Alex Bodi o umilește pe Oana Zăvoranu: „Asta e meseria ta, mahalagioaică-clovn” / „Și-a intrat babeta în rol”

Alex Bodi a distrus-o pe Oana Zăvoranu și i-a adresat cele mai dure cuvinte, prin care încearcă să tranșeze un conflict mai vechi. Tensiunile dintre cei doi sunt tot mai mari, după ce clinica deținută de Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, a intrat oficial în faliment.
Filip Stan
28 oct. 2024, 09:49
Alex Bodi o umilește pe Oana Zăvoranu: „Asta e meseria ta, mahalagioaică-clovn” / „Și-a intrat babeta în rol”

Alex Bodi, cunoscut pentru lifestyle-ul de milioane pe care îl are și pentru stilul său direct, nu a rămas indiferent la speculațiile recente din spațiul public, generate de faptul că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au declarat public că se simt trădați de acesta. Afaceristul a lansat un mesaj dur și amenințări voalate la adresa Oanei Zăvoranu pe care o numește „un eșec de femeie”.

De la ce a pornit scandalul dintre Alex Bodi și Oana Zăvoranu

Scandalul dintre Alex Bodi și Oana Zăvoranu nu este unul nou. Tensiunile încep din perioada în care Oana Zăvoranu și soțul său au intrat în cercul lui Horia Vlădescu și al soției acestuia, Elisabeta. Încercând să-și dezvolte afacerea, au stabilit o legătură cu Vlădescu însă totul s-a schimbat când Bodi a fost introdus în cercul lor.

Citește și : Mario Fresh a agățat o celebră influenceriță de la Chefi la cuțite. Cine este vedeta care îi „ține de foame” cântărețului, după despărțirea de Alexia Eram

În vara lui 2020, Horia Vlădescu a organizat prima întâlnire dintre Oana Zăvoranu, Alex Ashraf și Alex Bodi, care a dus, de-a lungul timpului, la neînțelegeri și conflicte. Conform Oanei Zăvoranu, întâlnirile cu Bodi au ajuns, treptat, să devină o dezamăgire. Alex Bodi s-ar fi apropiat de cei doi soți și i-ar fi invitat la reședința sa, pentru a afla detalii despre suspiciunile lor legate de Vlădescu.

Ca răspuns, Alex Bodi a umilit-o pe Oana Zăvoranu printr-un „story” pe Instagram, fiind foarte nervos. A despicat-o din toate punctele de vedere și a demolat-o încetul cu încetul, indicând faptul că prin acest conflict se dorește atragerea atenției și obținerea de bani.

Mesajul lui Alex Bodi

„Hopaaa, și-a intrat babeta în rol! Asta e meseria ta, mahalagioaică-clovn! Nu voiam să îți răspund, dar îți voi spune câteva lucruri:

  1. Ești un eșec de femeie, ai risipit toți banii primiți de la mama ta, pe care ai și băgat-o în pământ, așa că tu nu vorbi de familie, pentru că nu ai! În schimb, eu am o familie frumoasă și trăim în armonie! Sunteți niște oameni săraci, și nu mă refer aici la bani.
  2. Ceasurile și mașinile mele sunt autentice și verificate, se poate demonstra oricând. În schimb, voi doi știți bine că purtați fake-uri, așa că nu mă confunda!
  3. Tu ai mai multe dosare decât mine, iar eu am doar unul, care a fost închis de trei ori din lipsă de probe, nu ca tine, care dădeai șpăgi de 50.000 și mai prestai și servicii, știi tu de care!Nu uita că veneați la mine și mâncați ca la cantină când eram acasă, iar „bombardierul” de soțul tău nu avea nici bani de poker și îi dădeam eu împrumut! Acum pozezi în „soț și soție”, dar mie îmi spuneai că vrei să-l rupi cu bătaia, iar el te înșela cu altcineva și vă mâncați balele ca melcii unul altuia!
  4. Vă puteți opera cât și cum vreți, dar caracterul nu vi-l puteți opera. Nu râde de varicele mele! Uită-te în oglindă și nu mai trăi în vise, că pielea ta e întinsă pe tine de zici că e hârtie igienică din anii ’90! Din salariul meu de șofer mi-ați cerut bani, milogilor, care vă lăudați cu milioane, dar voi ați văzut milioane doar la Monopoly în ultimii ani!

Am o întrebare pentru tine: care e meseria ta acum? Eu, cu trecutul meu „tumultuos”, am câteva afaceri legale… Tu, cât de „deșteaptă afaceristă” ești, nu mai ai loc nici în cimitir. Dar nu-ți face griji, vorbesc eu în port, la Constanța, la secțiunea „Epave”, că te încadrezi perfect.

Citește și : Care este suma colosală cu care a fost vândută casa lui Matthew Perry din serialul „Friends”

Du-te pe TikTok și ceartă-te că nu primești trandafiri și bănuți… și trezește-te la realitate! Lasă pastilele, că ești vai de tine din toate direcțiile, ești praf… cred că mai ai puțin și, din disperare, te apuci de videochat. Vrei să îți pun ceva pe Revolut, sau de ce faci spume cu mine? La muncă, nu la cerșit, da, emblemo?”, a fost mesajul transmis de Alex Bodi pe Instagram.

DailyBusiness
Din 2025, impozitul pe pensii dispare complet!
Spynews
Nu trebuie să renunți la pâine pentru a avea o dietă sănătoasă! Ce variantă este mai bună și cum se mănâncă
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Orașul subteran descoperit în nordul României. Catacombele pot deveni un obiectiv turistic important în Europa: ”Sunt incredibile”
Capital.ro
ADIO, maestre! Am mai pierdut un mare ACTOR. Românii îi dau ultimele aplauze
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Banca Transilvania lansează credite unice! Sprijin financiar revoluționar pentru clienții cu probleme de sănătate!
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Cine pregătește micul dejun în cuplul Dinu Maxer - Magdalena Chihaia. Ce surprize îi face artistul logodnicei lui
Spynews
Fosta lui Alex Bodi, Justyna Gradek, s-a despărțit de Cristian Costin de la Insula Iubirii! Relația s-a terminat după doar câteva săptămâni
Evz.ro
Varza murată. Cum se pitroceşte corect, pentru nu nu mirosi urât
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
România a fost zguduită de două cutremure astăzi. Unde au fost înregistrate seismele și ce magnitudine au avut
Cancan.ro
Iancu, derapaj uluitor despre Daniela Iliescu. Culiță a intervenit instant: 'Stai parcat'
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Doliu în politica din România! Toată lumea îl plânge. Dumnezeu să îl odihnească în pace!
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Managerul Institutului „Matei Balș” a fost demis din funcție de ministrul Sănătății
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! S-a aflat cine CÂȘTIGĂ ALEGERILE PREZIDENȚIALE din AMERICA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia