ALEGERI SECTORUL 1. Gestul spectaculos făcut de Mitică Dragomir ca să voteze: „Am venit cu avionul particular din vacanţă ca să scap de Clotilde Armand”

Mitică Dragomir a povestit un moment incredibil. Acesta a decis să renunțe la vacanța din Turcia pentru a reveni în România, alături de familie și prietenii apropiați, pentru a putea vota la alegerile din București.
Filip Stan
21 iun. 2024, 10:16
ALEGERI SECTORUL 1. Gestul spectaculos făcut de Mitică Dragomir ca să voteze: „Am venit cu avionul particular din vacanţă ca să scap de Clotilde Armand

Mitică Dragomir a discutat în propria emisiune, MAX Profețiile lui Mitică, despre subiectele din ultima săptămână. Fostul șef al LPF a analizat prestația tricolorilor din meciul cu Ucraina, dar a vorbit și despre rezultatele de la alegerile locale de pe 9 mai.

”Am venit cu avionul particular să votăm împotriva lui Clotilde”
Mitică Dragomir a povestit un moment incredibil. Acesta a decis să renunțe la vacanța din Turcia pentru a reveni în România, alături de familie și prietenii apropiați, pentru a putea vota la alegerile din București. Fostul șef al Ligii Profesioniste și-a dorit cu orice preț ca Clotilde Armand să nu câștige un nou mandat la sectorul 1.

Alegeri locale 2024: Clotilde Armand, acuzată de CSM că a făcut presiuni asupra justiţiei

„Eu am plecat cu familia în Turcia. A fost extraordinar. Am venit cu avionul particular, cu toate neamurile, cu familia cu tot și cu nu știu câți prieteni să votăm împotriva lui Clotilde. Îți jur! Am pierdut 4 zile din concediu. De ce s-a legat de mine?

Eu i-am adus, fără să-l cunosc pe acest Tuță, i-am adus peste 500 de voturi. Ce-o fi avut ea cu mine să-mi dărâme mie un gard, care nu era al meu ci al Primăriei Capitalei, eu plătind foarte mulți bani primăriei pentru micuța parcare din fața hotelului.

@profesional.sport.7ven

Mitica Dragomir : „Am venit cu avion privat din vacanta din Turcia impreuna cu neamurile ca sa votez impotriva lui Clotilde Armand!” #oracoluldinbalcesti #miticadragomir🤣🤣 #miticadelaliga #miticadragomir #clotildearmand #primariasector1 #alegeriprimar #romania🇷🇴

♬ sunet original – @profesional.sport.7ven

Morala este să nu faci rău la oameni. Să știi de la mine. Când e să te ia dracu`, vine și te ia și din ușa bisericii. Ce i-a făcut lui Tudorache, exact asta a pățit ea acum.

Știi ce m-a deranjat? Cum se enerva. Îi ieșeau ochii din orbite. Era pe stradă cu un ghiozdan și bărbat-su`. Țipau ca la ușa cortului. Băi frate, tu ești din Franța, comportă-te ca o doamnă. Mi-a displăcut modul de comportament al ei. Totuși e România, e centrul Bucureștiului”.

Se pare că demersurile lui Mitică Dragomir au avut succes. Clotilde Armand s-a situat pe locul 2 la alegerile locale pentru sectorul 1, cu 35,92%. Contracandidatul ei, George Tuță, a obținut procentul de 36,61%.

Mitică Dragomir, cuvinte de laudă pentru Nicușor Dan
Mitică Dragomir a vorbit și despre Nicușor Dan. Primarul capitalei a câștigat un nou mandat, la o diferență clară față de contracandidați. Fostul șef LPF e de părere că edilul este un om politic în adevăratul sens al cuvântului, iar victoria este una meritată.

AEP răspunde acuzaţiilor primarului Clotilde Armand: Campania media, demarată în 2022, sub îndrumarea conducerii AEP de la momentul respectiv, actualul preşedinte Toni Greblă nu a fost implicat

Autoritatea Electorală Permanentă a transmis,joi, o reacţie la acuzaţiile aduse de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, privind campania media derulată de instituţie, că proiectul a fost demarat în anul 2022, sub îndrumarea conducerii AEP de la momentul respectiv, iar actualul preşedinte al Autorităţii, Toni Greblă, nefiind implicat în lansarea şi începerea implementării activităţilor proiectului potrivit cererii de finanţare

Alegeri locale 2024. Ce se va întâmpla în Sectorul 1! Decizia de ultimă oră a BEC cu privire la Clotilde Armand

”Având în vedere informaţiile eronate care circulă în spaţiul public cu privire la campania media derulată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) în această perioadă, pentru corecta şi completa informare a opiniei publice, AEP face următoarele precizări: Proiectul „DIGI-EMB – Digitalizare pentru creşterea nivelului transparenţei, eticii şi integrităţii activităţilor de management electoral şi finanţare a partidelor politice şi a campaniilor electorale” a fost demarat de Autoritatea Electorală Permanentă în anul 2022, sub îndrumarea conducerii AEP de la momentul respectiv, actualul preşedinte al Autorităţii, Toni Greblă, nefiind implicat în lansarea şi începerea implementării activităţilor proiectului potrivit cererii de finanţare. Implementarea acestui proiect este coordonată de o echipă de management din care preşedintele AEP nu a făcut şi nu face parte”, arată AEP într-un comunicat oficial.

Instituţia precizează că ”proiectul a fost iniţiat în vederea îndeplinirii obiectivelor din cadrul Strategiei Naţionale Anticorupţie, astfel că, în anul 2022, AEP a făcut demersuri pentru obţinerea unei finanţări din fonduri europene”.

”În luna noiembrie 2022, Autoritatea Electorală Permanentă a semnat fişa proiectului şi a depus-o la Autoritatea de Management în vederea evaluării. Ca urmare a evaluării, în decembrie 2022, AEP a fost desemnată beneficiar, motiv pentru care, în ianuarie 2023, a fost semnat contractul de finanţare şi a început implementarea proiectului”, subliniază comunicatul. În ceea ce priveşte campania media din cadrul proiectului, aceasta reprezintă o activitate care a avut o importanţă ridicată în evaluarea şi obţinerea unui punctaj favorabil în scopul finanţării proiectului din fonduri externe nerambursabile, activitatea respectivă fiind un indicator de rezultat, mai spune Autoritatea.

”După semnarea contractului de finanţare, a fost demarată scrierea caietelor de sarcini necesare desfăşurării activităţilor proiectului, inclusiv pentru campania media aferentă proiectului, motiv pentru care, la data la care actualul preşedinte a fost numit în funcţie, documentele de achiziţie erau finalizate, iar procedurile se aflau în derulare. Având în vedere că achiziţia serviciilor necesare derulării campaniei media s-a încadrat la procedura de licitaţie publică, facem precizarea că acest contract, încheiat de către Autoritatea Electorală Permanentă cu prestatorul Complete Media Group, s-a semnat după aproximativ 12 luni (moment ce coincide în mod întâmplător cu anul electoral), motivat de faptul că operatorii economici participanţi la licitaţie şi-au exercitat dreptul de contestare la toate forurile legale, inclusiv în instanţă, fapt pentru care, în această perioadă, AEP nu a putut întreprinde nicio activitate (încheierea contractului pentru derularea campaniei media), aşteptând decizia definitivă a forurilor superioare de judecată. Din cauza termenelor din instanţă, s-a ajuns la încheierea contractului în anul 2024, contract care presupune mai multe activităţi, inclusiv difuzarea, timp de cinci luni, a două spoturi TV şi a patru spoturi radio”, a explicat AEP.

Potrivit instituţiei, alegerea staţiilor TV a fost stabilită după criterii pur obiective, în acord cu cerinţele caietului de sarcini, care, în ceea ce priveşte spoturile video, prevede că „toate difuzările se fac la primele 3 staţii TV naţionale de ştiri, clasate în funcţie de cota de audienţă, respectiv la staţiile TV care au avut cea mai mare audienţă înregistrată în luna anterioară publicării anunţului de participare în SEAP, conform raportului de audienţă ARMA”.

”Alegerea posturilor de radio a fost stabilită după criterii pur obiective, în acord cu cerinţele caietului de sarcini, care, în ceea ce priveşte spoturile audio, prevede că „toate difuzările se vor face la primele 2 posturi radio de ştiri, cu acoperire naţională, în funcţie de cota de audienţă înregistrată în ultimul interval calendaristic afişat, anterior publicării anunţului de participare în SEAP (Market Share %, Studiu de Audienţă Radio la nivel naţional, conform raportului lunar al Asociaţiei pentru Radio Audienţă/ARA)”. Astfel, actualul preşedinte al AEP nu a avut nicio implicare în stabilirea staţiilor TV şi radio la care este difuzată campania, acestea fiind propuse şi acceptate în cadrul procesului de evaluare a ofertei tehnice şi financiare a operatorilor economici participanţi la procedura de licitaţie publică”, mai spune AEP.

Reacţia AEP vine după ce Clotilde Armand a afirmar, joi, că Toni Greblă, pus de PSD la şefia Autorităţii Electorale Permanente (AEP), a cheltuit 2 milioane de lei pe o aşa-zisă campanie de informare privind organizarea alegerilor, banii fiind direcţionaţi spre posturile tv care l-au protejat mediatic în contextul sutelor de fraude electorale raportate.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Județul din România în care se află două localități fantomă. Aplicația Waze nu știe cum să te ducă la ele. Nu mai trăiește nimeni aici, nu mai sunt case și drumuri
Capital.ro
România a BLOCAT Rusia. Decizia anunțată azi, 29 iunie: NU permitem!
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Cât costă benzina și motorina la final de lună? Noi scumpiri de la 1 iulie
Adevarul
Patru greșeli pe care le fac turiștii în Istanbul, cel mai vizitat oraș din lume. Transport între continente la 1 euro VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
E oficial! Vine portofelul digital. Regulile au fost stabilite
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc
Cancan.ro
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată pe sora ei geamănă
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
Devine interzis pentru proprietarii de terenuri. Legea îi obligă. Va intra în curând în vigoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Donald Trump Plănuiește Să Retragă SUA din Acordul de la Paris dacă Re-devine Președinte
MediaFlux
Putin AMENINȚĂ România! Pregătește o CONFRUNTARE DIRECTĂ
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?