ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Candidaţii PPDD au averi mari din venituri mici

Primii trei candidaţi de pe lista PPDD la alegerile europarlamentare - Dan Diaconescu, Simona Man şi Diana Voiculescu - sunt cu siguranţă oameni înstăriţi, potrivit declaraţiilor de avere depuse la Biroul Electoral Central. Se pare că sunt şi foarte economi din moment ce veniturile lor, cel puţin pe ultimul an fiscal, sunt destul de mici şi mai au şi credite de plătit. Excepţie face Simona Man pe care a ferit-o Domnul să ajungă la mâna băncilor.
Adrian Ilie
08 mai 2014, 11:34
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Candidaţii PPDD au averi mari din venituri mici

Dan Diaconescu este proprietarul a două terenuri, în Argeş şi Bucureşti, care împreună au o suprafaţă de 1.000 m². Alte nouă terenuri intravilane, toate în Bucureşti, le deţin în coproprietate (50%-50%) cu avocatul Luiza Mărgărit. Cel mai mic are 170 m², iar cel mai mare 2.300 m². Fondatorul PPDD deţine şi bijuterii a căror valoare o estimează la 400.000 de euro.

În ultimul an, Diaconescu a înstrăinat nu mai puţin de 10 imobile pentru care a încasat aproape 1.800.000 €. Opt dintre ele le-a vândut aceleiaşi persoane, Florin Floştoiu, fost asociat la DDTV. Banii obţinuţi din tranzacţiile imobiliare nu acoperă cele două credite angajate de către Diaconescu la Volksbank în 2007 şi care sunt scandente în 2037. Valoarea însumată a celor două credite este de peste 1.750.000 €. Aparent, situaţia financiară a lui Diaconescu este destul de precară pe termen lung, în condiţiile în care a încasat doar 18.000 lei de la OTV în ultimul an.

Deşi este bine cunoscut faptul că este amator de maşini de lux, în garajul său aflându-se un Bentley şi un Rolls-Royce, acestea nu apar în ultima sa declaraţie de avere.

Diana Voiculescu deţine o cotă parte de 17,39% dintr-un hectar de teren agricol din apropierea Bucureştilor şi un Fiat Barchetta din 1997. Colecţia de bijuterii a colaboratoarei lui Diaconescu este evaluată la 500.000 €. În ultimul an, Diana Voiculescu a vândut trei imobile în Bucureşti, Sinaia şi Constanţa pentru care a încassat 40.000 €, 115.000 €, respectiv 174.000 €. Toate au fost vândute aceleiaşi persoane, Emilia Băţău.

Ameninţarea ratelor este serioasă şi în cazul său deoarece a contractat un credit tot la Volksbank, scadent tot în 2037, în valoare de 1.035.000 €, iar pentru serviciile sale de manager la OTV, Diaconescu a plătit-o în 2013 doar cu 14.400 de lei.

Exact aceeaşi sumă de 14.400 lei anual a câştigat şi preşedintele PPDD, Simona Man, dar de la o altă firmă, SC Asbys Prodimpex SRL. Simona Man nu deţine decât un teren intravilan în Arad, de 800 m², un apartament de 110 m², iar bijuteriile sale nu valorează decât 100.000 €. În schimb, averea sa nu este grevată de vreun credit bancar.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Minerva vine cu vești fantastice pentru zodii. Trei nativi termină săptămâna în forță
Capital.ro
Telefoanele mobile sunt interzise. S-a dat ordinul. Cei care le folosesc riscă închisoare
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Legea se schimbă în toată România. Trebuie să ai vârsta minimă de 21 de ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Polonia intensifică pregătirea paramilitară în școli și companii de stat
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!