Află ce vor face marii câştigători de la ROMÂNII AU TALENT cu premiul de 120.000 de euro

BRIO SONORES a câştigat Românii au talent 2014. După rapperul Adrian Ţuţu, mentalistul Cristian Gog şi dresorul Bruno Icobeţ, a venit rândul grupului Brio Sonores să întregească lista marilor câştigători ai show-ului „Românii au talent.
Romania TV
18 mai 2014, 17:18
Află ce vor face marii câştigători de la ROMÂNII AU TALENT cu premiul de 120.000 de euro

BRIO SONORES a surprins pe toată lumea câştigând ROMÂNII AU TALENT şi nu pentru că nu ar avea talent cu carul, ci pentru că favoritul publicului părea a fi LEON MAGDAN, clasat al doilea.

Cei opt tenori din Chişinău au avut, însă, un număr care a cucerit definitiv publicul român. Tinerii sunt în culmea fericirii şi au mărturisit că ştiu exact ce vor face cu banii. Nu îi vor împărţi între ei, ci îi vor investi într-un studio.

„Încă nu conştientizăm, nu ne vine să credem! Când ne-am auzit numele pe scenă, a căzut cerul în braţele noastre. Am avut nişte emoţii foarte mari, dar acum suntem fericiţi”, au declarat muzicienii pentru Click! vineri seara, imediat după ce au fost desemnaţi „cei mai talentaţi români”.

Citeşte şi: ROMÂNII AU TALENT 2014. Andra, mesaj pe Facebook. Ce spune despre CÂŞTIGĂTOR

S-au hotărât deja ce vor face cu marele premiu de 120.000 de euro. Nu îl vor împărţi la 8, ci îi vor investi în carieră. „În acest moment, avem nevoie de un studio, de aparatură, iar suma va acoperi toate cheltuielile pentru dezvoltarea noastră. Dacă publicul ne-a ales, suntem datori să facem muzică şi să realizăm în continuare momente frumoase dedicate lor”, au mai spus muzicienii.

Vezi şi: ROMÂNII AU TALENT 2014. Înlocuitor-surpriză pentru Pavel Bartoş la ProTv

BRIO SONORES a câştigat Românii au talent 2014. După rapperul Adrian Ţuţu, mentalistul Cristian Gog şi dresorul Bruno Icobeţ, a venit rândul grupului Brio Sonores să întregească lista marilor câştigători ai show-ului „Românii au talent. Preferaţi de Mihai Petre, tenorii s-au evidenţiat faţă de restul participanţilor şi au cucerit publicul şi juriul prin timbrul vocal grav, dar cald.

BRIO SONORES este trupa care a câştigat premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT 2014. „Va multumim din suflet! Va iubim! Emotiile si bucuria sunt greu de exprimat in cuvinte!”, au scris pe pagina oficială de Facebook la scurt timp după câştigarea trofeului.

BRIO SONORES, primele reacţii pe Facebook după ce au câştigat ROMÂNII AU TALENT 2014

Brio Sonores, un grup de tenori cu voci menite să aducă sfinţii mai aproape de oameni, au devenit câştigătorii sezonului cu numărul patru al show-ului „Românii au talent“. Apreciaţi atât de Andra, cât şi de Mihai Petre pentru calităţile vocale excepţionale, grupul a cucerit premiul de 120.000 de euro

BRIO SONORES s-a infiintat in anul 2009, in cadrul Seminarului Teologic „Sfintii Trei Ierarhi” de pe langa Manastirea Zabriceni, initial fiind un cor bisericesc. Colectivul a avut o evolutie calma pina in in anul 2013, cand a inceput sa abordeze genul pop-opera, de atunci a inceput sa cunoasca un mare succes, evoluind in orice tipuri de evenimente. Au participat la diferite concursuri si festivaluri nationale si internationale. La formare a participat fiecare membru in parte, muncind si sacrificind in aceeasi masura timp si resurse pentru dezvoltarea „Brio Sonores” Formatia acum are 8 membri Varsta este cuprinsa intre 22 si 35 de ani. 

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Brio Sonores 

Valeriu, Adrian si Alexei sunt solisti ai Teatrului de Opera si Balet, iar restul sunt studenti ai Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice. Toti au pornit de la cor bisericesc si astfel au continuat impreuna sa creeze ceva nou, ceva unic la noi in tara. Toti au studii muzicale.

„Muzica este si hobby, si lucru, si tot timpul, chiar si acasa cantam. 🙂 Inspiratia vine de la cei mai buni interpreti de muzica academica din lume, ne inspiram, dar in aceeasi masura vrem sa nu plagiem, sa cream ceva nou. Deoarece activam in incinta Teatrului de Opera, repetitiile le facem in teatru, conditiile fiind cit de cit decente, pina vom ajunge sa avem studioul propriu. Oficial nu suntem sustinuti de nimeni, dar neoficial sunt niste oameni cu un suflet enorm care au grija de noi cand au posibilitate Cantam in cafastrul Manastirii Horesti in fiecare duminica, unde ne rugam si ii multumim lui Dumnezeu pentru tot ce face pentru noi. Suntem toti foarte buni prieteni, doar asa reusim sa mergem inainte si sa ne intelegem in orice moment. Pentru noi acest proiect este deja familia noastra, nu am putea trai fara el, nu am putea fara emotiile pe care le traim in timpul prestatiilor noastre, fara energia calda a publicului. Familiile ne sustin intru totul, sunt alaturi de noi si cred in noi si in Brio Sonores. Peste 5 ani vedem formatia pe cele mai frumoase scene ale lumii Unul dintre cele mai frumoase momente a fost in timpul preselectiei „Romanii au talent” cind sala arhiplina a Teatrului de Opera ne-a aplaudat minute in sir, noi fiind ca in alta dimensiune, o traire unica, niste senzatii noi si extraordinare pentru noi, iar Andra a venit, ne-a pupat in parte pe fiecare si ne-a dat cartea verde, care ne duce direct in semifinala! A fost un moment unic pentru noi! Noi muncim sa devenim cat mai buni posibil! La „Romanii au talent” am hotarit sa venim deoarece vrem sa fim auziti, vrem sa stie lumea de acest gen care se bazeaza pe vocea naturala-vie, care prin vibratia suflletului creeaza o melodie pentru alt suflet care asculta. Ne-am hotarit de indata ce am auzit de preselectia nationala. Experienta de la „Romanii au talent” a fost unica, impresionanta, deoarece am putut sa aratam oamenilor produsul muncii noastre de ani buni. Mergem la concurs sa facem un test, sa aflam la ce nivel suntem, dar si cu toata speranta sa castigam! Daca am castiga, am investi banii intr-un studio propriu unde sa realizam toate ideile noastre musicale”, spuneau membrii trupei Brio Sonores înainte de FINALA ROMÂNII AU TALENT.

BRIO SONORES A RIDICAT SALA ÎN PICIOARE ÎN FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014

Vocaliștii basarabeni de la Brio Sonores au ridicat în picioare jurații de la Românii au Talent, în marea finală a concursului. După ce au început versuri din celebra piesă a Mariei Cebotari ”Lume, lume”, băieții au culminat cu un colaj din variante Brio Sonores ale unor opere de artă muzicale.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsele Kaufland care sunt la reducere până la jumătatea lui august. Se vor vinde ca pâinea caldă în acest weekend. Retailerul german are oferte de top la mezeluri, lactate și brânzeturi, carne, conserve, bere și vin
Capital.ro
Mașini interzise din 10 august. Șoferii români, avertizați. Intră în vigoare la ora 09:00
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
VESTE BUNĂ pentru pensionari! Anunțul făcut de ministrul Finanțelor
Adevarul
Scandalul din Coaliție ia amploare. Liberalii cer capul lui Rafila, „ministrul de coasa”, iar PSD sare la gâtul „poznașului din slujba țării”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Dispare un îndrăgit post TV. Mulți copii se uitau la el
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Raluca Bădulescu, de azi pe Onlyfans! WOWbiz îți arată IMAGINI în EXCLUSIVITATE cu Regina Regească în plină acțiune!
Cancan.ro
Cum arată acum Andrei Găluț, solistul de la Goodbye To Gravity, la aproape 9 ani de la incendiul din #Colectiv. ATENȚIE! Imagine cu impact emoțional: artistul și-a expus pielea cicatrizată
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Pensiile vor fi recalculate în funcție de salariul mediu brut din ultimele decenii! Cine sunt pensionarii pe care îi va afecta acest mod de calcul
Capital.ro
Doliu în Biserica Ortodoxă Română. A murit unul dintre cei mai mari preoți români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Donald Trump creează confuzie confundând două personalități din California
MediaFlux
Joe Biden NU renunță. O PROVOACĂ pe Kamala Harris
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!