Ana Morodan rupe tăcerea la 3 luni de la accident. Influencerița s-a ales cu trei dosare penale. Timpul a trecut, iar noi amănunte ies la iveală. Se pare că trecea printr-o perioadă dificilă la acel moment și le-a povestit fanilor săi că la momentul accidentului nu mai știa de ea.
Ana Morodan nu își mai amintea nimic atunci, nici măcar cum a ajuns în mașină. Tocmai din acest motiv, a fost extrem de speriată. Acum însă, vedeta recunoaște că a renunțat la calmant și că se simte mai bine.
”Voiam să vă spun cum am renunțat la calmant. În primul rând, a fost șocul faptului că în episodul respectiv (nr. în momentul accidentului) eu nu am știut de mine. Nu am avut control asupra mea, asupra acțiunilor, nu am mai ținut minte ce am făcut, cum am ajuns în mașină. Pentru că te face să-ți pierzi memoria de scurtă durată, și asta m-a speriat”, a povestit Ana Morodan pe rețelele sociale.
Vloggeriţa a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după ce în luna martie a fost prinsă de poliţiştii de la Rutieră având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi drogurilor.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 susţine că substanţa psihoactivă (Alprazolam) găsită în probele biologice recoltate de la Ana Morodan, prinsă băută şi drogată la volan în luna martie, este un sedativ hipnotic care afectează vigilenţa şi capacitatea şoferilor de orientare în timp şi spaţiu, iar vloggeriţa avea obligaţia să-şi administreze tratamentul „în doza recomandată de către medicul curant psihiatru”.
„Parchetul face precizarea că este responsabilitatea oricărui deţinător de permis auto, cu atât mai mult cu cât are şi calitatea de pacient, să-şi administreze tratamentul ce conţine substanţe psihoactive într-un anumit interval temporal, astfel încât să nu afecteze siguranţa circulaţia pe drumurile publice, pentru că Alprazolam-ul, substanţa psihoactivă regăsită în produsul biologic recoltat de la persoana cercetată, este un sedativ, este hipnotic, este miorelaxant şi afectează deopotrivă vigilenţa şi capacitatea persoanei de a se orienta în timp şi spaţiu. Este tot responsabilitatea pacientului să-şi administreze tratamentul în doza recomandată de către medicul curant psihiatru”, a declarat procurorul Simona Anghel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.