Alex Militaru nu poate să o dea uitării pe Carmen Grebenișan! Bărbatul speră la o împăcare, în timp ce influencerița și-a cumpărat deja un alt apartament

A trecut o lună de când Carmen Grebenișan și Alex Militaru au anunțat oficial că o iau pe căi separate. Totuși, pentru a trece mai ușor peste tristețe și dramă, cei doi au ales să plece în vacanță, însă separat. Acum, se pare că Alex Militaru speră la o împăcare! Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
24 apr. 2024, 23:32
Alex Militaru nu poate să o dea uitării pe Carmen Grebenișan! Bărbatul speră la o împăcare, în timp ce influencerița și-a cumpărat deja un alt apartament

A trecut o lună de când Carmen Grebenișan și Alex Militaru au anunțat oficial că o iau pe căi separate. Totuși, pentru a trece mai ușor peste tristețe și dramă, cei doi au ales să plece în vacanță, însă separat. Acum, se pare că Alex Militaru speră la o împăcare!

Citește și Despărțire – șoc în showbiz! Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat în mare secret. Fosta concurentă de la Asia Express a dezvăluit motivul

Alina Ceușan, nașa celor doi, a vorbit despre momentele dificile prin care trec finii ei. Carmen și Alex Militaru s-au căsători în 2021, iar la aproape trei ani de la cununie au decis să renunțe la ceea ce numeau iubire mai de curând.

În calitate de nașă de cununie a celor doi, Alina Ceușan încearcă să nu fie părtinitoare și să îi sprijine pe amândoi. Influencerița vorbește în fiecare zi cu amândoi, atât cu Alex Militaru, dar și cu buna ei prietenă, Carmen Grebenișan.

Alina Ceușan a ajuns să îi cunoască foarte bine pe amândoi, încât spune că Alex este cel mai afectat de separare.

În momentul de față, Alex Militaru se află în Bali, într-o călătorie spirituală pentru trei săptămâni, în timp ce Carmen Grebenișan este în New York. Vacanțele erau deja plănuite cu mult înainte de anunțul divorțului.

Mai mult decât atât, așa celor doi a mai dat de înțeles că decizia de a divorța a venit în cel mai potrivit moment din viața lui Carmen Grebenișan.

Influencerița nu se mai regăsea în căsnicia cu Alex Militaru, separarea venind în urma unor decizii raționale.

”Am impresia că am făcut multe lucruri”

Contrar declarațiilor Alinei Ceușan, în urmă cu doar câteva săptămâni, Alex Militaru a menționat faptul că nu s-a pus problema unui divorț, cu acte semnate la notar, ci pur și simplu de o separare de moment.

„Carmen e bine, e în New York. Încă suntem în continuare și le voi fi. Alex e în Bali, la un retreat. Fiecare dintre ei și-au luat o perioadă de pauză, dar cumva, excursiile astea erau plănuite și înainte de despărțire. Lucrurile se întâmplă în diferite feluri în viață și e important că nu au fost copii implicați, cred eu.

Atunci devin lucrurile complicate și mai grele, când intervine un divorț. Eu am mai spus-o și o mai spun, în calitate de nașă a amândurora sunt alături de ei. Chiar astăzi am vorbit cu Alex, i-am dat un mesaj, l-am întrebat cum se simte, dacă e bine, cum îi merge cu retreat-ul, dacă îi place în Bali.

Da, așa cred (nr. că Alex suferă mai mult). Carmen e foarte bine. Ea a fost și este în continuare o persoană foarte rațională când vine vorba de relații și a simțit că nu se mai află în locul potrivit. Acum, în acest moment din viața ei. A fost cea mai bună decizie. Când va fi pregătită, va comenta situația și va da mai multe detalii. E vorba de viața lor privată”, a spus Alina Ceușan, potrivit Spynews.

Imediat după anunțul oficial al lui Carmen Grebenișan, Alex Militaru s-a retras pentru câte săptămâni în Bali.

Pe internet, bărbatul a povestit că experiența spirituală trăită în zona exotică, dar a detaliat și faptul că vede viața cu alți ochi, și că, în sfârșit, a ajuns să își înțeleagă sentimentele.

Citește și Mesajul postat de Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului. Ce i-a transmis lui Alex Militaru: „La cât mai multe”

„Sunt aproape trei săptămâni de când sunt în acest loc și dacă la început a fost puțin greu, a fost important pentru mine să fiu deschis la schimbare și am înțeles multe lucruri. Am impresia că am făcut atât de multe lucruri în astea trei săptămâni cât nu am făcut într-o viață. Am slăbit și vreo cinci kilograme, dar cea mai mare schimbare o simt în suflet și în minte. Dacă ești bine aici, vei fi bine peste tot”, a scris Alex Militaru, pe Instagram.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Barem matematică la BAC 2024. Cum se rezolvau subiectele și la ce notă să te aștepți la bacalaureat 2024 după corectare. Update
Capital.ro
Amendă 500 de lei. Legea îi obligă pe TOȚI șoferii să plătească. E obligatoriu
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Vești bune pentru șoferi! Benzina și motorina, mai ieftine astăzi!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Rețete ideale pentru caniculă. Ușor de preparat și cu puține calorii
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
BAC 2024 | Acestea sunt subiectele de la matematică. O problemă le-a dat elevilor mari bătăi de cap
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Barem Matematică Bacalaureat 2024: Ora la care urmează să fie afișate răspunsurile corecte pe Edu.ro pentru profilul real
Capital.ro
Asociația de proprietari are interzis. Proprietarii de apartamente pot face reclamație
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Sondaj INSCOP: PSD conduce în intențiile de vot, urmat de PNL și AUR
MediaFlux
Mai mulți bani la RECALCULAREA PENSIEI cu aceste 3 adeverințe! Documentele trebuie DEPUSE URGENT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?