Agende Personalizate pentru Afacerea Ta: Importanța unui Branding de Calitate

Produsele promoționale personalizate au o importanță majoră pentru orice brand: acestea cimentează tonul business-ului pe care îl reprezintă, transmit mesajul acestuia mai departe și chiar elevează imaginea acestuia în ochii colaboratorilor dacă produsele sunt realizate într-un mod calitativ. De aceea, este important ca produsele ce îi vor ajuta pe colaboratori să își ducă munca la bun sfârșit pe tot parcursul anului să lase o impresie pozitivă.
Alina Costache
11 dec. 2023, 10:43
Agende Personalizate pentru Afacerea Ta: Importanța unui Branding de Calitate

Tipuri de Agende Personalizate

Tipografia Global Print se remarcă prin diversitatea gamei sale de agende datate și nedatate, oferind opțiuni ample de personalizare pentru a satisface cele mai rafinate preferințe. Colecțiile EGO, ART, AGENDAS, UNIKA reprezintă doar câteva exemple din portofoliul ce include produse de la cei mai prestigioși producători de agende premium. În plus față de ofertele din piele naturală sau ecologică de cea mai înaltă calitate, Tipografia Global Print pune la dispoziție opțiuni sustenabile precum agendele din hârtie, plută și lemn provenite din surse eco-friendly, pentru brandurile care valorizează componenta de mediu.

Agendele cu spiră metalică reprezintă o opțiune practică și flexibilă, ideală pentru călătorii de afaceri și conferințe. Ele permit adăugarea de până la 20 de pagini personalizate datorită echipamentelor automatizate de lipire care promit precizie și durabilitate.

Posibilitatea de a crea agende personalizate de la zero adaugă o notă de exclusivitate. Copertele pot fi imprimate conform specificațiilor clientului, oferind o gamă nelimitată de opțiuni creative. În plus, în agendele realizate de la 0 se pot insera un număr nelimitat de pagini personalizate, astfel încât nu este nevoie să sacrificați informațiile importante despre brandul sau produsele dumneavoastră.

Posibilități de Personalizare

Personalizarea avansată a coperții reprezintă un aspect esențial al ofertei Tipografiei Global Print. Metoda de personalizare cu timbru sec, recomandată pentru materiale mai groase precum pielea, asigură rezultate impresionante datorită aplicării la cald a matriței realizată cu modelul dorit. De asemenea, colecția include agende realizate dintr-o piele inedită, cu un efect termo-contrast. Prin aplicarea matriței fierbinți, modelul capătă o nuanță mai închisă, creând un contrast elegant față de restul coperții. Colaboratorii beneficiază de gratuitate pentru matriță pe toată durata colaborării, economisind astfel aproximativ 320 de euro plus TVA, deoarece matrița poate fi utilizată cel puțin 5 ani.

Folio metalic reprezintă o altă opțiune strălucitoare pentru personalizarea coperții. Aplicarea presiunii la cald cu folia metalică conferă un aspect lucios și în relief modelului final. Această metodă se potrivește și materialelor precum PU, plută/lemn sau suprafețe tipărite. Mai mult, se pot aplica simultan modele cu timbru sec și folio metalic, perfect aliniate, sau se pot utiliza multiple culori de folie metalică. Culorile disponibile, inclusiv cele clasice – argintii și aurii, fac parte din paleta variată de peste 40 de nuanțe.

Pe lângă personalizarea coperții, Tipografia Global Print oferă opțiuni avansate pentru personalizarea interioară a agendei. Printul UV păstrează nuanțele originale PANTONE, oferind posibilitatea adăugării de elemente grafice pentru o coeziune de brand puternică. Gravura cu laser permite personalizarea detaliată a accesoriilor metalice ale agendei, inclusiv imagini stilizate ale logo-urilor sau produselor.

Tehnologia de print de date variabile adaugă un element unic agendei prin posibilitatea de a insera mesaje personalizate pe fiecare copertă, dar și în interiorul agendei. Astfel, fiecare agendă devine o creație unică, potrivită pentru cadouri de afaceri personalizate.

În concluzie, materialele promoționale reprezintă nu doar produse de branding, ci și reflectarea valorilor și calității unei afaceri. Tipografia Global Print se angajează să ofere soluții calitative la prețuri competitive, cu o varietate de opțiuni de personalizare.

Date de contact TIPOGRAFIA GLOBAL PRINT:

adresa: Bucureşti, Str. Stan Tabără Nr. 28-32, Sector 5
website: https://largeformat.globalprint.ro/ şi https://www.tipografia-global-print.ro/
telefon: (+4) 0755 808 909
e-mail: [email protected]

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul străin care face angajări pe bandă rulantă în luna august. Se oferă salarii bune, tichete de masă, bonusuri și nu e nevoie de studii superioare
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Este anunțul momentului! BNR anunță soarta românilor care au credite în LEI. Sunt vești proaste!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Cod VIOLET în România! Meteorologii Accuweather anunță pericol iminent de radiații ultraviolete în București
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Vouchere lemne 2024. Când intră banii pe cardurile de energie
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Andy Murray își încheie cariera după înfrângerea din sferturi la Roland Garros
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?