Adriana Bahmuțeanu, totul despre deochi și rugăciune. Fosta soție a lui Silviu Prigoană și-a făcut altar acasă: „Mie îmi ajută acatistele către Maica Domnului”

Adriana Bahmuțeanu a explicat ce este deochiul și cât de periculos este pentru oameni. Vedeta spune ce crede despre acest subiect pe care unii îl iau în derâdere.
Irina Dumitrescu
14 iun. 2024, 19:27
Adriana Bahmuțeanu, totul despre deochi și rugăciune. Fosta soție a lui Silviu Prigoană și-a făcut altar acasă: „Mie îmi ajută acatistele către Maica Domnului”
Adriana Bahmuțeanu, totul despre deochi

Unii români sunt de părere că deochiul, de fapt, nu există, în timp ce alții se sperie și iau măsuri rapide. Adriana Bahmuțeanu a explicat totul despre acest subiect.

„În terapiile holistice, inclusiv deochiul are o explicație. Ochiul rău, invidios, ochiul malițios… o privire, un gând, o energie negativă care se abate asupra cuiva transmisă de la o altă persoană. S-au făcut studii, experimente are să demonstreze că este această energie negativă care se duce de la o persoană către altcineva.

Ca o frecvență. Remediul este descântecul, rugăciunea. Sunt descântece care au rugăciuni inserate. Sunt oameni care se vindecă mai ușor dacă se roagă. Dar sunt și oameni care nu cred în Dumnezeu”, a explicat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citește și: Andreea Bălan reacționează după ce a fost acuzată că îi distrage atenția lui Victor Cornea în turnee: „Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult”

Vedeta se consideră o persoană credincioasă, dar în niciun caz habotnică, și nu trece o zi fără să citească acatiste.

„Sunt credincioasă într-un fel spiritual, dar recunosc că nu merg la biserică des. Îmi place să merg în biserică când nu e nimeni sau foarte puține persoane și să mă rog profund.

Și dacă nu ajung, atunci mă rog la mine acasă, unde mi-am făcut un altar și unde citesc acatiste. Și să știi că îmi ajută foarte mult. Mie personal îmi ajută acatistele către Maica Domnului și le citesc cu regularitate. Și nu le citesc doar când am o problemă, ci și când nu am probleme”, susține vedeta.

Aceasta mai spune și că acatistele au fost cele care i-au trasnformat viața.

„Le citesc cu recunoștință, pentru tot ce mi-a dat. Și când am ocazia și sit eu, intru într-o biserică și mă rog. Dar vreau să fiu singură, să nu mă bâzâie nimeni la cap, e comuniunea cu Divinitatea, pe care toți ar trebui să ne-o cultivăm”.

Citește și: Corina Bud a crezut că va prinde aripi după ce a criticat momentul lui Babasha de la concertul Coldplay, dar în schimb a fost cancelată de tot internetul: „E supărată că nu a fost ea invitată”

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Oana Cuzino, victorie în procesul deschis Primăriei Capitalei. Ar putea încasa o sumă uriașă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Edward Iordănescu nu își prelungește contractul cu echipa națională de fotbal a României
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!