Ana Baniciu, anunț important la două luni de când a născut: „O iau de la capăt”. Ce planuri are artista

Ana Baniciu a făcut un anunț neașteptat, la scurt după ce a devenit mămică pentru prima dată. Artista a dezvăluit ce planuri de viitor are.
Alina Costache
22 aug. 2024, 20:33
Ana Baniciu, anunț important la două luni de când a născut: „O iau de la capăt”. Ce planuri are artista

Ana Baniciu traversează o perioadă minunată alături de partenerul ei, Edy Kovacs. Cei doi au devenit recent părinții unui băiețel și deja știu ce au de gând să facă în viitorul apropiat.

Viața celor doi îndrăgostiți s-a schimbat radical odată cu venirea pe lume a micuțului Aris și simt că în sfârșit sunt împliniți. Artista și-a luat fanii prin surpindere cu o dezvăluire de-a dreptul emoționantă, la numai două luni după ce a devenit mămimcă.

Citește și: S-a aflat de ce a divorţat Maria Popovici de Mincu: „Mai ceva ca la Insula iubirii”

Ana Baniciu este o extrem de fericiră și este nerăbdătoare să îi facă un frățior sau o surioară băiețelului ei. Cântăreața a dezvăluit că își dorește să mai aibă copii, dar nu în acest moment, pentru că își dorește ca Aris să mai crească puțin.

Artista a dezvăluit că abia peste câțiva ani va fi pregătită pentru această etapă, iar până atunci se bucură din plin de timpul petrecut alături de familia sa.

„Da, îmi mai doresc, dar nu chiar acum. Peste vreo doi, trei ani, ca să mai crească puțin micuțul și să fiu pregătită să o iau de la capăt. Până la urmă, cum e să fie!”, a scris Ana Baniciu, pe Instagram.

Citește și: Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea filmează o nouă emisiune la ProTV, alta decât MasterChef, după ce au plecat de la Antena 1 din cauza oboselii: „Cu ei îmi e drag, că am cu cine”

Ana Baniciu, despre venirea pe lumea a băiețelului ei

Chiar dacă planurile i-au fost date peste cap pe ultima sută de metri, Ana Baniciu a avut parte de o naștere ușoară, care i-a permis să se bucure de clipele fericite prin care a trecut. Artista l-a adus pe lume pe Aris prin cezariană, iar fiecare clipă trăită a fost unică.

„Cezariana chiar nu am simțit-o. V-am spus că tolerez foarte bine durerea, în general, dar nu am simțit-o, probabil și pentru fapul că m-am concentrat foarte mult pe bebeluș și nu a mai contat persoana mea și durerile mele și cezariana mea. De alăptat nu mai alăptez exclusiv pentru că nu mai am suficient lapte, dar alăptez în continuare”, a mai spus Ana Baniciu.

Spynews
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Animalul din România pe care nu vrei să-l vezi niciodată. E abil în camuflaj și e mai periculos decât un urs înfometat
Capital.ro
Doliu în fotbalul din România. A murit emblema „Campioanei unei mari iubiri”
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă! Vlăduța Lupău, apariție spectaculoasă la botezul fiului său. Detaliul unic pe care puțini l-au observat
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ BANII! Ce se întâmplă cu bancnotele
Adevarul
Dispariția celui numit „Bill Gates al Marii Britanii“, în naufragiul misterios al unui iaht de lux în Sicilia, scoate la iveală legăturile sale cu serviciile secrete
Spynews
Mihai Trăistariu vrea să fie readus la viață cu ajutorul unei proceduri de criogenare. Câte sute de mii de euro trebuie să plătească: ”Mi-am anunţat şi prietenii”
Spynews
Mesajul lui Ed Sheeran pentru români, înainte de concertul de sâmbătă! Ce trebuie să știe cei care și-au cumpărat bilete la show-ul îndrăgitului cântăreț / VIDEO
Evz.ro
Cum a fost turnată Ana Aslan? Dezvăluirile secretarului personal al lui Nicolae Ceaușescu
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
ULTIMA ORĂ! Ce au găsit medicii în trupul lui Filip? De ce ar fi murit, de fapt, la cursul de înot
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Ministrul Muncii vine cu clarificări, după scandalul recalculării pensiilor: „Pensia nu scade”. Ce se întâmplă cu pensiile românilor de la 1 septembrie
Capital.ro
Intră banii direct în conturi. Se dau 2.000 de lei pentru mamele din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Revolutie in sistemul de pensii pentru femei! Varsta de pensionare creste in 2024, dar se introduc noi beneficii pentru mame
MediaFlux
Seful Casei de Pensii recunoaște. CÂTE decizii de recalculare SUNT GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...