Alina Pană de la Exatlon, apel disperat după ce fratele ei a fost măcelărit de interlopi: „Va rog sa ma ajutaţi, îmi este teamă”

Un incident şocant, cum vezi numai în filme, a avut loc în Chiajna, la marginea Bucureștiului, unde două persoane au fost atacate cu pistoale şi săbii de membrii unei grupări interlope rivale.
Romania TV
24 iul. 2020, 07:47
Alina Pană de la Exatlon, apel disperat după ce fratele ei a fost măcelărit de interlopi:

Una dintre persoanele măcelărite este fratele Alinei Pană, fosta concurentă de la Exatlon. Sportiva a mărturisit că fratele ei şi prietenul acestuia se zbat între viaţă şi moarte. Alina face un apel disperat şi cere ajutorul, deoarece se simte în  pericol, atât ea şi familia ei.

S-a intamplat ceva tragic, fratele meu si prietenul lui se zbat între viaţă şi moarte. Erau in masina si niste indivizi i-au impuscat. Dupa ce au oprit masina, i-au scos din masina, pe prietenul fratelui meu l-a impuscat in picior, a intrat in coma. În jur de 30 de persoane erau cu săbii şi au început să îl taie. La fel au făcut şi cu fratele meu, e tăiat la cap, la picioare, practic i-au lăsat într-o baltă de sânge.

Oamenii ţipau şi eu au zis că fac ce vor, dacă vor să tragă în cineva, o să facă asta. Eu eram la mama mea, mă duceam la sală, m-au sunat şi mi-au zis să vin. M-am dus acolo, în Chiajna, la barieră. Am văzut gloanţele, parbrizul, eram în stare de şoc şi ţipam după fratele meu.

Va rog sa ma ajutați, îmi este teama pentru mama mea, familia mea este in pericol.„, a declarat Alina Pană.

Citeşte şI: Focuri de armă la marginea Capitalei: conflict armat între clanuri interlope la Chiajna. Intervenţie în forţă a Poliţiei VIDEO EXCLUSIV

Scandal cu săbii și pistoale, în plină stradă

Un bărbat a alertat poliția din Ilfov, joi seară, prin 112. El anunța izbucnirea unei altercații între mai multe persoane, pe o stradă din orașul Chiajna și le spunea operatorilor că o persoană este căzută la pământ.

Scandalul s-a petrecut în plină stradă, la intrarea în Chiajna, dinspre centură. Cele două victime erau în mașină, în trafic.

Un agresor este văr cu una dintre victime. Între cele două familii există un conflict mai vechi. Rudele victimelor spun că agresorii și-au strâns cartușele înainte să plece de la locul incidentului.

Poliția Ilfov a emis un comunicat prin care precizează că din verificările efectuate, nu rezultă că au fost folosite arme de foc.

Polițiștii au găsit la locul faptei doi bărbați, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresați fizic și care au fost transportați cu ambulanță la o unitate medicală din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei nu au fost găsite însă acestea au fost identificate de polițiștii din Chiajna.

Din relatările preliminare alte persoanelor transportate la spital, au reieșit anumite date privind o posibilă folosire de armă. În acest context, precizăm că din verificările specifice desfășurate până în prezent nu au rezultat elemente certe și concludente care să conducă la concluzia că au fost folosite arme”, transmite Poliția Ilfov.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Ce să pui în făină când faci șnițele ca să iasă gustoase și pufoase. Ingredientul secret pe care puține gospodine îl folosesc
Capital.ro
Cutremur în UE. Sfidarea supremă a Ungariei. Nimeni nu va accepta
Playtech.ro
Pensia incredibilă pe care o primește Traian Băsescu. Fostul președinte al României încasează mai puțini bani decât ar fi crezut românii
DailyBusiness
CREȘTE prețul apei calde cu 50%. Cum motivează autoritățile decizia
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Incendiu violent la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Pagina de internet a Băncii Centrale a Rusiei blocată de un atac cibernetic ucrainean
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!