Alexandru Ciucu aruncă bomba despre relația pe care o are cu fetițele sale! Cum s-au schimbat lucrurile de când a divorțat de Alina Sorescu: „Suntem mai liniștiți”

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit cu mare scandal, iar lupta pentru custodia celor două fetițe s-a transformat într-un adevărat război în instanță. Iată cum se înțelege acum cu copiii săi și cum reușește să își organizeze vacanțele.
Filip Stan
15 iul. 2024, 19:21
Alexandru Ciucu aruncă bomba despre relația pe care o are cu fetițele sale! Cum s-au schimbat lucrurile de când a divorțat de Alina Sorescu: „Suntem mai liniștiți”
Alexandru Ciucu aruncă bomba despre relația pe care o are cu fetițele sale! Cum s-au schimbat lucrurile de când a divorțat de Alina Sorescu: „Suntem mai liniștiți”

Alexandru Ciucu a dezvăluit detalii despre cum își petrece vacanțele alături de fiicele sale atunci când sunt doar ei trei. Deși vestea despre divorțul său de Alina Sorescu a surprins pe toată lumea, mai ales având în vedere dificultățile privind custodia fetițelor lor, situația pare să se fi mai liniștit treptat.

Citește și: Mesajul transmis de Wiz Khalifa după ce a fost arestat pentru consum de droguri la Costinești: „Voi reveni în curând. Dar fără un mare joint data viitoare”

În ciuda acestor provocări, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu își petrec acum tot timpul necesar alături de Carolina și Raisa, conștienți de importanța ambelor părinți în viața fetițelor lor. Designerul a subliniat recent cât de mult valorează timpul petrecut cu ele și cum organizează vacanțele pentru a se asigura că au tot confortul necesar. Ciucu a dezvăluit că întotdeauna are un rucsac pregătit cu medicamente, gata să intervină în caz de nevoie, ceea ce arată cât de atent și de grijuliu este în rolul său de tată.

„Suntem tot timpul pregătiți. Este rucsacul cu medicamente pentru fetițe. Aici sunt medicamente pentru a merge cu copiii undeva. Am plecat de vreo 10 ori doar eu cu fetele și o singură dată am avut nevoie cu adevărat de ele, când au făcut febră amândouă. Încă de când am plecat de dimineață, Carolina a zis că o doare în gât. Eu am antitermic suficient pentru amândouă. La Legoland a avut nevoie Carolina. Era o herpangină, un virus și cât am stat la Legoland a luat și Raisa și pe drum înapoi a avut și ea nevoie”, a spus Alexandru Ciucu, pentru un post TV.

De asemenea, Alexandru Ciucu a mai precizat că el și fetițele lui se sfătuiesc mereu când vine vorba de organizarea unui vacanțe, iar părerea lor este cea care contează totdeauna.

„E foarte frumos. Le întreb mereu unde ar vrea să meargă în vacanța de vară, anul ăsta mi-au zis că vor la mare. Am zis să găsim un oraș mare să vizităm, să găsim un parc de distracții. Raisa este mai dornică de adrenalină și îi plac lucrurile mai periculoase, eu și Carolina suntem mai liniștiți. Am ales să mergem la Roma, eu voi avea fetițele două săptămâni la început de iulie și două săptămâni la început de august. Vom merge și la parcul de distracții din Roma, e și marea aproape”, a mai spus designer-ul.

Citește și: Alex Bogdan și Cătălina și-au jurat iubire veșnică la malul mării! Mirele nu a ratat ocazia de a face un spectacol pe cinste chiar la propia nuntă

Spynews
Nuntă după nuntă pentru Adrian Minune! După Adriana Simionescu, încă o cununie religioasă are loc în familia lăutarului iubit de toată lumea
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Țara adorată de români unde rămâi fără permis de conducere instant. Cum acționează poliția rutieră aici
Capital.ro
Cutremur total în Europa. Ungurii au dat cărțile pe față: Va crește radical
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Natura se dezlănțuie! Pe lângă codul roșu de caniculă, meteorologii anunță furtuni puternice cu grindină. Care sunt zonele vizate | FOTO
Spynews
Bianca Drăgușanu, întâlnire de taină cu Gabi Bădălău! Au fost tare apropiați / Video
Evz.ro
Breaking News. Anunțul premierului Marcel Ciolacu despre creșterea taxelor în 2025
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Cât a plătit Elena, soția lui Ianis Hagi, pentru rochia de mireasă? Preţ ameţitor pentru ţinuta făcută din dantelă 3D
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Apar noi burse pentru elevii olimpici: Care sunt criteriile de acordare a burselor de merit și ce valoare au
Capital.ro
Mașini interzise peste tot în România. Decizia a intrat deja în vigoare azi, la ora 11:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Marcel Ciolacu deschis la ideea ca Iohannis să fie premier după alegeri
MediaFlux
Cât va fi PENSIA din SEPTEMBRIE! SIMONA BUCURA OPRESCU a ANUNȚAT EXACT
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?