Alina Eremia, declarații despre ziua nunții. Vedeta spune că se mărită „cel mai devreme” în 2025. „Cererea propriu zisă a durat 9 ani”

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, s-au logodit după 9 ani de relație. Cererea în căsătorie a avut loc la începutul anului 2024, iar acum, cei 2 se pregătesc pentru nuntă.
Filip Stan
18 sept. 2024, 15:53
Alina Eremia, declarații despre ziua nunții. Vedeta spune că se mărită

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, s-au logodit după 9 ani de relație, iar acum, apropiații și fanii așteaptă fericitul eveniment din viața celor doi.  Cererea în căsătorie a avut loc la începutul anului 2024, iar la acel moment, cântăreața a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde și-a etalat inelul de logodnă. Cu toate că sunt de aproape un deceniu împreună, cei doi nu par să se grăbească în privința nunții.

Alina Eremia, declarații despre ziua cea mare: „A căzut cumva pe  plan secundar”

Alina Eremia, în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Totodată, fanii apreciază relația pe care o are cu Edi de 9 ani. În iarna anului 2024, iubitul Alinei a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție. Cu toate acestea, îndrăgostiții nu par să se grăbească în ceea ce privește nunta, organizarea evenimentului fiind pusă pe locul 2.

„Am tot discutat și am tot zis că o să sun un wedding planner. Nu e vorba că am amânat, ci pur și simplu au fost atât de multe urgențe în ultimul timp, încât a căzut cumva pe  plan secundar. Cererea propriu zisă a durat 9 ani, deci nu ne grăbim cu  nunta.”, a declarat, recent, Alina Eremia pentru Ciao.

Citește și: Cine este Edi Barbu, bărbatul care a cucerit-o pe Alina Eremia. Cu ce se ocupă viitorul soț al artistei

Totodată, vedeta a mărturisit că nu au nașii stabiliți pentru nuntă și că trebuie să îi aleagă.

„Acum mi-am dat seama că nu avem nași! Iubire, nu avem nași pentru nuntă! Trebuie să alegem, să facem selecția. Trebuie să facem casting! Sunt părinți spirituali și atunci e o sarcină destul de dificilă.”, i-a spus Alina logodnicului ei, în timpul interviului.

Cât despre rochia de mireasă, vedeta a declarat că nu are în minte un model, dar că este tradiționalistă, așa că probabil va alege o variantă clasică.

„Nu am vizualizat rochia de mireasă, în general nu sunt foarte tradiționalistă în ceea ce privește look-urile, deci probabil o să aibă un twist rochia de mireasă.”, a spus ea.

Potrivit artistei, nunta va avea loc „cel mai devreme la anul”, în funcție de cum decurg lucrurile. Cei doi nu își doresc mulți invitați, ci doar persoane apropiate și dragi, alături de care să se distreze din plin.

Mai mult, cântăreața a declarat că își dorește copii și că Dumnezeu știe cel mai bine când este momentul potrivit.

Citește și: Alina Eremia revine la actorie după nouă ani. Va apărea pe marile ecrane într-o nouă producție cinematografică. „Am simțit că am reluat lucrurile de unde au rămas”

DailyBusiness
Se dau 100 de euro în plus la al 13-lea salariu. Iată cine sunt norocoșii
Spynews
Larisa Uță ar fi fost lovită de Alin Oprea! Fosta lui soție, declarații în lacrimi despre unul dintre cele mai dificile momente: ”Era foarte beat”
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Ce a putut să găsească un bărbat într-o cameră ascunsă din podul casei. ”Erau acolo din anii ’60”
Capital.ro
Ungurii au fost pedepsiți. Comisia Europeană i-a dat lovitura finală Ungariei
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
O nouă GRATUITATE pentru românii cu venituri sub 3000 de lei. Este vestea care va bucura milioane de oameni
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
Evz.ro
Vrăjitoarele i-au distrus viața Oanei Zăvoranu. Nu se mai poate face nimic
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Trupul neînsuflețit al Anei Maria Vasiliu, adus în țară! Soția lui Gabriel de la Puterea Dragostei, înmormântată lângă o artistă celebră
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
substantial.ro
Inspectorii vamali rețin 77 de tone de detergent suspect contrafăcut la Constanța Sud
MediaFlux
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!