Aripioarele de pui, sub stratul considerabil de condimente, au pieliţă, care prăjită este foarte nocivă pentru organism.
Cartofii congelaţi sunt o alternativă uşor de preparat a cartofilor naturali prăjiţi, însă aceştia cresc nivelul zahărului din sânge, scrie Click.ro.
Orezul alb este cel mai folosit tip de orez datorită preţului său scăzut. Din păcate, orezul ieftin nu are calităţi nutritive şi predispun la creşterea colesterolului „rău”.
Chipsurile de cartofi sunt absolut delicioşi, însă nu au nicio valoare nutritivă, au multe calorii şi ne dezhidratează din cauza nivelului ridicat de sare.
Citeşte şi Vrei să ai un abdomen plat? Vezi ce alimente trebuie să EVIŢI
Sucurile acidulate sunt pline de îndulcitori artificiali, precum şi alte substanţe care ne distrug densitatea osoasă.
Carnea procesată, precum carnea tocată şi mezelurile, este plină de conservanţi care dăunează pancreasului.
Cerealele dulci conţin mulţi conservanţi şi, bineînţeles, zahăr. Dacă vreţi să consumaţi cereale de dimineaţă alegeti-le pe care normale sau cerealele integrale.
Cafeaua procesată, precum cea în pliculeţe sau de la automatele de cafea, au un efect foarte dăunător asupra inimii şi cresc riscul producerii de diabet, din cauza caloriilor ridicate.
Hot dogii sunt pline de grăsimi saturate, foarte greu de digerat şi de asimilat de către organism. O alternativă sănătoasă la hot dogii clasici sunt cremvuştii vegetarieni.
Citeşte şi Obiceiuri aparent nesănătoase, care totuşi îţi fac bine