Alex Dobrescu, un alt derapaj uriaș! De ce a renunțat să își mai vadă copiii: „Am câte o iubită tânără. Acum le cresc pe ele. Îmi fac ele alții”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ultima vreme lucurile au luat-o razna rău în viața personală a lui Alex Dobrescu. Acesta o ține din derapaj în derapaj, iar fiecare declarație este mai scandaloasă decât cea anterioară. De această dată a vorbit despre motivul pentru care nu vrea să își mai vadă copiii, iar argumentele sale au fost cutremurătoare.
Mircea Filipescu
16 iun. 2024, 09:38
Alex Dobrescu, un alt derapaj uriaș! De ce a renunțat să își mai vadă copiii: „Am câte o iubită tânără. Acum le cresc pe ele. Îmi fac ele alții”
Alex Dobrescu, un alt derapaj uriaș! De ce a reunțat să își mai vadă copii: „Am câte o iubită tânără. Acum le cresc pe ele. Îmi fac ele alții”

Alex Dobrescu, fostul partener al Cristinei Cioran, a declarat într-un interviu pentru Cancan că este complet indiferent față de interdicția de a-și vedea copiii pe care îi are din două relații diferite. El și-a clarificat prioritățile, care nu îi implică în niciun fel pe cei doi minori. Dobrescu se află sub un ordin de protecție emis împotriva fostei sale soții, Cristina Dobrescu, și împotriva actriței, Cristina Cioran, cu care are o fiică. Ambele femei au solicitat intervenția instanței, invocând presupuse acte de violență din partea fostului lor partener.

Citește și: Cristina Cioran a ajuns la capătul puterilor! Cât de departe merge hărțuirea lui Alex Dobrescu: „Încearcă să mă intimideze. Mă trezesc cu el peste tot”

Alex Dobrescu are doi copii: o fiică cu actrița și un băiat pe nume Noel cu fosta soție, Cristina Dobrescu. Cu toate acestea, el nu și-a mai întâlnit copiii de câteva luni bune. Ordinele de restricție obținute de fostele sale partenere în instanță îi limitează accesul la minori.

În prezent, Dobrescu și-a schimbat direcția de acțiune în privința copiilor săi și are alte planuri în care aceștia nu sunt absolut deloc incluși. Într-un interviu pentru Cancan, el a subliniat că nu este afectat de decizia instanței în acest moment.

„Nu mă interesează nimic din trecut. Nu mă doare absolut deloc. Am câte o iubită tânără, săptămânal. Acum le cresc pe ele. Îmi fac alți copii. Sunt un promontoriu de care se sparg toate valurile. Sunt mult prea inteligent și frumos ca să rămân blocat. E timpul să merg mai departe, ca să fac loc altor relații și altor copii”, a declarat acesta.

Totodată, Dobrescu spune că principalul său scop în viitorul apropiat este să se îmbogățească și să trăiască viața cu care este obișnuit.

„Vreau orice. Copii, averi, bani, excursii, fete tinere, șprițuri. Mă bucur de viață din toate pozițiile. Prin lege, nu am voie să-mi văd copiii. Singurul meu obiectiv este acum evenimentul petrecere de pe 28 iunie, pe care-l organizez. Unul exclusivist, cu lume bună. Doar intrarea costă 50 de euro”, a completat acesta.

Actrița Cristina Cioran, cu care Alex Dobrescu are o fiică pe nume Ema, a obținut în urma unui incident la domiciliul ei un ordin de restricție împotriva acestuia pentru o perioadă de zece luni. Bărbatul a fost acuzat de acte de violență, iar după ce vedeta TV a făcut apel împotriva primei sentințe nefavorabile, fostul ei partener a fost obligat de instanță să poarte o brățară de supraveghere la picior și să nu se apropie de Cristina și nici de fiica lor, Ema. În plus, Alex Dobrescu are interdicție de a lua legătura sub orice formă cu mama fiului său, Cristina Dobrescu.

„Ambele sunt invidioase pe tinerețea mea. Și pe succesul meu”, spunea acesta, referindu-se la cele două femei din viața sa, care au cerut ordin de protecție împotriva lui.

Citește și: Cristina Cioran aruncă bomba despre cea de-a doua sarcină și relația cu Alex Dobrescu: „Îmi trimite mesaje de dragoste, de iubire, mă sună”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îşi iau adio de la o legendă a filmului. A murit acum
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un desert ieșit din comun. Spaghete de înghețată
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Uraganul Beryl aduce dezastru în Caraibe și se îndreaptă spre Jamaica
MediaFlux
O nouă CREȘTERE A PENSIEI după 1 SEPTEMBRIE. Marius Budai a anunțat
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?