Alina Sorescu, anunţ după trei ani de procese cu Alexandru Ciucu privind divorţul: „Îmi doresc să ne găsim liniștea cu toții”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost nevoiți să respecte decizia instanței vara aceasta cu privire la vacanţele copiilor, dar nu par a reveni asupra divorţului.
Alina Costache
05 sept. 2024, 20:17
Alina Sorescu, anunţ după trei ani de procese cu Alexandru Ciucu privind divorţul:
Alexandru Ciucu aruncă bomba despre relația pe care o are cu fetițele sale! Cum s-au schimbat lucrurile de când a divorțat de Alina Sorescu: „Suntem mai liniștiți”

După 12 ani de relație, Alina Sorescu a fost cea care a depus actele pentru divorțul de Alexandru Ciucu. Procesul lor încă e pe rol, cântăreața își dorește ca domiciliul fetițelor să fie stabilit la ea, în timp ce designerul vrea ca două săptămâni pe lună copiii să locuiască cu el.

După aproape trei ani de la despărțire, cei doi încă nu au ajuns la un numitor comun cu privire la programul celor două fetițe.

Invitată la emisiunea „Un Show Păcătos”, Alina Sorescu a făcut dezvăluiri despre neînțelegerile pe care încă le are cu tatăl copiilor săi, Alexandru Ciucu. Deși au trecut aproape 3 ani de când cei doi au hotărât să pună punct poveștii lor de dragoste, nu pot cădea de acord cu privire la programul celor două fetițe. Cântăreața spune că speră ca acest scandal să se termine cât mai curând și să își găsească liniștea cu toții pentru că certurile pe care le au nu duc nicăieri.

Alexandru Ciucu, dezvăluiri despre nunta cu Alina Sorescu. Au ajuns să divorțeze în locul în care s-au căsătorit: „Acum divorțăm peste gard, tot aici”

Nu mi-aș fi dorit niciodată să ajung într-o astfel de situație și nu aș fi dorit să se întâmple sfârșitul așa. Discuțiile s-au prelungit din cauza faptului că nu ne înțelegem pe tema programului copiilor. Eu vreau un program normal, iar el vrea o săptămână la mine și una la el. Sunt doi ani și opt luni de când suntem în această situație. Sper să se termine cât mai repede pentru că nu duce la nimic. Îmi doresc să ne găsim liniștea cu toții. Eu nu am spus când am intentat procesul, din păcate eu l-am intentat. Lucrurile între noi nu mergeau de mai demult, nu a fost ceva care s-a întâmplat din senin. Eu mi-am dorit foarte mult ca lucrurile să meargă bine, dar nu poate lupta doar unul singur. Eu eram întâi și întâi mama fetelor. Ele au fost și mereu vor fi pe primul plan”, a declarat Alina Sorescu.

Mai mult de atât, Alin Sorescu îl acuză pe Alexandru Ciucu pentru faptul că nu le lasă pe cele două fete să participe la concertele și evenimentele mamei lor sau să cânte alături de ea în trupa pe care aceasta o are. Artista a mărturisit că au fost nenumărate ocazii când cele mici voiau să o vadă pe mama lor pe scenă, dar bărbatul nu a fost de acord.

Alexandru Ciucu aruncă bomba despre relația pe care o are cu fetițele sale! Cum s-au schimbat lucrurile de când a divorțat de Alina Sorescu: „Suntem mai liniștiți”

S-a aflat când tatăl fetelor a intentat ordonanța prin care cerea domiciliul fetelor la el, lucru care nu s-a aprobat. S-a întâmplat de multe ori ca la concerte sau când am avut evenimente de 1 iunie să nu fie de acord să vină, deși ele își doreau. Asta e o activitate care ar trebui să presupună continuitate. Știu din povestirile lor că la multe din activitățile mele nu au venit, deși ele și-ar fi dorit. Acum, pe 13 octombrie, la Sala Palatului, voi cânta doar eu și cred că am noroc și fetele vor fi la mine. Totul e după calendar”, a adăugat cântăreața, la emisiunea „Un Show Păcătos”.

Spynews
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu, devastatoare în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat Valeriu Gheorghiță când a văzut pozele iubitei lui
Fanatik.ro
Câte zile libere legale vor avea românii în 2025. Mai multe minivacanțe anul viitor
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut: A plecat în altă parte…
Playtech.ro
ȘOC! Cum a ajuns să arate Theodor Stolojan. Imagini uimitoare cu fostul premier
DailyBusiness
Hainele SE SCUMPESC! Ce taxe noi vor plăti românii
Adevarul
Românul desemnat „cel mai frumos bărbat din Germania”, eliberat după 7 ani de pușcărie. Și acum e urmărit de 80 de polițiști
Spynews
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! Artista vrea să dovedească că băieții vor să stea cu ea: ”Nimeni nu i-a dat o zi în plus”
Spynews
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Evz.ro
Mesajul care-i va frânge inima Elenei Udrea. Nu va vedea niciodată aceste imagini
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”
Cancan.ro
Unde a ajuns să lucreze fiica Marianei și a lui Horia Moculescu: 'E distrusă, trăiește pe barbiturice!'
Playsport.ro
Imagini fierbinți cu Ronaldo și Georgina! A atins-o când credea că nimeni nu vede ce fac pe iaht. Imaginile au scăpat pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a lovit România! Ce magnitudine a avut și care sunt zonele afectate
Capital.ro
Noi reguli pentru românii cu permise de conducere din afara UE. Cum se va obține un nou document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Atac armat la liceul Apalachee din Georgia: Patru morți și nouă răniți
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...