Alex Bodi aruncă bomba despre triungiul amoros în care ar fi implicat. Afaceristul a spus tot adevărul. „Sunt niște minciuni, a fost o rușine”a

Alex Bodi a făcut primele declarații despre triungiul amoros în care se spune că ar fi implicat. Afaceristul a explicat în ce relație se află cu bărbatul despre care se vehiculează că i-a luat fosta iubită.
Filip Stan
16 aug. 2024, 16:21
Alex Bodi aruncă bomba despre triungiul amoros în care ar fi implicat. Afaceristul a spus tot adevărul.

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit, iar ultima perioadă a fost extrem de tensionată pentru amândoi. Fiecare a încercat să-l uite pe celălalt cum a știut mai bine. Afaceristul s-a afișat în repetate rânduri alături de Caterina, o moldoveancă de 20 de ani, iar Ema Uta a fost surprinsă alături de Pescobar în Mykonos.

Citește și Jean de la Craiova a dezvăluit secretul unei căsnicii de lungă durată. Cum menține aprinsă flacăra iubirii: „Ai pus mâna acolo, nu mai merge să te superi”

Acum, afaceristul a explicat exact cum stau lucrurile între el și fosta iubită și a negat că ar fi implicat într-un triunghi amoros.

„În primul rând, nu există niciun fel de confilict între mine și ea, chiar dacă au mai fost discuții sau ce am avut noi în cuplu, alea s-au rezolvat. Doi la mână, referitor la băiatul ăsta cu care apar în anumite contradictorii și în anumit război închipuit de cineva, nu este nimic adevărat. Eu cu el ne vedem prin oraș. Că nu ne salutăm, că avem ale noastre, asta e strict problema noastră, dar niciodată nu am avut contre de bătăi, de potolește cineva pe altcineva, se ceartă cineva cu altcineva, nu există așa ceva. Astea sunt niște manevre făcute.”, a spus Alex Bodi.

După ce săptămânile trecute o desființa pe fosta iubită și arunca vina pe ea pentru eșecul relației, acum afaceristul preferă să fie mai discret cu ce a fost în viața lor intimă.

Citește și Show de proporții în aeroportul Otopeni! Alex Bodi a păruit-o pe Ema Uta, în văzul tuturor. Iubirea pentru make-up artistă i-a luat mințile

„Ce am avut eu cu fosta mea (…) au fost niște invenții din gura mea care nu trebuiau să iasă orice s-ar fi întâmplat. Să închei și subiectul cu drogurile, cu hotelurile, cu orice s-ar fi întâmplat, ce am auzit, sunt niște minciuni și a fost o rușine ca să le scot eu din gura mea. O să neg că tot ce am spus atunci a fost adevărat. Fetița asta chiar nu a făcut niciodată cu mine și nici nu știu să fi făcut lucrurile alea ca să nu le mai repet, să nu le mai pronunț. Mai bine ne vedem fiecare de treburile noastre, lăsăm hate-ul. (…) Nimeni nu o să se certe cu nimeni, nimeni nu e în război cu nimeni.”, a mai spus Alex Bodi.

Lecția de „șmecherie” predată de Alex Bodi

„Șmecheria constă să fii cu o singură femeie pe care poate o vrea toată lumea, și chair dacă toată lumea te vrea pe tine, tu să o vrei doar pe ea. Asta nu e un semn de slăbiciune, faci lucrurile astea atâtat timp cât crezi că se merită și că persoana respectivă merită să lupți. Eu pot să fac lucrul ăsta atâta timp cât consider eu că merită, că nu îmi dă nimeni de mâncare.”, a mai spus Alex Bodi.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce metodă a găsit un român pentru a nu mai da bacșiș curierului când îi aduce mâncarea. “Să am motiv să nu le dau”
Capital.ro
Zi de doliu pentru România. Adio, maestre! Maia Morgenstern e devastată
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Românii pot intra în CAPCANA taloanelor de pensii! La ce să fii FOARTE atent
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Pensionarii lui Ceaușescu. Județele în care se plătesc cele mai mari pensii din țară
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poșta Română distribuie deciziile de recalculare a pensiilor
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...