Alexandru Rafila, previziuni sumbre despre COVID-19. Ce urmează pentru români în următoarele două săptămâni

Alexandru Rafila susține că numărul cazurilor de COVID-19 va crește în continuare în următoarele două săptămâni și că se vor înregistra și mai multe cazuri la Terapie Intensivă. Cât despre decese, și acestea vor fi mai multe de la zi la zi.

08 aug. 2020, 11:34
Alexandru Rafila, previziuni sumbre despre COVID-19. Ce urmează pentru români în următoarele două săptămâni

Alexandru Rafila a comentat situaşie din România, unde numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus continuă să crească din ce în ce mai mult de la o zi la alta. Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) trage un semnal de alarmă.

Avertismentul lui Virgil Musta. „Sunt tot mai multe cazuri, acest lucru atrage o creştere a numărului de pacienţi cu forme severe”

„Sunt convins că dacă am face o curbă, o să vedem că în această curbă are în continuare un caracter crescător, dar cred că numărul de cazuri în terapie intensivă și decesele vor crește în perioada următoare, pentru că acestea urmează unei acumulări mari de cazuri noi”, a declarat Alexandru Rafila la Digi 24.

Alexandru Rafila, criză de râs la auzul ultimelor declaraţii făcute de Nelu Tătaru despre coronavirus VIDEO

Creşterea se întâmplă din cauza nerespectării măsurilor impuse de către autorități: „Am avut peste 1.000 de cazuri noi zilnic în ultimele două săptămâni și consecința acestei acumulări de cazuri numeroase va fi, după un anumit interval, creșterea numărului de decese și numărului de cazuri în secțiile de terapie intensivă”.