Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce Dana Roba a fost băgată în spital de soț: „Din cauza acestui psihopat cu mască de familist, două copile rămân acum în voia sorții”

Adriana Bahmuțeanu a reacționat după ce Dana Roba a fost lovită de soț cu ciocanul în cap. După o operație complexă pe creier care s-a desfășurat timp de 9 ore, Dana Roba este în stare critică.
Alina Costache
07 iun. 2023, 11:42
Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce Dana Roba a fost băgată în spital de soț:

Adriana Bahmuțeanu a izbucnit în mediul online după ce a aflat că Dana Roba a fost victima violenței domestice. Jurnalista a tras un semnal de alarmă asupra acestui tip de violență, recomandându-le femeilor să fie foarte atente atunci când decid să intre într-o relație.

Adriana Bahmuțeanu deplânge soarta celor două fetițe ale cuplului: „Din cauza acestui psihopat cu mască de familist, două copile rămân acum în voia sorții”

Bahmuțeanu s-a arătat revoltată nu doar referitor la faptul că bărbatul a fost violent, ci și la faptul că cele două fetițe ale cuplului riscă să rămână fără părinți. Jurnalista nu a ezitat să-l catalogheze pe acesta drept psihopa, enumerând semnele după care pot fi recunoscute persoanele cu această tulburare de personalitate.

Citeste si Nicolae Guță, prima reacție după ce a aflat că fosta lui iubită Dana Roba a fost băgată în spital de propriul soț: „Din cauza orgoliilor s-a ajuns unde s-a ajuns”. Femeia este în stare critică

Trist…foarte trist…. Din cauza acestui psihopat cu masca de familist, persoana religioasa și cu înalte standarde morale doua copile rămân acum în voia sortii…el arestat, ea săraca intre viata și moarte!!! Atenție mare cu cine va decideți sa va împărțiți viata si cum va alegeti partenerul!!

Atentie la semnele care tradeaza un psihopat: limbaj, atitudine fata de persoanele apropiate, izbucniri nervoase, interdictii, gelozie!!! Psihopații pot fi cele mai fermecătoare și de încredere persoane, doar acasă își dau masca jos și își arata adevarata fata!!! Uneori viata poate atârna de un fir de par mai ales când nu vezi din timp dezastrul, Elefantul din camera….adevarata fata a partenerului…”, este mesajul publicat de Adriana Bahmuțeanu pe Instagram.

Dana Roba a fost audiată de anchetatori. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost atacată de soț în timp ce dormea

Dana Roba a fost audiată de anchetatori pe patul de spital, deși aceasta se află într-o stare critică după ce a fost lovită de soțul ei cu un ciocan în cap. Femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale pe creier, care a durat 9 ore.

Make-up artistul a reușit să răspundă la întrebările anchetatorilor cu da și nu, clipind din ochi, scrie spynews.ro

Citeste si Ce pensie alimentară plătește Nicolae Guță pentru fetița pe care o are cu Beyonce de România. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă

Conflictul dintre ei ar fi început după ce Dana Roba i-a comunicat soțului ei intenția de a divorța. Orbit de furie, soțul ei a pus la cale un plan diabolic. În timp ce bărbatul susține că cei doi s-au bătut parte în parte, Dana Roba le-a confirmat anchetatorilor că a fost atacată în somn.

Potrivit unor surse, bărbatul a premeditat incidentul. În ziua respectivă, Balaciu a dus cele două fete pe care le are împreună cu vedeta la bunicii lor cu tot cu bagaje. Când s-a întors acasă, Dana dormea pe partea dreaptă, cu mâna dreaptă sub cap, iar atunci bărbatul ar fi început să o lovească cu bestialitate cu pumnii și ciocanul, precizează sursa citată.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...