ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE OFICIALE Piteşti. Primarul Pendiuc a pierdut la limită în faţa „vicelui” Ionică

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE OFICIALE. Independentul Tudor Pendiuc, primar al municipiului Piteşti din anul 1992, a pierdut la limită alegerile de duminică în faţa principalului să contracandidat, viceprimarul Cornel Constantin Ionică (PSD), conform rezultatelor provizorii publicate de Biroul Electoral Central (BEC).
Romania TV
06 iun. 2016, 07:07
ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE OFICIALE Piteşti. Primarul Pendiuc a pierdut la limită în faţa

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE OFICIALE. După centralizarea rezultatelor de la toate cele 89 de secţii de votare din Piteşti a rezultat o diferenţă de sub 400 de voturi între cei doi candidaţi. Astfel, Cornel Constantin Ionică a obţinut 11.968 de voturi, iar Tudor Pendiuc 11.600 de voturi.

Fostul social-democrat Tudor Pendiuc, trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupţie, a candidat ca independent pentru al şaptelea mandat de primar al municipiului Piteşti.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 (parţiale): Cine a câştigat marile oraşe, conform BEC

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE OFICIALE. Tudor Pendiuc a decis să intre în cursa electorală ca independent după ce PSD Piteşti l-a desemnat pe viceprimarul Cornel Constantin Ionică drept candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti. Acum, este posibil ca Pendiuc să conteste rezultatul alegerilor, potrivit epitesti.ro

„Trebuie să avem răbdare şi să aşteptăm să vedem rezultatele finale oficiale furnizate de Biroul Electoral Judeţean. Rezultatele de până acum nu par să confirme ceea ce ştiam eu din reacţiile oamenilor cu care am stat de vorbă în campania electorală. Este posibil să contest rezultatele, voi vedea”, a precizat Pendiuc.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE OFICIALE. Cum nu a candidat şi pentru Consiliul Local, Tudor Pendiuc nu va face parte nici din forul decizional al Piteştiului și va trebui să se mulţumească numai cu statutul de cadru didactic la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”. Nu este, însă, exclus ca Pendiuc să candideze la toamnă pentru Parlament.

Tudor Pendiuc a condus administraţia locală a municipiului Piteşti din anul 1992, fiind cel mai vechi primar de municipiu din ţară. La alegerile anterioare, cele din 2012, Pendiuc a candidat din partea Uniunii Social Liberale (USL) şi a obţinut aproape 48.000 de voturi, reprezentând 69,25% din total.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE OFICIALE. Candidații PNL au câștigat funcția de primar în orașul Costești (Ion Baicea) și în comunele Poienarii de Muscel, Albeștii de Argeș, Buzoești și Bârla.

În schimb, candidații PSD au câștigat în municipiile Curtea de Argeș (Constantin Panțurescu), Câmpulung Muscel (Liviu Țâroiu), în orașele Mioveni (Ion Georgescu) și Ștefănești (Ioana Jenica Dumitru) și în comunele Mărăcineni, Cuca, Negrași, Cotmeana, Vlădești, Teiu și Mărăcineni.

Rezultatele sunt potrivit numărătorii paralele a voturilor pe care o realizează PSD Argeș.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Codul Rutier. Verificați în documente această dată. Este obligatoriu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'