Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. „A fost o umilinţă prea mare peste care nu pot să trec!”. UPDATE: A demisionat şi Cristi Balaj

După înfrângerea dureroasă suferită de CFR Cluj în sferturile de finală ale Cupei României, 0-4 cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara, Adrian Mutu și-a anunțat demisia din funcția de antrenor principal al echipei.
Filip Stan
03 apr. 2024, 22:45
Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj.
Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. "A fost o umilinţă prea mare peste care nu pot să trec!"

UPDATE: După Adrian Mutu, și Cristi Balaj a demisionat de la CFR Cluj. Supărat pe jucătorii săi după prestația de la Hunedoara, Adrian Mutu și-a înaintat demisia de la CFR Cluj, motivând că s-a simțit umilit în timpul meciului cu divizionara secundă.

La câteva ore distanță, Cristi Balaj, președintele clujenilor, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a anunțat că a decis să ia o pauză și să renunțe la calitatea de oficial pe care o avea la CFR Cluj.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică.

Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a transmis Cristi Balaj pe rețelele de socializare.

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. „Briliantul” a confirmat demisia pentru FANATIK, precizând că a luat această hotărâre în această dimineață, la ora 11:00. De asemenea, şi-a exprimat dezamăgirea sa profundă față de rezultatul echipei sub conducerea sa și a subliniat că nu poate accepta un astfel de eșec, având o mentalitate de învingător. Antrenorul a declarat că demisia sa a fost deja înaintată președintelui CFR Cluj, Cristi Balaj, și patronului clubului, Ioan Varga. şi a subliniat că așteaptă ca demisia să-i fie acceptată de conducerea clubului și a exprimat speranța că echipa va continua să performeze, deși recunoaște că condițiile actuale sunt dificile.

Citeşte şi: Mircea Sandu şi-a vândut vila de la Nisa şi a cumpărat, în schimb, trei apartamente în Monte Carlo. Cât cere chirie pentru unul singur

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și Ioan Varga și ne strângem mâinile. A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat. Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României. Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”, a spus Adrian Mutu.

Citeşte şi: Simona Halep, prinsă cu minciuna! Situaţia jenantă la care s-a expus fostul lider WTA VIDEO

În cariera de antrenor, Adrian Mutu le-a mai pregătit pe Voluntari, Al Wahda U21, Romania U21, FC U Craiova, Rapid şi Neftchi Baku.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Locul din România unde a nins în luna iulie. S-a depus inclusiv un strat subțire de zăpadă
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
INHGA emite Cod galben de inundații pentru 25 de județe
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?