Adrian Mutu arunca BOMBA. Ce spune despre fosta lui iubire, Consuelo

Adrian Mutu si Sandra Bachici au acordat primul interviu in calitate de cuplu.
Filip Stan
08 sept. 2016, 16:51
Adrian Mutu arunca BOMBA. Ce spune despre fosta lui iubire, Consuelo

Adrian Mutu si Sandra Bachici traiesc o frumoasa poveste de iubire de un an si jumatate. Intr-un interviu in exclusivitate pentru WOWbiz, Adrian Mutu si Sandra Bachici au vorbit despre relatia lor, inceputul povestii lor de dragoste, dar si bucuria ca vor deveni parinti.

„Ne-am cunoscut intr-un cerc de prieteni, cred ca avea 18 ani atunci cand am cunoscut-o. In momentul in care eu am divortat si treceam printr-o perioada despre care putina lume stie, am pus mana pe telefon si am aflat ca trecea si ea printr-o perioada mai grea”, au inceput cei doi sa isi aduca aminte de inceputul povestii lor de dragoste.

Adrian Mutu a marturisit ca a stiut din prima ca ea este femeia alaturi de care a stiut ca vrea sa isi continue viata, asa ca a decis sa o ceara in casatorie dupa doar 6 luni de relatie. Despre acea zi, atat Adrian, cat si Sandra rad cand isi aduc aminte, mai ales ca momentul a fost unul surpriza.

„Foarte multa lume m-a criticat din cauza ca purtam o rochie neagra in acel moment. Eu nu am stiut ce urmeaza sa se intample. Cererea a vaut loc de ziua mea, pe 1 ianuarie, dupa Revelion. Adi mi-a spus ca vom merge la o cina cu prietenii, pe plaja, iar apoi mi-a dat inelul. Nu m-am putut abtine din plans atunci cand am primit inelul”, a marturisit Sandra.

Cei doi au avut parte de o ceremonie pe o plaja din Cuba, urmand ca la intoarcerea in Italia sa se casatoreasca si legal. Pana acum, cei doi nu au putut sa faca acest lucru, din cauza faptului ca Adi Mutu nu a putut finaliza divortul de Consuelo.

„Vrem sa facem nunta in tara, in Decembrie. De ce sa facem doar vara? In loc sa murim de cald vara intr-un cort, mai bine facem intr-un local frumos. Acum vom vedea, noi asa ne-am dori, dar stim ca nu se pot face iarna nunti”, a spus fostul fotbalist.

„A durat mai mult pentru ca eu a trebuit sa-mi transcriu in limba romana si sa legalizez divortul de Consuelo. Acest lucru a durat, a trebuit sa trimitem hartiile la ambasada, apoi a intrat Judecatoria in vacanta de vara, iar in momentul in care lucrurile vor intra la normal, vom rezolva situatia”, a spus Adi Mutu.

Tot despre mama celor doua fetite ale lui, Mutu a marturisit ca au o relatie buna, iar Sandra a apucat chiar sa o cunoasca.

„Eu daca as avea sa ii reprosez Consuelei ceva, as putea sa-i reprosez multe lucruri, dar nu o voi face. Ma suna, mi le da pe fete la telefon, vorbesc cu ele. Cand m-am vazut cu fetele si cu Sandra, ea le-a pregatit si a stat de vorba cu ele. Scopul nostru de acum inainte este acela de a le creste pe fete frumos. O mare parte din avere a ramas la ea, nu vreau sa vorbesc mult despre asta. Suntem ok, financiar nu avem nici o problema”, a mai spus el.

„Eu si Consuelo ne-am cunoscut, ne-am inteles bine. Ea are acum o relatie, el a trecut peste”, a adaugat Sandra.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'