Alimentul la care Loredana Groza a renunțat definitiv. Vedeta se laudă cu o dietă de campion care o ajută să se mențină în formă la 53 de ani: „Sunt ca Djikovic”

Pentru a se menține în formă la 53 de ani, Loredana Groza a fost nevoită să renunțe la un aliment extrem de popular, pe care foarte mulți români îl consumă.
Alina Costache
26 aug. 2023, 08:21
Alimentul la care Loredana Groza a renunțat definitiv. Vedeta se laudă cu o dietă de campion care o ajută să se mențină în formă la 53 de ani: „Sunt ca Djikovic”
Loredana Groza a renunțat definitiv la acest aliment

Loredana Groza a renunțat la un aliment foarte popular, în încercarea de a avea un stil de viață cât mai sănătos. Vedeta se laudă cu o dietă de campion.

Cântăreața este într-o formă de invidiat, la 53 de ani, dar face sacrifcii mari pentru a arăta atât de bine. Are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă și are o dietă echilibrată. Face sport regulat și nu mănâcă gluten și știe că nu mai trebuie să facă excese, pentru a nu avea de suferit.

Citește și: Showbiz-ul românesc se cutremură în fața unui nou divorț! Loredana Groza aruncă bomba anului: „Mai bine singură decât prost însoțită, corect?”

„Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru.

Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a declarat Loredana Groza, pentru Unica.

Fiind mai tot timpul plecată, este nevoită să acorde o atenție deosebită regimului ei. Vedeta suține care pot dura și două ore, așa că are nevoie de energie pentru a le face față.

Citește și: Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani: „Ești exact ca o păpușă”. Artista a uimit fanii cu imaginile postate

„Nu prea am timp să mă gândesc să arăt altfel, pentru că atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală.

Trebuie să își drămuiești  foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, a mai spus artista.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
Playtech.ro
Loredana, apariție de INFARCT! Costumul de baie CRĂPAT i-a arătat toate formele
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Taxe mai mari pentru români, de la anul. Cât de gravă e criza bugetară, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mascații au intrat peste Bianca Drăgușanu! Vedeta, AUDIATĂ, la Poliție
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Guvernul adoptă un proiect de lege pentru implementarea Convenției anti-mită
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'