Adriana Bahmuțeanu dezvăluie calvarul prin care a trecut în fosta căsnicie: „Aș fi preferat să mor decât să trăiesc viața pe care o trăisem până atunci”

Adriana Bahmuțeanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai traumatizante experiențe pe care le-a trăit vreodată. Este vorba despre momentul în care fostul ei soț i-a pus pistolul la tâmplă. Acum, la ani distanță de acel moment, vedeta de televiziune spune că l-a iertat pe bărbatul care a fost la un pas să o bage în mormânt, pentru că a înțeles că acel comportament era dictat de traume din copilărie.
Alina Costache
23 oct. 2024, 08:29
Adriana Bahmuțeanu dezvăluie calvarul prin care a trecut în fosta căsnicie:

Între timp, Adriana Bahmuțeanu a studiat psihologia, care a ajutat-o să înțeleagă comportamentul celor care i-au făcut rău și, mai ales, motivele din spatele acelor comportamente.

Mai mult, vedeta a înțeles și faptul că noi suntem cei care atragem anumite tipare de oameni și că depinde de noi să ne schimbăm și, astfel, să schimbăm și oamenii care ne înconjoară, dacă aceștia ne produc suferință.

Adriana Bahmuțeanu, despre unul dintre cele mai teribile momente din fosta căsnicie: „Aș fi preferat să mor decât să trăiesc viața pe care o trăisem până atunci”

Jurnalista este de părere că fostul soț avea tiparul psihopatului și că singurul lucru de care se tem acești oameni este legea.

Nu aveam ce să fac. Aveam de ales între viață și moarte. Cred că era capabil de orice, pentru că limita aceasta este foarte fină între doar a amenința și a pune în act un gest din acesta, extrem. Eram perfect conștientă că pot să mor, însă aș fi preferat să mor decât să trăiesc viața pe care o trăisem până atunci.

Citeste si Adriana Bahmuțeanu, declarații privind o posibilă împăcare cu Silviu Prigoană. „L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă”

Cred că s-a gândit la consecințe. De regulă, oamenii cui trăsături psihopate au totuși o frică de lege și au frică de moarte. Și atunci a preferat să mă lase în pace decât să își petreacă restul vieții în închisoare. Cred că asta a fost de fapt, un fel de instinct de conservare al propriei persoane. Nimic mai mult.

Sunt foarte mulți psihopați care sunt sub nivelul legii. Fac lucruri oribile, își bat nevestele, se poartă îngrozitor de urât, dar în momentul în care intervine legea se dau la fund și nu sunt niciodată prinși”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii „Viața fără filtru” de la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu s-a împrietenit cu fosta soție a bărbatului: „Pe ea a strâns-o de gât”

Între timp, Adriana s-a apropiat de fosta soție a fostului soț și a aflat că și aceasta fusese ținta agresiunilor bărbatului.

Pe de altă parte, vedeta a înțeles că, în ciuda traumelor pe care le-a trăit în această căsnicie, acesta a fost destinul ei, întrucât a atras în viața un om care i-a schimbat traiectoria în viață: „Atragem în viața noastră oameni care ne determină ori să devenim mai buni, ori la fel de răi sau poate mai răi decât ei

Citeste si Parenting modern cu Adriana Bahmuțeanu. Ce spune despre fiul cel mare: ”La 16-17 ani e cazul să-și înceapă viața intimă”

M-am împrietenit cu a doua fostă soție, cu care acum nu mai are nicio legătură, sunt separați de patru ani, și am discutat și cu ea. Pe ea, de exemplu, a strâns-o de gât. Deci s-a continuat. Până la urmă a convins-o să nu depună plângere și să nu suporte consecința legii.

Oamenii se schimbă foarte greu și mai mult ca sigur tot din copilărie și din istoricul familiei provin aceste manifestări. Nu îi găsesc nicio vină acestui om, decât că la un moment dat atragem în viața noastră oameni care ne determină ori să devenim mai buni, ori la fel de răi sau poate mai răi decât ei”, a povestit vedeta în emisiunea mdoerată de Mădălin Ionescu.

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?