Adrian Năstase a dezvăluit cum se menține în formă la 71 de ani: „Fac o palincă absolut remarcabilă”

Adrian Năstase a dezvăluit câteva dintre activitățile care îl ajută să fie în formă la vârsta de 71 de ani. Fostul premier a recunoscut că se pricepe la făcut pălincă, băutură pe care o oferă prietenilor cadou.
Ruxandra Rădulescu
25 nov. 2021, 22:12
Adrian Năstase a dezvăluit cum se menține în formă la 71 de ani:

Adrian Năstase a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre câteva dintre activitățile sale preferate.

Fostul premier își petrece o bună parte a timpului la Cornu, unde are o casă de vacanță cu grădină, fapt ce îi permite să producă palincă, băutură pe care o depozitează în sticle speciale, pe care le oferă în dar prietenilor.

Adrian Năstase a reacționat după ce Nuțu Cămătaru a dezvăluit că ar fi avut o discuție în penitenciar: ‘Nu îmi aduc aminte”

„Am putut să produc o pălincă absolut remarcabilă. Eu beau cu măsură, mai am încă resurse. Mă bucur să le ofer prietenilor, am făcut niște sticle speciale, pe care am scris ‘Cornu’ și inițialele mele. Se pun merele sau prunele în budane și ele fermentează, apoi când se formează podul deasupra, este momentul să pregătești țuica. Vin nu fac, nu e zonă potrivită pentru asta, fiind la o altitudine de 600 de metri”, a explicat fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD).

Adrian Năstase a mai menționat că ceea ce îi permite să-și mențină tonusul este stilul de viață sănătos, care include cultivarea legumelor și mișcarea în aer liber.

Adrian Năstase explică de ce este greşită expresia „Năstase patru case”: „Am stat în mai multe case decât Iohannis”

„Noi continuăm ciclul ăsta, de a gospodări, pentru că eu cred că este ceea ce m-a făcut să rămân cumva vital și la 71 de ani. Faptul că ne ocupăm de roșii, de gogoșari, de legume și toată munca asta în aer liber, alergând, mergând dintr-o parte într-alta, căutând, asta ne menține totuși un anumit ritm de viață”, a povestit fostul premier la podcast.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Fabricile din România care își vor spulbera concurența pe piața europeană. Trec la un nivel superior și vor produce pe bandă rulantă
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
ZILE DE FOC în România. Caniculă şi disconfort termic accentuat în aproape toată ţara
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Stațiunea de vie pentru pensionari. Este locul ideal din România
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Ucraina detaliază noua super-dronă cunoscută sub numele de „Palianîția”
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...