Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății: „Magicienii și cei alături de care au scris PNRR-ul au început să dezinformeze într-un mod grosolan”

Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății, șterge pe jos cu Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, pe care-l acuză de dezinformare și sabotarea celor mai importante proiecte de investiții.
Filip Stan
10 sept. 2023, 19:22
Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății:

„Vă dați seama cât de imorali sunt acești indivizi? Cât de meschini? Cât de rigizi sunt acești politruci și ce mod feudal au de a face politică? Sunt pregătiți să stopeze investiții de sute de milioane de euro, argumentând politicianist și cinic: pentru că aceste spitale nu țin de interesul direct al unor grupuri politice – haideți să le blocăm!”, a scris Alexandru Rogobete pe pagina sa de Facebook.

Citește și Alexandru Rafila l-a luat peste picior pe Vlad Voiculescu: „Ministerul n-a pierdut niciun ban, domnule magician. A pornit toate proiectele pe care le-ați blocat”

Mesajul integral al lui Alexandru Rogobete:

„Pacienții români nu au culoare politică!

La începutul anului 2023, Comisia Europeană a solicitat României reducerea bugetului alocat prin PNRR. Ministerul Sănătății, la fel ca alte ministere beneficiare, a trebuit să reducă fondurile alocate programului conform solicitării, fără a pune în pericol vreun obiectiv de investiții din sănătate!

Surprinzător (sau nu), magicienii și cei alături de care au scris PNRR-ul, în anul 2021, au început să dezinformeze într-un mod grosolan […] și să saboteze, inclusiv la Bruxelles, poate cele mai importante proiecte de investiții cu impact național din ultimii 30 de ani: Institutul Oncologic Timișoara și Institutul de Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu” București. De ce? Pentru că nu sunt obiective asumate de un anume partid?

Vă dați seama cât de imorali sunt acești indivizi? Cât de meschini? Cât de rigizi sunt acești politruci și ce mod feudal au de a face politică? Sunt pregătiți să stopeze investiții de sute de milioane de euro, argumentând politicianist și cinic: pentru că aceste spitale nu țin de interesul direct al unor grupuri politice – haideți să le blocăm!

Toate spitalele și obiectivele de investiții aprobate pentru finanțare de Ministerul Sănătății (proiecte pentru reducerea infecțiilor din spitale, dezvoltarea secțiilor ATI nou-născuți, dotarea ambulatoriilor de specialitate, construirea centrelor comunitare integrate etc), indiferent de județul sau orașul în care sunt situate, se vor construi, majoritatea cu fonduri din PNRR, și câteva cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții!

Se pare că produce îngrijorare ceea ce spunem de mai mult timp, cu bună-credință și curaj: Toleranță ZERO pentru cei care vor să risipească chiar și un euro din PNRR!”, a scris secretarul de stat.

Citește și Nicolae Ciucă, candidat PNL la alegerile prezidențiale din 2024. Raluca Turcan: „Este firesc ca președintele partidului să aibă prima șansă”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Descoperirea care schimbă tot ce știai despre încărcarea mașinilor electrice. Cea mai mare problemă a șoferilor a fost rezolvată
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Becali: Pleacă pe 40 de milioane
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Porturile dunărene ale României, în paragină și neglijate
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?