Ana Dobrovie de la Survivor România, despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien: „Publicul m-a taxat pentru treaba asta”

Ana Dobrovie de la Survivor România a vorbit despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien. Războinica a fost printre primele concurente eliminate din competiţia care se desfăşoară în Republica Dominicană.
Alina Costache
14 apr. 2022, 15:10
Ana Dobrovie de la Survivor România, despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien:
Ana Dobrovie de la Survivor România

Ana Dobrovie de la Survivor România, despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien. Tânăra a atras atenţia încă de la început cu fizicul ei lucrat la sală, dar mai ales cu silicoanele voluptoase. Războinica  a vorbit despre experiența Survivor România 2022 și spune că a fost taxată de public pentru faptul că a rămas cu sânii pe afară, în timpul unei probe sportive.

Citeşte şi: Eliminare surpriză la Survivor România. Şi-a luat rămas-bun cu lacrimi în ochi: „Nu mă bucur că plec”

Ana Dobrovie de la Survivor România, despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien

Ana Dobrovie susţine că oamenii o văd într-un alt mod, cu totul greşit, doar pentru faptul că are sânii măriţi şi nu sunt deschişi când vine vorba despre acest subiect.

Mi-au ieșit silicoanele pe afară. Publicul, când te vede cu un bust mai mare… Mai ales că este și o competiție sportivă, orice sutien sau bustieră mi-aș fi pus, era inevitabil să nu îmi iasă afară… Publicul m-a taxat pentru treaba asta. Fetele sunt înțelese greșit, lumea nu este deschisă la acest subiect, despre mărirea sânilor”, a spus Ana Dobrovie, la Pro TV.

Otilia Bilionera, dezvăluiri din culisele concursului

Vedeta a povestit că a fost o experiență de neegalat în viața ei și acum este o persoană mult mai puternică și determinată. „Survivor a fost, pentru mine, ca o reinventare, o adevărată provocare, din toate punctele de vedere. A fost o experiență unde am fost nevoită să-mi depășesc limitele, să ies din zona mea de confort și să mă descopăr altfel, mai puternică și mai determinată. A fost foarte greu, mai greu decât mă așteptam. Sincer, nu aș mai merge a doua oară, mai ales pentru că m-am ales cu probleme de sănătate, dar nici nu regret deloc că am participat. A fost, cu adevărat, o experiență unică.

Au existat mai multe momente în care am simțit că nu mai pot, în care am vrut să ies din competiție și să revin la lucrul pe care știu să-l fac cel mai bine, respectiv muzica. Totuși, de fiecare dată m-a motivat dorința de a arăta că nu voi ieși din prima săptămână, că sunt mai puternică decât par. Am vrut să nu plec înainte de a câștiga puncte pentru echipă, dar iată că am câștigat și un totem de imunitate.

Condițiile sunt extrem de grele. Totul este mult mai greu decât se vede la TV, pentru că tu stai non-stop fără hrană, dormi pe jos, în ploaie, noaptea este foarte frig, iar ziua este extrem de cald. Nu te poți spăla, nu îți poți spăla hainele, pentru că riști să nu se usuce până seara și ai un singur hanorac. Mi-au lipsit familia, munca mea, prietenii. Sunt obișnuită de mică să vorbesc cu mama despre orice. De fiecare dată când am o problemă, ea este prima pe care o sun, iar acolo, când mă confruntam cu probleme de sănătate, nu aveam la cine să apelez.

Înainte de competiția „Survivor, am avut două concerte în Egipt, iar în momentul în care am ajuns în Republica Dominicană am fost diagnosticată cu pietre la rinichi, deși, în realitate, era o infecție urinară. Mi-au dat antibiotic, însă, cum acolo nu mâncam mai nimic, mi-a afectat stomacul. Infecția urinară nu a trecut, din cauza condițiilor de acolo, așa că am primit încă de două ori antibiotic, sperând că mă voi vindeca.

Stomacul mi-a fost afectat atât de tare, încât am început să am sângerări gastrice și a trebuit să părăsesc competiția pentru a putea să am grijă de mine așa cum trebuia să am de la început. E adevărat că încă nu am scăpat de aceste probleme, am ieșit din competiție și a trebuit să mănânc tot orez fiert și să țin regim alimentar. În continuare, urmează să fac mai multe investigații”, a povestit Otilia Bilionera, într-un interviu pentru viva.ro.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
INHGA emite Cod galben de inundații pentru 25 de județe
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?