Alexandru Arşinel trece prin momente grele, a decis să se retragă de pe scenă

Momente grele pentru Alexandru Arşinel. Maestrul incearca sa se recupereze dupa ce a ajuns la spital cu probleme grave de sanatate. A angajat pe cineva sa aiba grija de el si de sotie, iar copiii il viziteaza zilnic.
Alina Costache
30 apr. 2022, 10:47
Alexandru Arşinel trece prin momente grele, a decis să se retragă de pe scenă

Alexandru Arşinel a anunțat că se va retrage din teatru. Actorul a mărturisit că nu se simte bine. Conform Romania TV, îndrăgitul actor a angajat pe cineva sa aiba grija de el si de sotie, iar copiii il viziteaza zilnic.

Alexandru Arşinel a anunțat că se va retrage din teatru cât de curând deoarece nu se simte bine. În vârstă de 82 de ani, a trecut în ultima perioadă doar prin suferință. Actorul a acuzat din ce în ce mai multe stări de rău, iar anul trecut, pe 17 noiembrie, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

Drama uriașă prin care trece Alexandru Arşinel. Decizie radicală luată de marele artist din cauza problemelor medicale

Actorul are probleme cu inima și cu respirația. De asemenea, el a declarat recent că va mai juca într-un singur spectacol și apoi se va retrage din teatru. ”Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici. Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, a declarat Alexandru Arșinel, în cadrul interviului.

Alexandru Arşinel a spus că vrea să joace ultimul spectacol în Dolhasca, orașul său natal, deoarece el consideră că este oricând binevenit acolo.

”Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”, a mai mărturisit actorul.

Alexandru Arșinel este extrem de afectat de faptul că soția lui este imobilizată la pat și îi este foarte greu să se deplaseze: „Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lumea asta, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă”.

Și, te rog, ajută-mă ca a mea Marilena să se simtă puțin mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine.  Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel în cadrul emisiunii prezentate de Dan Negru.

Alexandru Arșinel, declarații sfâșietoare despre probleme de sănătate cu care se confruntă! “Îmi este greu să mă deplasez”
Actorul a povestit în cadrul aceluiași interviu despre accidentul stupid pe care Marinela l-a suferit și a rămas paralizată.

”Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rareș, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a declarat Arșinel.

Spynews
TikTokerul Alin s-a întors la mama fiicei sale după despărțirea de Dana Badea. A recunoscut, cu ochii în lacrimi, că a iubit-o mereu pe Sibel: „A fost viața mea, credeți-mă” / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă de Sfânta Maria 2024. Se spune că vei avea noroc tot restul anului dacă îl consumi
Capital.ro
Interdicție pentru cei care stau la bloc. Proprietarii de apartamente trebuie să dețină licență
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă s-a făcut fiica lui Răzvan Simion! S-a transformat RADICAL în rochie mulată și decoltată
DailyBusiness
Modificări ÎN CODUL RUTIER! Sunt restricții dure pentru unii șoferi
Adevarul
O plimbare cu telecabina într-o stațiune de top din Italia, de trei ori mai ieftină față de Sinaia: „E japcă la prețuri”
Spynews
Ema Uta, ținta hackerilor! Fosta iubită a lui Alex Bodi cere ajutor de urgență / FOTO
Spynews
Marina Almășan, primul interviu după problemele pe care le-a avut cu fostul iubit, Georgică Cornu: „Să îmi mai spăl puțin creierul”. Destinația în care a plecat vedeta TVR
Evz.ro
Provocări pe piața muncii. Mai mult de o treime dintre candidați nu știu o limbă străină
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Experții în medicină avertizează! De ce NU trebuie să bei vara cafea
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Cât costă o porție de hamsie pe litoralul Mării Negre, în minivacanța de Sfânta Maria! Prețurile nu sunt deloc mici
Capital.ro
Taxă pentru proprietarii de locuințe. Statul te obligă să plătești banii. Codul Fiscal n-are excepții
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Moartă la 32 de ani după ce medicii i-au ignorat simptomele! De ce boală suferea, de fapt
substantial.ro
Atac cu roiuri de drone asupra bazelor aeriene rusești: Imagini din satelit confirmă incendiile
MediaFlux
POȘTAȘUL dă decizia de RECALCULARE și familiei. ANUNȚUL directorului Poștei Române
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...