroianu a dezvăluit că aceasta studiază teza de doctorat a lui Mircea Geoană.

Mai mult, istoricul o acuză pe jurnalistă de premediatre în scandalul temperaturilor scăzute din Biblioteca Națională asta pentru că aceasta a venit înarmată cu un termometru să studieze lucrarea de doctorat al secretarului general adjunct al NATO, iar cel mai probabil acesta nu era menit să măsoare temperatura tezei respective.

”E suficient să vă spun că a cerut la sală dupa ce solicitase o lucrare a lui Mircea Geoană, care i s-a dat, desigur cu acordul meu și în normele legii, doar că dânsa nu știu ce-o fi citit, dar e clar că a descoperit în geantă și un termometru adus de acasă (premeditare? Lua temperatura candidaturii lui M. Geoană?), prilej cu care face poze de victimă şi explică dânsa de ce nu sunt studenți în bibliotecă – asta pe 27 februarie, adică în a doua zi după vacanța studenților, răstimp în care tinerii erau în facultăți, să-și afle orarul”, a scris Adrian Cioroianu pe Facebook.

Prinsă în fapt Emilia Șercan s-a panicat și a creat, conform obiceiului său, o adevărată isterie pe rețelele de socializare, unde l-a acuzat pe Cioroianu de o mârșăvie inimaginabilă.

Mai mult, aceasta i-a solicitat ministrei Culturii, Raluca Turcan, un punct de vedere în acest caz.

”Adrian Cioroianu face astăzi un lucru incalificabil, de o mârșăvie inimaginabilă: dezvăluie o informație pe care a obținut-o prin prisma funcției de director al Bibliotecii Naționale și o face publică, deși acea informație nu este o informație publică și nici destinată publicității. Este vorba despre faptul că am solicitat studierea tezei de doctorat a lui Mircea Geoană. Prin faptul că Adrian Cioroianu divulgă public această informație mă vulnerabilizează și mă expune public, cu atât mai multe cu cât este de notorietate faptul că din cauza dezvăluirilor mele despre plagiatele în tezele de doctorat ale unor politicieni sau demnitari am fost amenințată cu moartea, discreditată public, dar și am fost ținta unui kompromat. Îi solicit public ministrului Culturii, Raluca Turcan, un punct de vedere referitor la dezvăluirea de date nepublice de către domnul Cioroianu”, a scris Emilia Șercan pe Facebook.

Rămâne de văzut dacă Raluca Turcan va avea sau nu un punct de vedere în războiul Șercan-Cioroianu, însă cert este faptul că teza de doctorat a lui Mircea Geoană a ajuns în mâinile vânătoarei de plagiate.

Citește și Radiografie dureroasă a învățământului românesc, după 32 de ani de la Revoluție. Adrian Cioroianu: „Sabotăm ideea de competiție și de meritocrație”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Parlamentari democrați ridică semne de întrebare privind starea sănătății lui Joe Biden
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?