ALGERIA – RUSIA 1-1. Algeria, calificare ISTORICĂ în optimile CM 2014

ALGERIA - RUSIA 1-1. La cea de-a patra prezenţă la un Campionat Mondial de Fotbal, Algeria s-a calificat în premieră în optimile de finală, după ce a remizat cu Rusia. În optimi, Algeria va juca împotriva Germaniei.
Filip Stan
26 iun. 2014, 11:42
ALGERIA - RUSIA 1-1. Algeria, calificare ISTORICĂ în optimile CM 2014

ALGERIA vs. RUSIA 1-1. Echipele Algeriei şi Rusiei au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), joi, la Curitiba, în Grupa H a Campionatului Mondial de Fotbal 2014, astfel că africanii s-au calificat în premieră în optimile de finală.

Aleksandr Kokorin (6) a deschis scorul pentru ruşi, dar Algeria a egalat prin Islam Slimani (60) şi va juca în optimi cu Germania, câştigătoarea grupei G.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 Finalul partidei, Algeria e în optimi!

Min. 90 Corner pentru ruşi, Kozlov trimite cu capul puţin pe lângă poarta algerienilor!

Min. 88 Ruşii atacă în valuri, dar nu sunt suficient de precişi.

Min 87 M’Bolhi intervine din nou excelent la o centrare în careul mic a ruşilor, din lovitură liberă.

Min. 70 Intervenţii bune ale lui M’Bohli, la execuţiile lui Karjakov şi Samedov.

Min. 67 Schimbare la ruşi, Dzagoev intră în locul lui Şatov.

Min. 60 GOOOL Algeria! Slimani marchează cu capul, profitând de o ieşire aiurea a lui Akinfeev! Algeria – Rusia 1-1, la acest scor africanii sunt în optimi!

Min. 48 Ocazie mare a lui Samedov, care nu reuşeşte să nmarcheze pentru 2-0! portarul M’Bolhi are o intervenţie excelentă!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 43 Slimani e liber în careu la o lovitură de colţ, algerianul trimite cu capul în braţele lui Akinfeev.

Min. 39 Mesbah primeşte primul cartonaş galben al meciului, pentru un fault asupra lui Kerjakov, care ar fi intrat în careu, pe partea dreaptă.

Min. 32 Slimani e din nou periculos. Recuperează o minge, intră în careul ruşilor, dar e ţinut de tricou. Arbitrul nu dictează nimic.

Min. 30 Lovitură superbă de cap a lui Slimani, Akinfeev respinge de sub bară. Arbitrul semnalizează ofsaid însă acţiunea a fost de toată frumuseţea.

Min. 27 Răspuns algeria, cu şutul lui Brahimi, dar Akinfeev prinde fără probeleme.

Min. 26 Ruşii au ocazia de a face 2-0, dar şutul lui Şatov, din 25 de metri, trece puţin pe lângă vinclu.

Min. 20 Clasamentul grupei H în acest moment: 1. BELGIA 7 p (+2) 2. RUSIA 4 p (0) 3. ALGERIA 3 p (0) 4. COREEA DE SUD 2 p (-2).

Min. 13 Akinfeev are o intervenţie excelentă în faţa lui Slimani, care era pe punctul de a primi la 3 metru de poartă, după o combinaţie bună între Feghouli şi Brahimi, pe partea dreaptă a atacului algerian.

Min. 10 Ruşii domină partida, algerienii sunt debusolaţi după golul primit aşa repede.

Min. 6 GOOOL Rusia! Kororin, jucătorul lui Dinamo Moscova, a marcat cu o superbă lovitură de cap, din centrarea lui Şatov! Algeria – Rusia 0-1!

Min. 1 Algeria are un complex în faţa formaţiilor europene, câştigând doar unul dintre ultimele şapte meciuri jucate la Cupa Mondială (patru înfrângeri, două egaluri).

Min. 1 A început partida.

Algeria: M’Bolhi –  Mandi,  Belkalem,  Halliche, Mesbah – Medjani, Bentaleb – Feghouli, Brahimi, Djabou – Slimani. Selecţioner: Vahid Halilhodzic.

Rusia: Akinfeev – Kozlov, Berezuţki, Ignaşevici, Kombarov – Gluşako, Faizulin – Samedov, Kokorin, Şatov – Kerjakov. Selecţioner: Fabio Capello.

Algeria şi Rusia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, s-au întâlnit o singura dată, în noiembrie 1964 (RUSIA era URSS), scorul fiind egal, 2-2. ALGERIA – RUSIA. LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Algeria şi Rusia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, joi, la Curtiba, într-un meci decisiv de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ALGERIA – RUSIA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO ALGERIA-RUSIA AICI

ALGERIA şi RUSIA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se pot califica în optimi cu o victorie, dar ALGERIA au şi varianta egalului, dacă admitem faptul că echipa Coreei de Sud nu poate câştiga la patru goluri în faţa Belgiei. Algeria poate câştiga chiar grupa, dacă învinge Rusia, iar Belgia pierde cu Coreea de Sud. ALGERIA – RUSIA. LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Algeria şi Rusia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, joi, la Curtiba, într-un meci decisiv de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ALGERIA – RUSIA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

Rusia, care are doar un punct în grupă, va fi gazda următoarei ediţii a Cupei Mondiale, în 2018, turneul brazilian fiind primul Mondial pentru ei după o pauză de 12 ani. La precedentele două ediţii al CM, ruşii nu au trecut de faza grupelor. ALGERIA – RUSIA. LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Algeria şi Rusia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, joi, la Curtiba, într-un meci decisiv de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ALGERIA – RUSIA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

Algeria a devenit echipa africană cu cele mai multe goluri marcate într-un meci de Cupă Mondială, cu ocazia victoriei cu 4-2 în faţa sud-coreenilor. „Vulpile deşertului”, care sunt la a patra Cupă Mondială, nu au trecut niciodată de grupe până acum. Până la golul marcat Belgiei, în primul lor meci, Algeria nu mai înscrisese la Cupa Mondială de 28 de ani. ALGERIA – RUSIA. LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Algeria şi Rusia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, joi, la Curtiba, într-un meci decisiv de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ALGERIA – RUSIA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

ALGERIA – RUSIA. LIVE VIDEO. Comentatorii ruşi l-au criticat pe Fabio Capello, selecţionerul Rusiei, pentru faptul că nu i-a titularizat pe Kerjakov şi Dzagoev în primele două meciuri din Brazilia, astfel că în partida de joi ar putea exista mai multe schimbări. Kerjakov a marcat singurul gol al ruşilor de până acum, în egalul cu Coreea de Sud, el fiind golgheterul all-time al Rusiei, cu 26 de goluri. ALGERIA – RUSIA. LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Algeria şi Rusia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, joi, la Curtiba, într-un meci decisiv de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ALGERIA – RUSIA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

ALGERIA – RUSIA. LIVE VIDEO. Partida pe pe ”Arena da Baixada” (39.631 locuri) va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakir. ALGERIA – RUSIA. LIVE VIDEO de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Algeria şi Rusia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, joi, la Curtiba, într-un meci decisiv de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ALGERIA – RUSIA va fi LIVE VIDEO la RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

ALGERIA – RUSIA. LIVE VIDEO. Echipele probabile:

Algeria: 23. Rais M’Bolhi – 20. Aissa Mandi, 2. Madjid Bougherra (căpitan), 12. Carl Medjani, 5. Rafik Halliche, 6. Djamel Mesbah – 10. Sofiane Feghouli, 14. Nabil Bentaleb, 11. Yacine Brahimi, 18. Abdelmoume Djabou – 13. Islam Slimani. Selecţioner: Vahid Halilhodzic.

Rusia: 1. Igor Akinfeev – 22. Andrei Eşcenko, 14. Vasili Berezuţki (căpitan), 4. Serghei Ignaşevici, 23. Dmitri Kombarov – 8. Denis Gluşakov – 19. Aleksandr Samedov, 20. Victor Faizulin, 10. Alan Dzagoev – 11. Aleksandr Kerjakov, 6. Maksim Kanunikov. Selecţioner: Fabio Capello.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!