Ana Morodan a dezvăluit că ideea de a accepta să apară la televizor în trecut nu a fost prea bună. Contesa Digitală a participat la Asia Express, Masked Singer, reality-show-ul propriu „REAlă”. În momentul de față, Ana nu vrea să mai audă de tv, cu toate că primește oferte în continuare.
Influencerița are alte priorități în momentul de față, se ocupă de organizația adresată persoanelor care au nevoie de ajutor psihologic, pe care a înființat-o cu opt luni în urmă.
„Măi, pentru mine televiziunea a fost, cum să zic, la un moment dat fiind primul influencer de lifestyle din România, făcând primele serii de petreceri, primul curs de marcă personală, tot ce înseamnă cerc de cultură… Am fost într-un milion de conferințe, am fost TED speaker, am luat premii… La un moment dat, am ajuns în care am zis, mno, ce aș mai putea să fac? Și am zis, ok. Mă duc în TV. Nu știu dacă a fost neapărat o decizie bună.
Eu a trebuit să jonglez în ultimii cinci ani și cu emisiunile tv pe care le-am avut și cu angajamentele mele din online. A fost prea mult pentru mine. Televiziunea este cu siguranță un domeniu fascinant pentru foarte mulți oameni. E mai ales pentru cei care nu știu ce înseamnă cu adevărat, pentru cei care ne privesc. Televiziunea înseamnă foarte multă muncă și foarte mult stres. Nu aș vrea în perioada următoare să mă întorc la televizor. Absolut deloc! Am primit două oferte pentru care sunt recunoscătoare. Le mulțumesc celor care cred în mine, doar că îmi ia foarte mult timp și acum vreau să mă concentrez pe VirtuWell”, a declarat Ana Morodan, în exclusivitate pentru FANATIK.
Ana Morodan spune că vrea să consilieze gratuit adolescenți care sunt victime ale bullying-ului. A dezvăluit că a găsit o echipă de prohesioniști, psihologi și sociologi care se implică 100%.
„E prima organizație de stare de bine și sănătate mintală digitală din România. Nu e prima din lume și vreau să subliniez ceva foarte important. Această problemă care se răsfrânge asupra tinerilor, oamenilor sub 25 de ani e foarte importantă. În America există peste 200 de astfel de ONG-uri, în Franța, în Italia. Cu cei din Italia am făcut și un schimb de experiență. Este o problemă pe care trebuie să o adresăm. Sunt printre primii oamenii care a făcut legacy în acest domeniu în România. Construim programe pentru adolescenți, tineri și femei.
Adolescenții trăiesc mai mult de jumătate din zi în zona digitală și atunci, și de acolo noi dezvoltăm probleme care merg dincolo de aria de bullying. Sunt multe chestii de nuanță. Sunt relații parasociale, percepții greșite, anxietate socială, incapacitatea de a relaționa în offline cu alți oameni, nevoia de validare în permanență… Avem o echipă foarte bună de psihologi, sociologi. O să dăm drumul unor programe foarte interesante. Vor fi inclusiv despre educarea în privința pericolelor online, dar și să le dăm ajutor concret, consiliere psihologică gratuită”, a mai spus influencerița.