Alina Sorescu a petrecut Crăciunul departe de fetele ei: ”Din păcate … Sunt încrezătoare că 2024 va fi un an mai liniștit”

Alina Sorescu și fostul soț, Alexandru Ciucu, se află în plin divorț. Anul acesta, instanța a stabilit ca fetele artistei, Carolina și Raisa, să petreacă Crăciunul cu tatăl lor. Dar de Revelion se vor întoarce la mama lor.
Alina Costache
27 dec. 2023, 12:43
Alina Sorescu a petrecut Crăciunul departe de fetele ei: ”Din păcate ... Sunt încrezătoare că 2024 va fi un an mai liniștit”

Alina Sorescu a petrecut de Crăciun în sânul familiei sale, la Roșiorii de Vede, dar fără cele două fetițe ale sale, Raisa și Carolina. Fetele au mers anul acesta la tatăl lor, Alexandru Ciucu.

„Toată luna decembrie m-am îmbrăcat în roșu pentru că am avut spectacole și am fost la colindat! De Crăciun voi fi cu familia mea extinsă, voi petrece ca în fiecare an, la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de când mă știu fiecare sărbătoare de familie, de Paște, de Crăciun, nu există să încălcăm regula pe care am învățat-o de la bunica mea. Nu mai este printre noi dar încercăm să menținem această tradiție, noi, mătușile mele, unchii mei, verii mei, pentru că acum suntem deja la încă o generație și nu vrem să stricăm această tradiție frumoasă. Din păcate nu voi fi și cu fetele, ele vor fi cu tatăl lor, dar vor fi cu mine de Revelion!”, a declarat Alina Sorescu, citată de ciao.ro.

„Din păcate…”

Citește și: Ce dietă ține Alina Sorescu. Așa reușește să se mențină în formă: „Nu am făcut asta dintotdeauna, de când au apărut fetițele”

Însă de Revelion, Alina Sorescu va fi alături de fetele ei.

„Fetele au făcut scrisoare pentru Moșul și Moșul o să le viziteze ulterior când se vor întoarce acasă. De Revelion voi petrece cu fetele și cu familia, ele se vor întoarce de la tatăl lor chiar în ziua de Revelion. Așa se întâmplă, nu e o premieră în cazul nostru! În familiile unde sunt situații ca la noi sărbătorile se petrec alternativ, un an cu un părinte, un an cu celălalt părinte… În anii pari, în anii impari, așa se stabilește!”, ne-a mai povestit artista pentru Ciao.ro.

Citește și: Alina Sorescu, momente teribile din cauza unui fan obsedat. „M-am confruntat cu nişte situaţii care par desprinse din filme” VIDEO

De la noul an, Alina Sorescu își dorește mai multă liniște.

„Sunt încrezătoare că 2024 va fi un an mai liniștit decât a fost 2023 și aste este tot ce îmi doresc, stabilitate și liniște! Toată agitația care a fost în 2023 sper să se ducă și să vină un an mai bun!”, a mai mărturisit Alina Sorescu.

Alina Sorescu și creatorul de modă Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010, iar patru ani mai târziu a venit pe lume prima lor fetiță, Carolina. În 2017, s-a născut și al doilea copil al cuplului, Raisa.

Alina Sorescu a spus că neînțelegerile între ei au început chiar după nașterea fetelor. Deși ea a fost cea care a intentat divorț la începutul lui 2022, artista a mărturisit că nu a fost ideea ei să se separe de soț.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Afacerea cu care doi frați din Bihor au dat lovitura. Un litru poate costa și 200 de lei
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Cum faci pereții lună în câteva minute. Soluția o faci în casă, costă cât o bere
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii
Capital.ro
Adio, maestre! Legendarul cântăreţ s-a stins din viaţă: Vei intra în istorie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ungaria Blochează Declarația UE privind Alegerile Controversate din Venezuela
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?