Ana Morodan rupe tăcerea la un an de la scandalul drogurilor: „Am luat mai multe pastile decât trebuia, eu conduceam foarte încet”

Ana Morodan rupe tăcerea la un an de la scandalul drogurilor. La finalul lunii martie 2023, „Contesa digitală” a fost oprită de Poliție, pentru că nu s-ar fi conformat la semnalul lor și şi-ar fi continuat deplasarea, moment în care ar fi intrat în coliziune cu două autovehicule.
Alina Costache
06 aug. 2024, 22:03
Ana Morodan rupe tăcerea la un an de la scandalul drogurilor:
Ana Morodan rupe tăcerea la un an de la scandalul drogurilor

Ana Morodan rupe tăcerea la un an de la scandalul drogurilor. Invitată în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, influencerița a mărturisit că nu a consumat droguri și că, de fapt, se afla sub un tratament. Ea a explicat că, în ziua respectivă, fiind extrem de ocupată și stresată, a luat din greșeală o doză prea mare de medicamente prescrise.

Ana Morodan rupe tăcerea la un an de la scandalul drogurilor

Pentru mine este o etapă din care mi-am învățat lecțiile. Pentru o claritate a întâmplărilor, eu munceam enorm în perioada respectivă. Nu este o justificare, desigur. Așa cum s-a demonstrat și prin metode legale, eu eram sub un tratament. Eu nu am consumat droguri.

Acele medicamente folosite în anumite doze au efectul unui drog. Eu aveam rețetă pentru acele medicamente. Medicii care mi le-au recomandat s-au dus la proces, au explicat de ce am avut această rețetă, s-au dus diagnosticele de anxietate severă, deci nu există discuția cu droguri. Eu am analize de sânge legale. Nu există, nu au existat la mine în sânge.

Adevărul istoric este că eu în ziua respectivă, eu de la ora șase vorbeam la telefon non-stop. Colega mea care mă urmărește știe și îmi cunoaște și apartamentul. Veneam din living în bucătărie. Vorbind la telefon non-stop și organizând lucruri, eu am uitat că am luat o pastilă dimineața.

Am luat o pastilă, vorbeam la telefon și iar am mai luat. În ziua aia, fără să-mi dau seama, fiind foarte haotică în ceea ce aveam de făcut, eu am luat mai multe pastile decât trebuia, dar mi-am adus aminte că am o întâlnire. Când am plecat, am simțit că ceva nu este în regulă cu capul meu”, a spus Ana Morodan, în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Influencerița a recunoscut că se simțea rău și a realizat că trebuia să oprească mașina. În acea zi, a fost oprită de două ori de polițiști, însă nu a existat niciun impact cu alte vehicule.

Am fost oprită pentru că cineva din spate i-a spus Poliției că eu conduceam foarte încet. Mi-am dat și eu seama că ceva nu este în regulă cu capul meu și undeva trebuie să opresc.

Ce s-a vehiculat mai departe, că am avut droguri în sânge, că am condus de două ori beată, nu am condus de două ori beată. Am plecat din Charles de Gaulle, mi s-a spus că trebuie să duc mașina repede acasă. Am spus că aștept asistentul și mi s-a spus să iau mașina.

Am mai mers 200 de metri și m-a oprit din nou. Eu nu m-am dus acasă și m-am urcat a doua oară la volan. (…) Nu a existat niciun impact cu mașini. Prima oară doar am atins o bară, iar a doua oară doar m-au oprit după 200 de metri”, a mai precizat Ana Morodan.

Citește și: Ana Morodan, implicată într-un nou scandal uriaş. „Contesa digitală” este acuzată de înşelăciune: „O dau în judecată!”

„Am fost copilul de care nu a avut grijă nimeni”

Vedeta recunoaște că nu a avut cea mai fericită și împlinită familie, dar, cu timpul, a înțeles că majoritatea neînțelegerilor proveneau din grijile și neajunsurile părinților. „Contesa Digitală” a adăugat faptul că, dacă se gândește acum la copilăria pe care a avut-o, conștientizează mult mai multe lucruri și înțelege că așa erau vremurile atunci

Trăiam ca familia Addams. Dacă vrei să îți spun că zâmbeam toți la masă și eram fericiți, răspunsul nu este ăsta. Am fost copilul de care nu a avut grijă nimeni. Nu am fost o familie fericită. Poți să mănânci cu lingurița de argint și să fii și copil neglijat. Mi-am blamat ani de zile părinții pentru anumite atitudini care au fost manifestate față de mine.

După ce părinții mei s-au stins din viață, mi-am dat seama că eu am uitat un detaliu foarte important. Părinții mei au trăit într-o epocă în care eu nu am trăit. Părinții mei aveau probleme ca părinții tuturor: ce să pună pe masă mâine, cum să împărțim o banană la toată familia. Lucrurile astea le-am înțeles când nu au mai fost în viață. Nu au fost niște părinți model. Tatăl meu a fost foarte mândru că are o fată. Mama a fost o femeie foarte elegantă.

La 15 ani am ales să mă mut din casa în care locuiam cu părinții mei pentru că îmi doream liniște. Era o situație tensionată în casă. Mi-am dorit să am un loc al meu. Am avut grijă de părinții mei până au închis ochii. Dacă făceam 1000 de lei, 700 le trimiteam părinților. Dar am înțeles că dacă vreau să performez trebuie să am locul meu. Nu a existat violență fizică, dar a existat violență verbală.

Am trăit atât de mult stres și epuizare psihică, încât nu mai pot să fac acest exercițiu, să mă duc până acolo. Nu îmi mai aduc aminte. Mintea are o capacitate de a se adapta și de a închide anumite momente care sunt șocante sau traumatizante. Oamenii te dezamăgesc, lucrurile nu te dezamăgesc niciodată. Pe mine m-a dus mult înainte chestia asta”, a precizat Ana Morodan.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Prima reacție a Mariei Fumea, cea care a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie. Update
Capital.ro
S-a dat ordinul de la UE. A intrat în vigoare obligatoriu și în România. S-a pus limită
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Erori în deciziile de recalculare. Începe calvarul pensionarilor
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING | Triplă crimă pe Calea Moșilor, Poliția Română are deja 2 suspecți . Cum au fost găsite trupurile în casă și ce spun vecinii
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Exercițiul Sabrinei Voinea va fi reanalizat, la solicitarea Nadiei Comăneci și a lui Mihai Covaliu! Ce a spus președintele FIG despre gimnasta română
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Incendiu de Amploare în Copăceni: Trei Persoane Asistate Medical în Vâlcea
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!