Adriana Bahmuţeanu vrea să intre în Cartea Recordurilor, are 169 de procese cu Silviu Prigoană, bărbatul de care o leagă 5 divorţuri, partaje, custodii şi o legendară bătaie cu pliciul de muşte

Adriana Bahmuţeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul românesc, dar și unul dintre cele mai controversate. De-a lungul anilor, relația lor tumultuoasă a fost în centrul atenției publice, marcând atât momente de iubire pasională, cât și conflicte care s-au terminat la 112.
Filip Stan
21 aug. 2024, 19:57
Adriana Bahmuţeanu vrea să intre în Cartea Recordurilor, are 169 de procese cu Silviu Prigoană, bărbatul de care o leagă 5 divorţuri, partaje, custodii şi o legendară bătaie cu pliciul de muşte
Cu ce a rămas Adriana Bahmuțeanu după despărțirea de Prigoană

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au avut o relaţie marcată de multiple despărțiri și împăcări, dar și de abuzuri și infidelități care au lăsat urme adânci. Potrivit spuselor sale, în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan, aceasta a reușit să lase în urmă această perioadă dificilă și să își regăsească echilibrul personal, dar procesele nu sunt aşa uşor de numărat.

 

Adriana Bahmuțeanu vrea să intre în Cartea Recordurilor. Are sute de procese și înfățișări cu Silviu Prigoană: „Să vină și cei de la Guinness Book să le numere”

Adriana Bahmuțeanu poartă un proces cu Silviu Prigoană de 10 ani. Deși au trecut prin divorț, partaj și custodie, cei doi au multe motive pentru care încă se războiesc.

Adriana Bahmuțeanu nu a ascuns niciodată faptul că relația cu Silviu Prigoană a fost extrem de dificilă. Vedeta a vorbit deschis despre abuzurile și infidelitățile la care a fost supusă de-a lungul mariajului lor, în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan.

Adriana Bahmuţeanu, printre altele, spune că lupta pe care a purtat-o a fost inegală din punctul de vedere al resurselor. Astfel, ea spune că nu putea face față lui Silviu Prigoană atunci când cel din urmă le oferea celor doi băieți ai lor diverse cadouri scumpe.

Adriana Bahmuţeanu rupe tăcerea: „Iadul e aici pe pământ şi este în relaţii. Îmi era foarte frică de gura lumii, de ce o să spună oamenii, neamurile, telespectatorii”

„Era o luptă inegală. El le cumpăra gadgeturi, iar eu nu-mi permiteam să le iau telefoane dintre cele mai scumpe, cu cele mai noi modele, iar luna următoare să le mai iau și alte jocuri.

El o făcea. A fost o luptă inegală din toate punctele de vedere: financiar, ca resurse și, evident, din cauza statului paralel. Am descoperit niște lucruri în ultimul an, de când s-a dezvăluit acest stat paralel, încât uneori mi se ridică părul în cap. Atunci mi-am spus: „OK, e mai bine să păstreze relația cu tatăl, altfel cresc dezechilibrați””, spune Adriana Bahmuțeanu, în podcatul Anamariei Prodan.

Adriana Bahmuțeanu a încercat de nenumărate ori să ia legătura cu fostul soț pentru a crea un ambient civilizat pentru copiii lor, dar și pentru relația acestora în calitate de părinți. Până acum nu a avut prea mult succes.

„Mi-am dorit să vorbesc cu el, să rămânem părinți chiar dacă ne-am despărțit ca și cuplu. El nici acum nu vorbește cu mine. De 10 ani nu avem niciun fel de comunicare.

Ieri am sunat-o pe avocata lui, pentru că el nu vorbește cu mine. Trebuie să îi trimit hârtii prin curier în care să scriu: „Bahmuțeanu, în calitate de mamă, te informez că fiul nostru, Eduard, dorește să…”, nu acceptă altfel.

Am încercat, dar acum suntem în alte demersuri, cu Protecția Copilului, pentru că cei de la DGASPC vor să ne pună față în față. Le-am zis: „Dacă reușiți să îl determinați pe Prigoană să vorbească cu mine, nu doar să avem o comunicare formală prin curier cu subsemnatul și atât, eu vă premiez”. Dar el nu va vrea”, transmite Adriana Bahmuțeanu, în podcastul menționat.

Mai mult, Adriana Bahmuțeanu vrea să intre în Cartea Recordurilor pentru numărul atât de mare de procese și înfățișări în fața instanțelor. De asemenea, ea spune că recordul actual e deținut de cineva cu 169 de procese, ea spunând că are mult mai multe și nici măcar nu s-au terminat.

Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre despărțirea de George Restivan: „Lumea nu știe sau poate nu a înțeles”

„E blocat în furia aceea. Știi cum e după un divorț sau o perioadă de furie? Sunt mai multe etape. Una e de negare, alta de negociere și una de furie. El e în etapa de furie. Și furia asta durează de 10 ani. În furia asta s-a răzbunat pe mine cum a putut: să-mi facă rău public, să mă trimită zilnic pe la procese, pe la cercetări penale…

Pe unde n-am fost! Crede-mă că vreau să intru în Guinness Book. Cu avocata mea am vorbit să ne adunăm și să numărăm toate dosarele, să vină și cei de la Guinness Book să le numere. Noi credem că recordul e de 169 de procese și plângeri. Noi avem mai multe și continuăm să avem. Nu s-au terminat, dar acum apar mai rar, așa, e boierie.

De multe ori i-am scris și emailuri, bilețele, i-am trimis mesaje, i-am dat hârtii prin curier în care i-am cerut să ne întâlnim unde vrea el: într-un loc public, la mine acasă, la el acasă, cu avocați sau fără”, spune Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuţeanu, despre relaţia eşuată cu George Restivan

După despărțirea definitivă de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a încercat să își refacă viața. A avut o relație cu George Restivan, la opt ani distanţă, însă nici aceasta nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit

”Ce n-a înțeles, poate, lumea și poate nici nu am spus-o foarte clar, e faptul că mi-am permis și eu, după opt ani de zile, să iubesc. Când l-am cunoscut pe George, trecuseră opt ani de la divorțul de fosul soț. Am avut opt ani de zile aproape, în care dacă știam ce mi se întâmplă, nu mai făceam lucrurile acelea. Dacă aș da acum timpul înapoi. A fost ceva îngrozitor”, a spus Adriana Bahmuţeanu, în podcastul Anamariei Prodan.

Spynews
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
Bzi.ro
Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Partenera lui chef Scărlătescu a confirmat
Fanatik.ro
Patru zodii își schimbă viața după 25 august. Împăcări și bucurii mari pentru acești nativi de la toamnă
Capital.ro
Putin a acceptat înfrângerea. Ucraina a reușit imposibilul: A fost cu siguranță un șoc
Playtech.ro
Dumnezeule, cât era de frumoasă și cum a ajuns să arate acum. Gabriela Spanic este de nerecunoscut
DailyBusiness
Salariu cu TAXE ZERO în România! Cine sunt angajații norocoși
Adevarul
Creierul, unul dintre cele mai poluate țesuturi cu plastic, arată specialiștii: „Nu mai există niciun loc neatins”
Spynews
Imagini sfâșietoare cu nepoata lui Silviu Prigoană, la mormântul bunicului ei! Cristina Prigoană, îndurerată, după ce bătrânul ar fi fost îngropat fără știrea familiei | PAPARAZZI
Spynews
Anunț ANM! Instabilitate atmosferică și val de căldură în România. Cele mai noi informații despre vreme
Evz.ro
Cât te costă să îți dai copilul la afterschool? Unii părinți beneficiază de gratuitate
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Zodia care are o cumpănă până pe 29 august 2024. Evenimente marcante pentru acești nativi!
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Premierul Marcel Ciolacu vine cu lămuriri despre scăderea pensiilor: „Oricare ar fi calculul, pensia lor nu scade”. Pensionarii vor primi un document care va clarifica întreaga situație
Capital.ro
Te lasă fără bani în cont. Înșelătoria în care românii chiar au avut încredere. Nu le răspunde
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
AJUTOR pentru TRUMP! LOVITURĂ pentru KAMALA. SE RETRAGE din cursa pentru CASA ALBĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...