Altă interpretă de muzică populară îşi prevesteşte moartea după Petrică Mîțu Stoian! Mioara Velicu şi-a pregătit deja locul de veci: „E ca şi cum ţi-ai face o casă!”

Mioara Velicu, una dintre cele mai respectate și apreciate interprete de muzică populară din România, a făcut dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Cântăreaţa a mărturisit că şi-a pregătit locul de veci până la ultimele detalii, precizând că "trebuie să fii întotdeauna pregătit".
Alina Costache
07 nov. 2021, 22:26
Altă interpretă de muzică populară îşi prevesteşte moartea după Petrică Mîțu Stoian! Mioara Velicu şi-a pregătit deja locul de veci:

Cunoscută drept o fire discretă, Mioara Velicu (77 de ani) a afirmat că îi este frică de COVID-19, motiv pentru care a decis să-şi pregătească locul de veci. Chiar dacă s-a vaccinat, a trăit cu spaimă c-ar putea ajunge în spital şi de acolo „să mă pună într-un sac”.

”Şi eu sunt speriată chiar dacă sunt vaccinată, îmi era foarte frică anul trecut să nu cumva să ajung la spital şi să mă pună într-un sac. Nu îmi era frică că mor, dar voiam să mă ducă pe ultimul drum măcar cineva din familie. Când stai acasă şi te gândești ce-o să fie, aoleu, nu. Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei din jur”, a declarat Mioara Velicu la un post de televiziune, conform Cancan.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Constantin Enceanu rupe tăcerea. Ce i-a spus Petrică Mîţu Stoian după ce s-a vaccinat anti-COVID printre primii. „Vreau să mor în glorie”

Mioara Velicu şi-a pregătit locul de veci. „E ca şi cum ți-ai face o casă”

Interpreta de muzică populară a spus că pregătirea locului de veci se asemănă cu ridicarea unei case.

„Trebuie să fii întotdeauna pregătit să nu lași necazuri pentru cei care te vor duce pe ultimul drum. Dacă totul este pregătit de acum, e ca şi cum ți-ai face o casă. Nu am cine ştie ce avere. Sunt un om decent, modest aşa cum ar trebui să fie orice român, să aibă cât de cât condiţii decente.

În ultimii 7 ani, nu există an să nu mă duc în vacanță pentru că e frumos să cânt, dar să mă şi destind. O săptămână de zile cât ţine vacanţa mă destind şi vin încărcată cu energie. Le doresc tuturor energie pozitivă. Nu există să stai în casă şi să te gândești numai la rău. Îmi sun colegii pe Skype şi WhatsApp şi îi întreb ce fac pentru că eu mă simt bine şi vreau ca toată lumea să se simtă aşa”; a mai spus Mioara Velicu, conform sursei citate.

Cine este Mioara Velicu

Născută în judeţul Galaţi, Mioara Velicu și-a descoperit pasiunea și dragostea față de folclor încă de la o vârstă fragedă, începându-și cariera artistică în anul 1963.

În vârstă de 77 de ani, interpreta de muzică populară și-a câștigat un public numeros încă de la vârsta de 20 de ani. Cântăreața a fost căsătorită cu fostul campion olimpic și mondial de lupte greco-romane Nicolae Martinescu.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Victor Ponta, elogiu după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. „Când venea cu Doina Gorjului la vreo nuntă, nu mă mai băgau pe mine în seamă”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Laura Cosoi a născut: Prima imagine cu proaspăta mămică și bebelușul ei! Ce nume special a ales
DailyBusiness
ATENȚIE! CNPP a publicat LISTA veniturilor în funcție de care românii vor primi mai mulți bani
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum să cureți rapid cuptorul cu microunde. Ingredientele costă mai puțin de 6 lei
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Operațiuni coordonate de vandalism afectează operatorii telecom din Franța
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!