Alex Velea, prima reacţie după ce a ieşit de la audierile în cazul crimei din Padina: „Eu am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei”

Alex Velea a fost audiat ca martor în cazul crimei de la Hotelul Belmont din Padina. Cu o seară înainte de crimă, cântăreţul stătuse la masă şi se pozase chiar cu principalul suspect, Marin Laurenţiu, zis Solomon, din clanul Fabian.
Oana Anghel
11 feb. 2024, 22:50
Alex Velea, prima reacţie după ce a ieşit de la audierile în cazul crimei din Padina:

După audieri, Alex Velea a avut o primă reacţie. Artistul a scris pe Instagram că este şocat de cele întâmplate şi că nu a avut nicio legătură cu principalul suspect, dar că au fost pozaţi împreună pentru că el obişnuieşte să socializeze cu toată lumea.

Alex Velea, prima reacţie după ce a ieşit de la audierile în cazul crimei din Padina: „Încerc să-mi revin din starea de șoc”

Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia.

Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a produs tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat.

Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Alex Velea

Un dans pe mese i-a adus sfârşitul bărbatului de 41 de ani

Reamintim că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, afaceristul din Târgovişte Anghel Sorin (41 de ani) a fost ucis într-o altercaţie. Nenorocirea s-a declanşat în momentul în care soţia acestuia s-a urcat să danseze pe o masă, iar un individ i-a arătat semne obscene.

Citeste si Alex Velea, audiat în dosarul crimei de la hotelul din Padina. Principalul suspect a petrecut cu artistul înainte de atac. Vrăjitoarea Sidonia, reţinută alături de cei trei suspecţi VIDEO

Pe fondul consumului de alcool, Anghel Sorin a intrat în conflict cu bărbatul care arătase semne obscene, care se afla acolo împreună cu doi fraţi de-ai săi. Ulterior, s-a aflat faptul că cei trei fac parte din clanul Fabian şi sunt copiii vrăjitoarei Sidonia.

Principalul suspect, Laurenţiu Marin, zis Solomon, l-a înjunghiat pe afacerist în spate cu mai multe lovituri de macetă. Bărbatul a decedat la scurt timp. Cei trei fraţi au fugit de la locul crimei, dar au fost prinşi la scurt timp şi au fost reţinuţi. În maşina cu care au fugit cei trei se afla şi mama lor, vrăjitoarea Sidonia, care a fost dusă, la rândul ei, la audieri.

Incidentul s-a petrecut la o petrecere care avea loc la Hotelul Belmont din Padina, la care fuseseră invitaţi să cânte Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, Tinu Vidaicu.

Citeste si Cine este bărbatul înjunghiat mortal într-un hotel din Dâmbovița. Primele imagini cu agresorii din momentul reţinerii

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Șoferii primesc un mare ajutor. Ce se întâmplă dacă le expiră permisul
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!