Alegerile de viitor ale fiului Magdei Pălimariu: „A dat la o parte banii, cardul”. Băiețelul vedetei a avut petrecerea de tăiere a moțului

Magda Pălimariu se declară o mamă împlinită. Fiul său a împlinit un anișor și a avut și petrecerea de tăiere a moțului, ocazie cu care a făcut și câteva alegeri ce îi vor călăuzi pașii în viitor. Vedeta a povestit și cum arată viața ei acum, fiind mamă cu normă întreagă.
Filip Stan
04 oct. 2023, 13:42
Alegerile de viitor ale fiului Magdei Pălimariu: „A dat la o parte banii, cardul”. Băiețelul vedetei a avut petrecerea de tăiere a moțului
Alegerile de viitor ale fiului Magdei Pălimariu: „A dat la o parte banii, cardul”. Băiețelul vedetei a avut petrecerea de tăiere a moțului

Magda Pălimariu nu își mai încape în piele de fericire de când a devenit mamă. Vara aceasta, pe 20 august, vedeta a împlinit 44 de ani, în aceeași zi în care fiul ei, Aksel, a împlinit un anișor. Micuțul a avut parte și de petrecerea de tăiere a moțului și, așa cum se obișnuiește, a ales câteva lucruri de pe tavă.

Citește și: Magda Pălimariu, adevărul despre plecarea de la Pro Tv. Cine îi va lua locul la rubrica meteo

Magda Pălimariu, o mămică mândră și fericită

Vedeta de televiziune a vorbit despre momentul în care i-a tăiat moțul fiului său, Aksel, chiar în ziua în care a împlinit un anișor, dar și de ziua ei de naștere. Magda Pălimariu se mândrește cu faptul că cel mic nu pare să fie atras de lucruri materiale, ci mai degrabă de zona spirituală, chiar artistică.

„I-am tăiat și moțul lui Aksel, iar de pe tăviță a ales două iconițe: una cu Îngerul Păzitor și cealaltă cu Fecioara Maria, un stilou și peria de păr. A dat la o parte banii, cardul, cheile de la mașină. Mă bucur că a ales iconițele, e clar că o să fie un copilaș păzit de Dumnezeu și iubitor. Văd asta de acum pentru că îi plac foarte mult copiii, îi place să fie înconjurat de multă lume și mă strânge în brațe tot timpul”, a declarat prezentatoarea pentru viva.ro.

Soțul acesteia, Ionuț Eriksen, nu poate fi mereu alături de familie, el fiind președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Magda Pălimariu a născut în țara în care soțul său are întreaga viață, însă a decis să revină acasă pentru a avea parte de sprijinul familiei în ceea ce privește creșterea lui Aksel.

„Având în vedere că în Norvegia mi-a fost foarte greu să mă descurc cu copilul, soțul fiind ocupat, am luat decizia de a veni și în țară, pentru a primi ajutor din partea familiei. Desigur că iau în calcul și ajutorul unei bone, însă, deocamdată, durează mai mult decât am estimat să găsesc o persoană potrivită”, a mai explicat Magda.

Un alt lucru interesant este că fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV arată demențial după naștere. La cei 44 de ani ai săi, Magda Pălimariu are o siluetă de invidiat, însă susține că nu are un secret anume, ci mai degrabă un program foarte încărcat.

„Programul este unul foarte solicitant, astfel că nici nu am timp să mănânc de multe ori. Și această activitate continuă, cu tot ce implică creșterea lui Aksel, m-a făcut să pierd rapid și kilogramele dobândite în perioada sarcinii. Secretul cuprinde și nopțile nedormite”, a mai afirmat vedeta de televiziune.

Citește și: Dieta cu care Magda Pălimariu reușește să fie într-o formă de invidiat. Vedeta întoarce toate capetele pe stradă și respectă doar niște reguli simple!

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea ideală vara pentru pensionari, de care puțini români au auzit. Are ape termale, oferă liniște, răcoare și peisaje superbe
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Baba Neagră, desertul din Basarabia ce ar putea intra în patrimoniul UNESCO
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proteste împotriva turismului excesiv la Barcelona: Mii de oameni cer limite stricte
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!