Alina Sorescu a făcut marele anunţ înainte de Crăciun: „Aşa s-a întâmplat…am şi doi copii”

Sunt aproape doi ani de când Alina Sorescu și fostul soț, Alexandru Ciucu, se află în plin divorț, după decizia lor de a pune capăt căsniciei.
Alina Costache
22 dec. 2023, 12:00
Alina Sorescu a făcut marele anunţ înainte de Crăciun:

Alina Sorescu și fostul ei partener, Alexandru Ciucu, au fost căsătoriți timp de 12 ani. Au împreună două fete, pe Carolina și pe Raisa. Artista și designerul s-au despărțit după o relație de 14 ani, iar cântăreața a depus actele de divorț la începutul anului 2022.

Alina Sorescu a vorbit recent despre hotărârea luată de instanță cu privire la programul fiicelor sale, Carolina și Raisa, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Potrivit acestei decizii, fetițele vor petrece Crăciunul cu tatăl lor, Alexandru Ciucu, însă artista va fi alături de ele de Revelion.

Ce spune Alina Sorescu despre un nou început? Artista mărturisește dacă este sau nu pregătită să își refacă viața după separarea de Alexandru Ciucu. Cei doi se află în proces de divorț de doi ani de zile. Aceștia se luptă pentru custodia fetițelor, iar în prezent, micuțele își au domiciliul alături de artistă.

Alina Sorescu, momente teribile din cauza unui fan obsedat. „M-am confruntat cu nişte situaţii care par desprinse din filme” VIDEO
Reporterii Spynews.ro au fost curioși să afle dacă Alina Sorescu este pregătită să își refacă viața la doi ani de la separarea de tatăl fetițelor sale. Vedeta a mărturisit că se află într-un proces de divorț și nu este cazul să răspundă la astfel de întrebări, iar prioritatea ei sunt fetițele.

„Nu cred că este cazul să răspund la o astfel de întrebare acum, atâta timp cât sunt într-un proces de divorț, care încă nu s-a terminat. Cât va mai dura vom vedea, nu ține de mine. Sunt totuși într-un proces de divorț de doi ani, am doi copii. Fetițele sunt prioritatea mea și nu este cazul să răspund la asta.”, a declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu va petrece primul Crăciun fără fete

„Nu cred că este cazul să răspund la o astfel de întrebare acum, atâta timp cât sunt într-un proces de divorț, care încă nu s-a terminat. Cât va mai dura vom vedea, nu ține de mine. Sunt totuși într-un proces de divorț de doi ani, am doi copii. Fetițele sunt prioritatea mea și nu este cazul să răspund la asta”, a declarat Alina Sorescu pentru Spynews.ro.

Anul acesta, artist ava petrece Crăciunul fără fetițe, pentru că așa s-a stabilit în instanță, ca pe perioada sărbătorilor de iarnă, fetele să stea și cu tatăl lor.

„Da, așa s-a nimerit, este primul Crăciun (n.r. – fără fete). Nu s-a întâmplat nimic nou. Prima jumătate a vacanței, fetele vor sta la el și la mine se vor întoarce de Revelion. Procesul este încă în desfășurare. Neînțelegerea noastră este programul de vizită al fetițelor”, a mai declarat artista.

Alina Sorescu, după divorţul de Alexandru Ciucu: „Doar aşa poţi înţelege dimensiunea iubirii”. Cine este bărbatul divorţat din showbiz care îi face avansuri acum
Dar la sfârșit de an, Alina Sorescu va fi împreună cu Raisa și Carolina. „De Crăciunul acesta, fetițele vor fi cu tatăl lor. Conform deciziei instanței, într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte. Vor sta, însă, cu mine de Revelion” – a spus ea, acum câteva săptămâni, pentru click.ro.

Când au început problemele în cuplul Alina – Alexandru Ciucu

Cântăreața și creatorul de modă s-au căsătorit în 2010, iar patru ani mai târziu a venit pe lume prima lor fetiță, Carolina. În 2017, s-a născut și al doilea copil al cuplului, Raisa.

Alina Sorescu a spus că neînțelegerile între ea și Ciucu au început chiar după nașterea fetelor. Deși ea a fost cea care a intentat divorț la începutul lui 2022, artista a mărturisit că nu a fost ideea ei să se separe de soț.

Alina Sorescu spune cine e bărbatul care i-a făcut avansuri, după divorțul de Alexandru Ciucu: „M-a sunat să mă invite la un festival”

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, cântăreața în vârstă de 37 de ani a acceptat provocarea „Sosurilor picante”. A răspuns la mai multe întrebări neașteptate, a spus numele bărbatului care i-a făcut avansuri după divorț, dar și cum a dezamăgit-o Cătălin Măruță, care a stat față în față cu artista și i-a ascultat nemulțumirile.

Alina Sorescu a mărturisit că fostul iubit al Biancăi Rus a încercat să o cucerească. Ștefan Farrel este impresarul mai multor vedete din țară și se ocupă și cu organizarea de evenimente.  „Aoleu. Da, uite la asta răspund, îl cheamă Ștefan Farrell (fostul iubit al Biancăi Rus, e organizator de evenimente și impresar pentru câteva persoane publice din România și din afară).

M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia, și a încercat să inițieze o discuție pentru care nu am continuat-o, după care a spus că i-ar plăcea de mine și cam atât. Întrebarea era ”Numește un bărbat care ți-a făcut avansuri când a aflat că ai divorțat”, a declarat ea în direct la Pro TV.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cum i-a numit UEFA pe „tricolori”, după gestul incredibil de la Munchen! Naționala României, mesaj de despărțire la plecarea din Germania
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Peste 12 piloți ucraineni se antrenează pe F-16 în Danemarca și SUA
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?