Agresoarea Cristinei Joia a fost condamnată definitiv la închisoare, dar nu va ajunge după gratii

Agresoarea Cristinei Joia, arhitecta de la emisiunea "Visuri la cheie", a fost condamnată definitiv la un an și trei luni de închisoare, de către judecătorii Curții de Apel București. Cu toate acestea, agresoarea nu va ajunge după gratii.
Ruxandra Rădulescu
06 dec. 2021, 21:57
Agresoarea Cristinei Joia a fost condamnată definitiv la închisoare, dar nu va ajunge după gratii

Femeia care a lovit-o cu bestialitate pe arhitecta Cristina Joia, cunoscută publicului din emisiunea „Visuri la cheie”, a fost condamnată definitiv de judecătorii Curții de Apel București la un an și trei luni de închisoare.

Cu toatea acestea femeia nu va ajunge după gratii deoarece sentința a fost supendată. Motivul pentru decizia judecătorilor ar fi de natură umanitară, întrucât femeia are în grijă trei copii și o mamă bolnavă.

„Sentinta definitiva s-a pronuntat astazi , 1 an si 3 luni cu suspendare, adica nu va face inchisoare, nu e ceva ce imi doream neaparat pentru ca suferinta ei nu mi-o anula pe a mea…eu am lasat justitia sa se pronunte desi foarte multi ma sfatuiau sa nu fac plangere ca nu voi castiga si risc ..mai mult decat ce patisem deja”, a spus Cristina Joia, după anunţarea sentinţei.

Cristina Joia, lovită de un vecin: „Mi-am luat un pumn în ficat”

Agresoarea va fi supravegheată atent de către autorități pe parcursul a doi ani și jumătate. Femeia este, de asemenea, obligată să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității, fie la unul dintre sediile poliției locale, fie la un centru de asistență socială.

Prin decizia devenită definită agresoarea va trebui să ii plătească victimei 10.000 de euro daune morale și 8.000 de lei daune materiale. Banii vor fi folosiți în mare parte pentru acoperirea cheltuielilor medicale, după incidentul petrecut în urmă cu 13 luni în incinta unui magazin din Capitală, când între arhitectă și această femeie de 35 de ani a intevenit o discuție mai aprinsă după ce Cristina i-a reproșat că a blocat intrarea în parcare. Femeia a urmărit-o pe Cristia Joia și a lovit-o în față. În urma loviturii, arhitecta a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale și, de asemenea, de câteva intervenții chirurgicale, relatează stirilePROTV.

Cristina Joia și-a făcut operație la nas după ce a fost desfigurată

Cristina Joia a trecut în urmă cu un an prin a doua operație la nivelul nasului, care i-a fost desfigurat la începutul lunii noiembrie de o femeie pusă pe scandal. Designerul de la „Visuri la cheie” a trecut printr-o intervenție dificilă, dar necesară.

Lovitură de teatru în dosarul bătăușei care a desfigurat-o pe Cristina Joia. Ce a decis instanţa

„M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers inițial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenție de urgență și voiam să știu dacă aș putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operația s-a dovedit a fi una de reconstrucție nazală, dar asta am aflat postoperator”, declara Cristina Joia pentru Pro TV, la acea vreme.

„Operația nu a fost ușoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziție oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar ști să ne spună mai multe). Ideea e că pe fișa mea scrie reconstrucție nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniștită și încrezătoare că, deși acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine. Probabil pentru cicatrice va mai urma o intervenție cu laser, nu știu. Abia după 6 luni se poate da un verdict în sensul ăsta”, a povestit în urmă cu un an vedeta de la Pro TV.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Nancy Pelosi o susține pe Kamala Harris pentru alegerile prezidențiale din 2024
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!