Adriana Ochişanu îl face praf pe Corneliu Botgros, la două săptămâni de la nunta acestuia: „Îmi dădea cu pumnii, cu palmele, mă umilea şi mă înjosea”

Adriana Ochişanu îl face praf pe Corneliu Botgros, la două săptămâni de la nunta acestuia. Artista susţine că mariajul cu fiul celebrului dirijor a fost un coşmar: cu bătăi, umilinţe şi injurii dureroase.
Alina Costache
12 oct. 2022, 14:15
Adriana Ochişanu îl face praf pe Corneliu Botgros, la două săptămâni de la nunta acestuia:
Adriana Ochişanu îl face praf pe Corneliu Botgros

Adriana Ochişanu îl face praf pe Corneliu Botgros. Timp de 17 ani, cât a durat căsnicia lor, cântăreaţa de muzică populară spune că a trăit un adevărat calvar, lucruri cunoscute şi de celebrul dirijor Nicolae Botgros.  Vedeta a făcut dezvăluiri şocante, la doar două săptămâni după nunta fostului ei soţ, Corneliu Botgros.

Citeşte şi: La un an de la moartea mamei sale, Corneliu Botgros aruncă bomba! L-a iertat Lidia Bejenaru pe Nicolae Botgros înainte să se stingă din viață? ”O rană o lipești, o coși, dar cicatricea nu-și mai revine niciodată”

Adriana Ochişanu îl face praf pe Corneliu Botgros

Eu ziceam ca daca el e fiul lui maestrul Botgros, trebuie sa fiu mai umila, ca el e superior… consider ca am inceput cu stangul din start. Credeam ca voi fi cea mai fericita alaturi de el, credeam ca e printul pe cal alb la care visasem, insa, aparentele insala. El isi manifesta frustrarile prin a ma traumatiza psihic… ca vezi ca ramai pe drumuri si n-o sa se uite nimeni la tine. Multe sechele au ramas in sufletul meu.

La nici jumatate de an de la nunta au inceput scandalurile, am vrut sa plec de la el, am avut o tentativa sa divortez. M-a lovit inainte de nunta, mi-a dat o palma peste față. Umilinte, jigniri, cu lume de față. Imi spunea cuvinte foarte urate.

Ma straduiam sa nu scot gunoiul din casa. Nu i-am spus mamei pentru ca lucra peste hotare si nu voiam sa-i fac inima rea. Apoi am inceput sa vorbesc cu socrul meu, el vedea care e problema in familia noastra si intelegea. Si nu inteleg nici acum de ce tine atata ura pe mine pentru ca am vorbit de multe ori cu el, stia situatia.

M-am simtit mereu folosita acolo unde am trait cu el. Niciodata nu am avut viata mea, traiam dupa cum voiau altii, parintii lui. Ei au avut asa zisa grija… Cand sufoci cu prea multa grija, parinti bagaciosi care distrug familii, am trecut si eu prin astfel de situatii”, a mărturisit Adriana Ochişanu, la Jurnal tv Moldova.

Adriana Ochişanu a mai mărturisit că fostul ei soţ avea probleme si cu alcoolul şi că a fost şi înşelată. ”Eu sunt o persoana foarte sincera. Au fost momente cand si-a manifestat furia cu pumnii, cu palmele. Dar cea mai mare lovitura era atunci cand ma umilea si ma injosea. Cine esti tu, uite eu cine sunt, ai sa ajungi si asa… esti o curva, esti o prostituata! Ca am avut o relatie dupa ce am divortat, sunt o curva, o prostituata, si multe alte cuvinte murdare spuse in prezenta copilului. Ma umilea si de fata cu instrumentistii: inchide botul, oaie! Nu vreau sa mai zic si alte cuvinte.”, a mai declarat artista.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!