Amna a fost diagnosticată greşit cu o boală incurabilă. S-a tratat degeaba timp de un an

Amna, în vârstă de 38 de ani, a participat la „Bravo, ai stil!”, unde a ajuns aproape de finală. Din păcate, artista s-a confruntat cu unele probleme după participarea la show, despre care a vorbit abia acum.
Alina Costache
02 iun. 2022, 22:30
Amna a fost diagnosticată greşit cu o boală incurabilă. S-a tratat degeaba timp de un an

Amna a povestit o experiență dureroasă din viața ei. În urmă cu mult timp, vedeta a fost diagnosticată greșit de o doctoriță cu o boală incurabilă.

„Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală. Am spus că-mi dau demisia, am și făcut asta. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche”, a mărturisit cântăreața.
Amna, mărturii zguduitoare despre problemele grave de sănătate: „Nu știam dacă o să mai trăiesc. Mi s-a spus că n-o să am copii”
După o serie de verificări amănunțite, doctorii i-au confirmat artistei că nu are nicio problemă de sănătate.

„Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic”, a completat vedeta.

„Perioada aia de un an a făcut ca din mine să iasă dorința aia nebună de a reuși cu muzica. Am renunțat la mașină, mi-am cumpărat piesa și am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt, dar repet, eu nu aveam nimic”, a încheiat.

Amna și fostul ei partener de viață au divorțat în vara anului 2019, după un mariaj de 9 ani și o relație de 12. Fostul cuplu are împreună un fiu, David. În urma separării, cântăreața s-a focusat pe creșterea fiului ei și pe carieră. „Am evitat mult acest subiect, acum nu mai am probleme. A fost ca o perioadă de doliu pentru mine. Mă simțeam incompetentă. Simțeam că nu pot face asta, că nu pot face nimic. (…) Inițial ți se pare că nu o să poți, mai ales după ce el a zis că nu o să pot, dar am reușit. Azi zâmbesc din nou”, a declarat Amna recent, într-o emisiune TV. „Am reușit să trec peste doliul ăsta. Am reușit și sunt bine acum. (…) Mi-am demonstrat mie că se poate. Umăr la umăr cu cei dragi, am văzut că orice este posibil dacă vrei. (…) Când iubești cu adevărat nu ai cum să îți refaci viața imediat. Nu poți să te pui pe picioare imediat, dar acum se poate. Nu mă mai gândesc la trecut. Sunt deschisă la tot ce este nou”, a completat solista.

Amna a părăsit competiția „Bravo, ai stil!” cu o lună înainte de marea finală, deși era una dintre veteranele show-ului. Ea a explicat cum au apărut problemele cu părul.

„De două ori pe săptămână așa arată diminețile mele. Vin la clinică pentru acest tratament cu laser. M-au chinuit fetele un picuț cu acele mai devreme, dar după ce naști orice durere ți se pare extrem de mică.

Culmea este că nu în timpul sarcinii sau după naștere au apărut problemele mele cu părul, ci după „Bravo, ai stil!”, unde mă coafam de trei ori pe zi, timp de câteva luni și cred că părul a fost foarte stresat în acea perioadă”, a povestit Amna pentru EGO.ro.
Saveta Bogdan se bucură că va primi voucher social de 250 lei: „Îmi prinde foarte bine. M-a inundat vecina de sus şi trebuie să îmi zugrăvesc în casă”
„Chiar a fost un șoc și pentru mine când am văzut că îmi cade părul, mai ales că eu nici nu am ținut diete după sarcină. Că se spune că și din pricina dietelor drastice ajunge să-ți cadă părul. Dar eu nu m-am îngrășat în sarcină.

Am luat 9 kilograme și am ieșit din spital cu un kilogram și jumătate în plus, dar acel kilogram s-a ținut de mine vreun an. Nu am ținut vreo dietă drastică, dar pot să spun că după 6 seara nu mâncam și îmi cântăream alimentele.

Vorbeam cu nutriționistul și medicul meu ginecolog, astfel încât să pot să îi dau copilului caloriile necesare, dar să nu exagerez. Că asta e tendința atunci când alăptezi, să mănânci mai mult”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Donald Trump aproape de moarte în urma unui atac armat în Pennsylvania
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'