Adrian Despot și soția lui, împreună de 30 de ani. Secretul relației: „Fiecare primește de la celălalt ceea ce îi lipsește pentru a se desăvârși”

Adrian Despot, în vârstă de 48 de ani, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. El are o relație solidă, care durează de mai bine de 30 de ani.
Alina Costache
23 iul. 2024, 13:37
Adrian Despot și soția lui, împreună de 30 de ani. Secretul relației:

Adrian Despot este unul dintre cei mai celebri și apreciați cântăreți din România. În vârstă de 48 de ani, artistul a încercat mereu să se împartă între viața profesională și cea personală, având o relație de 30 de ani cu soția lui, Lisa.

Cunoscutul solist al trupei Vița de Vie a vorbit, recent, într-un interviu Unica despre cum a cunoscut-o pe soția lui, dar și despre ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor și cât de dificil este să nu lași faima să te schimbe.

Adrian Despot, dezvăluiri despre viața sentimentală

Solistul trupei Vița de Vie a mărturisit că își cunoaște soția încă de când era adolescent, în clasa a X-a. A zărit-o într-o pauză de baschet, având chitara în mână, apoi s-au văzut la o petrecere. În 2003, după o relație de 11 ani, cei doi s-au căsătorit în secret.

„Am crescut practic împreună, ne-am altoit și format unul după celălalt. Legat de secrete, nu știu, cred că fiecare primește de la celălalt ceea ce îi lipsește pentru a se desăvârși.”, a spus el.

Adi și Lisa au împreună doi copii, pe Toma și Maria. De-a lungul timpului, cei doi și-au ferit copiii de luminile reflectoarelor, iar momentele în care au discutat despre ei au fost rare. Recent, Despot a spus că „Sunt multe lucruri pe care le înveți de la copii, atât despre ei cât și despre ține. Sunt momente în care aș vrea să dau timpul înapoi pentru a fi mai prezent în viața lor, dar asta este doar dorința mea, neîmpărtășită de ei. Sunt adolescenți, încă învățăm unii despre ceilalți.”

Cât despre sfera profesională, cântărețul a dezvăluit că celebritatea nu te lasă să fii mereu cine vrei și că poți ajunge să ai regrete.

„Din păcate nu am reușit să mă bucur de multe. În mine se dădea un conflict teribil între ce trebuia să pretind că sunt la televizor și cel care eram de fapt. Sau cel care îmi doream să fiu, pentru că la vârsta aia încă mă căutam. Dar ce știam sigur era că nu voiam să fiu o marionetă a industriei de divertisment, voiam să fac ceva care să aibă suflet și să mă reprezinte pe mine.”, a mărturisit el.

Citește și: Adrian Despot rupe tăcerea cu privire la interviul celebru care a făcut înconjurul internetului. Ce părere are despre reporteriță

„Industria asta este un loc în care primul lucru care se pierde este inocența, iar nimic din ce câștigi ulterior nu poate compensa pentru asta. M-am câștigat pe mine în momentul în care am decis să renunț la tot și să o iau de la zero cu Vița de Vie.”, a mai spus acesta.

Citește și: Reacția lui Adi Despot, după scandalul de la concertul Coldplay. ”Te invidiez că nu am fost eu în locul tău!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Incident la Satu Mare: O mașină electrică a luat foc în timp ce era la încărcat
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!