Află ce noroc ai în funcţie de luna în care te-ai născut. Numerele şi zile norcoase

Astrologii şi numerologii spun că luna în care ne-am născut este foarte importantă pentru că în funcţie de aceasta aflăm cât de norocoşi suntem, pe ce numere trebuie să mizam şi ce zi a săptămânii ne este favorabilă.
Alina Costache
13 feb. 2015, 13:16
Află ce noroc ai în funcţie de luna în care te-ai născut. Numerele şi zile norcoase

De exemplu cei nascuti in iunie ar trebui sa tina cont de faptul ca luni este ziua lor norocoasa si doar in aceasta zi sa ia decizii importante sau sa se orienteze dupa numerele 3,5,7 pentru ca acestea le poarta noroc. Fie ca alegeti sa faceti o anumita actiune in data de 3, fie ca doar atunci cheltuiti bani, numerologii ne sfatuiesc sa tinem cont de aceste informatii. Daca suntem sceptici specialistii ne pun la incercare si spun sa evaluam o perioada si sa ne convingem singuri ca au dreptate.

Afla ce noroc ai in functie de luna in care te-ai nascut

Ianuarie

Cooperanti si grijulii, oamenii nascuti in luna ianuarie isi pot spori sansele de noroc mizand pe cifrele 1 si 7. Fie capricorni, fie varsatori, persoanele nascute in prima luna a anului sunt, totodata, favorizate miercurea, aceasta fiind considerata ziua norocoasa a saptamanilor din luna Gerar.

Citeşte şi HOROSCOP: Află cât de MATERIALISTĂ este în funcţie de ZODIE!

Februarie

2 si 6 sunt numerele norocoase ale oamenilor nascuti in februarie, fie acestia varsatori, fie pesti. Atente la cei din jur, dar si cu tendinte de autoimpunere, persoanele nascute in luna “Faurar” sau “Luna Lupilor”, dupa cum i se mai spune lunii februarie in traditia populara, sunt favorizate in ziua lor norocoasa, adica vinerea.

Martie

Luna martie, care gazduieste in prima parte zodia pestilor si in a doua parte zodia berbecului, este aferenta definitorie pentru cei nascuti in ea. Acestea sunt persoane cu inteligenta ridicata, adesea pasionale, dar pot fi si nerabdatoare si egocentrice. Numerele norocoase ale lunii martie sunt 1, 2, 6 si 9, iar ziua norocoasa a saptamanii este martea.

Aprilie

Berbeci si tauri deopotriva sunt nascuti in aprilie, iar trasatura specifica pe care aceasta luna o rasfrange asupra celor veniti pe lume in aceasta perioada, indiferent de semnul zodiacal, este atitudinea predominanta de indulgenta fata de propria persoana. Poate si din acest motiv ziua norocoasa a celor nascuti in aprilie este vinerea, caci este ziua de dinainte de weekend in care incepem sa ne relaxam cu adevarat si sa ne facem poftele. Totodata, numerele norocoase ale lunii aprilie sunt 1, 4 si 6.

Citeşte şi Horoscop: Ce talent ascuns ai, în funcţie de zodie. Iată ce destin măreţ poţi avea

Mai

Daca te-ai nascut in mai, esti fie taur, fie gemeni. Ambele zodii sunt specifice persoanelor agreabile ca personalitate, dar si capricioase si schimbatoare. Ziua de miercuri poarta noroc celor nascuti in mai, iar daca acestia vor sa-si sporeasca sansele de noroc atunci trebuie sa mizeze pe cifrele 5 si 9.

Iunie

3, 5 si 7 sunt numerele norocoase ale celor nascuti in luna iunie, parte gemeni, parte rac. Caracterul activ si puternic al persoanelor nascute in iunie face ca ziua lor norocoasa fie chiar luni.

Iulie

Cei veniti pe lume in iulie sunt, in cele mai multe cazuri, laudarosi. Nici nu-i de mirare dat fiind ca discutam de raci si de lei, ambele zodii fiind marcate de trasaturi puternice aferente iubirii de sine si supraaprecierii persoanele. Numerele norocoase ale celor nascuti in iulie sunt 8 si 9 – bineinteles, caci sunt cele mai mari din randul celor de-o singura cifra. Ziua norocoasa este duminica.

Citeste mai mult pe Revista TEO.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!