Veniturile în cauză au fost înregistrate între aprilie 2017 și decembrie 2020, perioadă în care tânăra susține că a menținut o relație de prietenie cu acești bărbați, după ce a renunțat la activitatea de videochat.
Potrivit tinerei, acești bărbați au cunoscut-o în timp ce lucra la studioul de videochat, dar au continuat să îi trimită bani chiar și după ce ea a părăsit această industrie. Banii au fost utilizați pentru diverse cheltuieli, inclusiv plata chiriei, a taxelor universitare, intervenții medicale și excursii.
Totuși, o parte semnificativă din aceste sume a fost direcționată către casele de pariuri, deoarece tânăra era dependentă de jocurile de noroc.
Tânăra susține că aceste sume de bani au fost primite sub formă de donații și, prin urmare, nu ar trebui să fie supuse impozitării de către Fisc.
Avocatul care o reprezintă împărtășește această opinie, argumentând că banii nu se încadrează în categoria veniturilor obținute din „prestări servicii” sau „surse neidentificate”, ci mai degrabă în cea a „darurilor manuale”, care sunt exceptate de la impozitare conform legislației fiscale din România.