Alina Ceuşan vrea să-şi tatueze numele celui de-al doilea copil pe picior: „O să vină semne”

Alina Ceuşan va deveni mămică pentru a doua oară. Influencerița și soțul ei, Raul Tișa, au aflat deja sexul bebelușului.
Alina Costache
15 apr. 2024, 21:31
Alina Ceuşan vrea să-şi tatueze numele celui de-al doilea copil pe picior:
Love Island 2023. Start în primul sezon al show-ului de dating de la PRO TV. Cine sunt concurenţii şi care este marele premiu

Alina Ceuşan și Raul Țișa formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019 și au împreună un băiețel, pe Rock, care a venit pe lume în 2020. Recent, influencerița a anunțat prin intermediul unul videoclip că va deveni mămică pentru a doua oară. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Alina Ceușan a făcut dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină.

Alina Ceușan este însărcinată. Modul surprinzător prin care vedeta a decis să își etaleze burtica. ”Viața se schimbă din nou”
Alina Ceușan a mărturisit că, deși primul trimestru a fost mai dificil comparativ cu prima sarcină, acum se simte mult mai relaxată și pregătită pentru ceea ce urmează. Mai mult, influencerița a dezvăluit că a aflat sexul bebelușului, însă nu a dat mai multe detalii. Ea și partenerul său au decis să țină secretul, preferând să păstreze suspansul și să împărtășească vestea la momentul potrivit.

„Vă anunțăm. Noi știm, dar ținem secret. Urmează să anunțăm, nu știm când, dar ținem puțin secretul, suspansul. Vreți să aflați și voi toate lucrurile din prima. Sunt însărcinată în 23 de săptămâni, deci sunt la jumătate. E mai ușor decât la prima sarcină. Mi-a fost puțin mai greu în primul trimestru, mi-a fost mai rău față de prima sarcină, dar în rest sunt mult mai relaxată.

Nu am atât de multe emoții, știu la ce să mă aștept, știu care este procesul și ce urmează. Am avut grețuri în primele 3 luni. De la 16:30 mi se făcea rău și mă ținea până mergeam la culcare. Arsuri nu aveam, că vin mai târziu. A fost vorba de răul din primul trimestru. Trebuia să am o apă minerală, un măr, o lămâie, ceva cu ghimbir, care să-mi taie greața. Nu au fost insuportabile, dar au fost mai rele decât la prima sarcină și asta dovedește că fiecare sarcină este total diferită”, a spus Alina Ceușan, în cadrul emisiuni „La Măruță”.

Având în vedere că Alina Ceușan are deja un tatuaj cu numele primului copil pe piciorul stâng, ea intenționează să-și tatueze și numele celui de-al doilea copil pe piciorul drept. Cu toate acestea, influencerița și soțul ei, Raul Țișa, nu au ales încă numele bebelușului.

Citește și Câţi bani câştigă Alina Ceuşan ca prezentatoare la Pro TV. Este una dintre cele mai bine plătite vedete din România

„Lucrurile vin de la sine atunci când ai primul copil. Te descurci încă din prima clipă foarte bine. Și mama se naște cu primul copil. Cu Rock prima dată a stat mama mea, prima lună. S-a mutat la noi, după care m-a ajutat foarte mult mama soacră. Când avea Rock 2 luni, eu am început să lucrez. L-am adus cu mine la shootinguri. Eram peste tot împreună cu el, dar am avut suport din partea bunicilor, după care abia la 8 luni am avut bonă filipineză pentru o perioada. (…) Pe piciorul stâng am numele lui Rock, iar pe dreptul urmează cel de-al doilea. Nu avem nici nume. Vom vedea, dar nu avem nume încă. La Rock, numele a venit târziu, prin luna a șaptea sau a opta. Îi venise ideea lui Raul. Nu ne străduim prea tare nici de data aceasta, pentru că știm că o să vină semne”, a mai mărturisit Alina Ceușan, în cadrul emisiuni „La Măruță”.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Ludovic Orban acuză coaliția PSD-PNL de „viciere gravă” a rezultatelor alegerilor prin intercalarea parlamentarelor între tururile prezidențialelor
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!