Adrian Mutu preia o echipă din Liga 1: „Nu vreau să mai stau la birou!” Ultimele detalii despre contract

Claudiu Niculescu şi-ar putea încheia mandatul la FC Voluntari, club căruia i-a adus primele trofee din istorie: Cupa şi Supercupa României. Conducerea clubului este nemulţumită de rezultatele din ultima perioadă.
Filip Stan
14 apr. 2018, 07:30
Adrian Mutu preia o echipă din Liga 1:

UPDATE: Fostul internaţional Adrian Mutu a fost instalat, sâmbătă, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC Voluntari, el înlocuindu-l pe Claudiu Niculescu, tehnician care şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea ilfoveană.

„Adrian Mutu a semnat cu FC Voluntari şi este noul antrenor al echipei”, a anunţat FC Voluntari pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 39 de ani, fostul atacant Adrian Mutu se află la prima experienţă de antrenor. El a ocupat până în octombrie 2017 funcţia de director general al FC Dinamo, iar de atunci a fost director sportiv al Federaţiei Române de Fotbal.

La startul sezonului, FC Voluntari era considerată drept una dintre echipele care se vor bate pentru play-off. Asta după ce ilfovenii au reuşit să câştige Cupa şi Supercupa României. Însă FC Voluntari n-a îndeplinit aşteptările şi a avut rezultate dezamăgitoare.

Eşecul cu 4-2 în faţa lui Dinamo a pus la încercare răbdarea conducerii clubului. Din informaţiile Telekom Sport, şefii lui FC Voluntari vor să-l demită pe Claudiu Niculescu şi în locul acestuia doresc să-l aducă pe Adi Mutu. ”Briliantul” este în prezent manager sportiv la naţională, dar a declarat în repetate rânduri că-şi doreşte să preia o echipă.

Mutu a negociat în acest sezon şi cu Astra şi Chiajna, dar nu s-a ajuns la un acord. În schimb, sunt şanse importante să-l vedem la FC Voluntari. Cele două părţi au purtat deja negocieri şi situaţia urmează să fie lămurită în scurt timp.

”Acum muncesc si ma pregatesc sa devin antrenor. As lua in calcul o oferta de la Voluntari. Dupa alegerile FRF, voi vedea ce optiuni am. Eu vreau sa fiu antrenor, nu mai vreau sa stau la birou”, a declarat Adi Mutu după FC Voluntari – Dinamo 2-4.

Adrian Mutu îşi doreşte din tot sufletul să devină antrenor. În prezent, ocupă funcţia de director sportiv la FRF, însă este decis să demisioneze, indiferent de rezultatul alegerilor din 18 aprilie, şi să preia, din vară, o echipă. În februarie, s-au afişat rezultatele finale de la licenţa UEFA „A”, iar Adrian Mutu a fost singurul candidat care o obţinut nota 10.

„Muncesc şi mă pregătesc să fiu antrenor. O să stau să mă gândesc, să treacă şi alegerile de săptămâna viitoare, să vină vara şi voi vedea ce opţiuni am. Nu mai vreau să stau la birou, indiferent de rezultatul alegerilor. De undeva trebuie să-mi încep cariera, nu pot să spun dacă o voi face din ţară sau străinătate”, a spus Adrian Mutu.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Iohannis a înmânat drapelul României echipei olimpice pentru Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'